Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Реал не должеше нешто пари на Интер од трансферот на Мурињо? Чисто да знам пошто Бранка и остали не влегуваат во математики ако нема компензации/доплати/размени итн...

--- надополнето ---

Уште нешто, излезе некоја шпекулација за некој Гери Гарднер, 18 години, среден ред, Астон Вила. Не пратам премиер, некој да знае нешто? Бенитез демек го барал. Немаше да спомнувам ама Морати пред некој ден изјави дека има млади играчи како Сантон и Кутињо, а во текот на сезонава очекува да пристигнат и нови. Уште од тогаш се мислам што сакаше да каже со тоа, многу чудна изјава: од една страна нема никаква потреба да лаже дека планира да купи млад играч, од друга страна нема потреба да изјави нешто такво ако нема некој играч конкретно во план. Баш поради таа изјава ме интересира ова...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.251
Aбе, а колку би вредел Кака, колку е проценет чоекот ?
Не ми е реално овоа со Кака, ја би више за Лукас Леива:icon_lol::icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.838
Па над 30м евра сигурно ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Не ни е потребен, излишно трошење на евра, а тешко дека ќе се врати некогаш на старата форма...ма да за + некој фан да се привлечи е добар :)
Дел од парите ќе се вратат од дресови :)

M

mercenary

Гостин
Треба да го купиме Кака,треба..
Ќе имаме одлична замена во случај Снајдер да се повреди.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Повеќе шанси има Попов да дојде и да игра лев бек отколку Кака да дојде!!!Не верувајте на секоја шпекулација на медиумиве,нема шанси никад да дојде Кака кај нас!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А јас мислам да си го земиме Величе Шумоликовски ..гледам цело лето имаше шпекулации за швајни...вака величе ем поефтин,ем поискусен и + уиграни се со пандев од репрезентацијата..а кога ќе се пензионира Дејан може да се тргне по Деспостовски....:smir:...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.515
Поени од реакции
114.649
se soglasuvam so syn potpolno e vo pravo covekot... mislam deka kaka ne bi napravil takvo nesto na fanovite na milan ali nikad se ne zna

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
А јас мислам да си го земиме Величе Шумоликовски ..гледам цело лето имаше шпекулации за швајни...вака величе ем поефтин,ем поискусен и + уиграни се со пандев од репрезентацијата..а кога ќе се пензионира Дејан може да се тргне по Деспостовски....:smir:...
Не отворај рани бе па ти... :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Леле Кака го неќат а кој сакате Монтоливо.
А малку фантазија.

Ето напред а позади Снајдер и Кака значи формација со еден шпиц Милито на клупа.

Инаку Кориере денес пишува и за операцијата на позајмица во јануари откуп во Јули демек Мурињо дал веќе согласнос.

Но Кака не е Ибра кака како што е класа фудбалер е класа и човек да сте го слушнале да кажува на Милан заради мене се освоивте или подобро да молчите.Кажува само Милан секогаш во срцето и навивачи и клубот за разлика од да не му го спомнувам името.

Дај боже да дојдат фудбалери како Кака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom