Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Ибра сакаше да освоиш ЛШ ја згреши екипата.
Малиов е многу јак
Малиов е многу јак
Благодарам.Конечно коментар на место!!!!!!!!!!!imam verba deka Barca ke uspee da ja nadmine negativata,ali iskreno iznenadivte i te kako so vasata igra.Znaci imam verba kako sekoj strastven navivac na Barca,ali ne se raboti niti za golema negativa,no niti mala ne e.Ako bi bil realen sansite se 70-30.Mnogu nesta ke zavisat od prvoto poluvreme,ako uspeeme da dademe 1 a da ne primime,sansite za finale ke bidat golemi,ali ako Inter uspee da dade gol vo prvo poluvreme veruvam deka rabotata ke bide zavrsena.Pa toa se gledame u Nou Camp decki,uste ednas cestito pobeda i podobriot neka ide u finale:smir:
ми ги разјасни, фала ти многуЕ вакви таканаречени реални постови како сакам да ги дискутирам..
Слушај сега дечко.. т.с. читај.. да ти се разјаснат некои работи..
Супер реванш ќе бидело, само судејќи по последните 20 минути, Барса ќе го изгази Интер? Потребни и биле 5 мин да даде два гола? Два гола можат да се дадат за 1 минута, не за 5...
Ако ти судиш по играта и последните 20 минути, тогаш ние како да судиме по првите 10 минути во второ полувреме кога ви дадовме 2 гола? И после доаѓаш и бараш реални постови?
После викаш сме завршиле 30 % работа? Ако 3 дадени гола во прв натпревар полуфинале се 30 %, тогаш во истото тоа 3 примени гола се -50 % за вас.. Очај човече..
Е сега да ти напишам јас тебе нешто реално..
Барса како Барса, поседот си го имаше од старт, Интер прима гол од првиот напад кој го прави Барса, за после тоа Интер да изедначи, да поведе, и пази сега.. да оди и напаѓа на 3 гол, значи не запира на 2-1, постигнува гол за 3-1.. за потоа да свесно да се повлече, бидејќи 3-1 е резултат огромен како планина.. И ти идиш овде и солиш памет како тоа Барса не надиграла во последните 20 мин?
Не дека е завршена работата, ама Интер треба да си ја доработи само..
А Барса.. На Барса ќе и треба супермен и бетмен во пакет, за пласман понатаму.. Без Пујол, без Иниеста, со Анри и Златан во лоша форма.. Па до кога очекувате Меси да игра за цел тим? Доста ви е вас.. Ајде кошкајте таму топката сега со Ксерез..
А Мурињо убаво ви кажа.. Треба да бидете шампиони и кога губите, не само кога победувате.. Офсајд досуден за Милито кога излегува 1 на 1, офсајд недосуден кога постигнува гол за 3-1, грешеа судиите, и наваму и натаму.. И немој за пеналот да слушнам нешто..
Ајде сега биди ми поздравен, и размисли друг пат пред да напишиш таканаречен реален пост.
zasto vidovme isto scenario kako na mecot Man UTD-Bayern,koa dobi crven Rafael.Ali takvo ponasanje e potrebno zasto ponekogas dava i plod,kako sto dade sinoka,posto sudijata mu dodeli zolt tek posle 1 min:smir:Брат , као бе немало плачење ?
Чист пенал над Дани Алвеш ? (ја ке се откажам од животов ако имаше пенал таму) ете ти јутуб/бум тв/нешо најди види си ....
МАИКОН не добил жолт картон за старт
Зашо ПУЈОЛ Добил жолт картон (му прави обструкција на Милито кога милито тргнува во напад а Пујол сосема на другата страна ....)
Мн. фаули свирел судијата (а на крај мислам дека Барселона имаше направено повеќе фаули)
Најлоши губитници сте ..... Толку имам да ви кажам ... Ко да ви умрела мајка се понашате ебате ...прифати спортски пораз и не се докажувај кога немаш за што .... (не до тебе , до сите е ова !)
Картонот на Пујол беше сосема оправдан. Милито можеше да излезе сам во контра доколку не беше влечен од Пујол. Да секако дека можеби имаше притисок од играчите на Интер ама картонот беше заслужен. Ако не добиеше картон па ние фановите на Интер можевме да се правиме луди и да викавме големиот авторитет на капитенот на Барса си го направи своето.zasto vidovme isto scenario kako na mecot Man UTD-Bayern,koa dobi crven Rafael.Ali takvo ponasanje e potrebno zasto ponekogas dava i plod,kako sto dade sinoka,posto sudijata mu dodeli zolt tek posle 1 min:smir:
Фала. Ќе пробаме да ги плеснеме и во Мадрид за вас.Браво
Барселона мислиш? :smir:Фала. Ќе пробаме да ги плеснеме и во Мадрид за вас.
http://www.football-italia.net/apr21n.htmlhttp://www.football-italia.net/apr21h.html
ТООООООООООООООООООООО!!! Све му ебам дебилно!!!!!!!!!!!!!!
Уште кога видов дека ме цитираше, сфатив што напишав.Барселона мислиш? :smir: