Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Готово е брат,после овој кикс на Аталанта вечер Лацио со мирни раце ке ни пушти:toe:Иначе Јуве паѓа на 7 место кое не води ни во еворпа лига
7 место води во Лига Европа:smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Јуве и теоретски ги загуби шансите за 4 место

одат со 7 место ЛЕ. ако може тоа да се смета за утеха.
аа тоа е затоа бидејки во финалето во купот ни една екипа не обезбеди така:toe:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
аа тоа е затоа бидејки во финалето во купот ни една екипа не обезбеди така:toe:
обезбедија Интер и Рома финале во купот.
Ама и Интер и Рома ќе играат ЛШ оти се први односно втори. така 5-6-7 место одат во ЛЕ, ако некој што немаше пласман во ЛЕ а беше победник на купот тогаш ќе одеше ЛЕ а седмопласираниот односно јубе сега ќе дремеше дома.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Олабавете од Јуве на фан клубов, сериозно, ај да се бореа за титула со Интер па да сватев али вака, а Јуве а Наполи а Џенова, исто ти се фаќа ...

Него, Аталанта само теорија ја спасува али аналогна на фантазија, Наполи дома немаат пораз а Палермо до последно коло ке се бори за ЛШ во случај со Сампдорија да не победи така да ја веќе им тргам црта и им посакувам среќа наредна година во Серија Б, и онака беа доста незгоден противник за Интер. :)

A и Сиена отпадна, нема веќе делење на бодови со Јуве тука, така да топоини.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Сега слушнав на ТЕЛМА,т,е коментаторот БРАНЕ наш интераш кажа дека Пандев најверојатно ќе биде стартер.
Може некој да ми ја потврди оваа информација?
Поздрав и однапред ви благодарам!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Вечер типувам 0-3 голови на Пандев,Снајдер,Милито а може и автогол на Коларов хехе

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Сега слушнав на ТЕЛМА,т,е коментаторот БРАНЕ наш интераш кажа дека Пандев најверојатно ќе биде стартер.
Може некој да ми ја потврди оваа информација?
Поздрав и однапред ви благодарам!
Не се знае за сигурно, може и да игра може и да не игра, на гоал.ком прочитав дека пред мечот ќе направи контролен тест ако го помине тогаш е стартер ако не го помине ќе одмара.
Според мене сеедно дали ќе игра денес или не, Милито и Ето се во одлична форма, и со 4-3-1-2 можеме да играме.

Олабавете од Јуве на фан клубов, сериозно, ај да се бореа за титула со Интер па да сватев али вака, а Јуве а Наполи а Џенова, исто ти се фаќа ...
е исто е, ама не е исто.
глеав и на италијанскава тема се бунат зошто сме се радувале на нивни порази кога не влијаеле на нас. Зошто да не се радуам? Мршници биле мршници се и мршници ќе останат, кај сакаат нека одат, нека испаднат од лигава пак ќе ги мразам исти гнаси се со овие комшискиве копуци(читај дедовци).

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Сега ако се збирате за Финале, обавезно доаѓам и јас ( ако примате туѓи Фанови, мада без гајле, си иам јас дресче од Пандев :) )

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Кога сме веќе кај муабетот за дресовите - овој ми е најубав, не го мењам за никој, само некако да може да се одвезе бројката и името позади и топ ќе биде. Инаку најубав дизајн ми има некако:

Едит: И Пандев изгледа ќе биде стартер вечерва. Сите медиуми го најавија во првиот состав. Кој филинг ќе биде да им учука хет-трик, да му врати на Лотито за 6те месеци лелеллл.....

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Убав тросед Ајс :pos:

Шала на страна, дресчето ти е топ, само Виери уништуа атмосфера донекаде, али немој во никој случај да го одвезуваш.

п.с. Зоки, ќе ти пишев дека примаме туѓи фанови, земи го за пример Марли, али после ми текна дека тој уствари е наш. Како и да е, добредојден си :D

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Oвај ми е ТОП. Го изменав спонзорот и марката :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Oвај ми е ТОП. Го изменав спонзорот и марката :)

haha екстра е али кога више мењаш мењај тоа доле лево адидасот и тоа доле десно clima cool избриши ги и стави го тоа новото лого

еве нешто вака

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Нема ниеден интераш во составот на Италија. Ни касано не е дел од составот.

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Lazio: 86 Muslera; 25 Biava, 80 Dias, 26 Radu; 2 Lichtsteiner, 32 Brocchi, 33 Baronio, 5 Mauri, 11 Kolarov; 20 Floccari, 10 Zarate.
A disposizione: 88 Berni, 3 Scaloni, 4 Firmani, 9 Rocchi, 13 Siviglia, 15 Hitzlsperger, 17 Foggia.
Allenatore: Giovanni Lopez (Reja squalificato)

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, Eto'o.
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 45 Balotelli.
Allenatore: José Mourinho

Arbitro: Mauro Bergonzi (sez. arbitrale Genova)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Го нема Пандев ни во резерви,можел барем во резерви да го стави:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom