Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701

:hehehe: :hehehe:

Иначе на би вака утре...

--------------------------Milito----------------------------
--------------Eto'o-----------------Pandev--------------
-------------------------Sneijder--------------------------
------------Stankovic---------Cambiasso-------------
J.Zanetti-----Samuel-----Lucio-----------Maicon-
-----------------------Julio Cesar-------------------------

• Ми се допаѓа
Reactions: @ki

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Tutti pazzi per Materazzi!!!! :eek:lee:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Навистина ова не е можно.Нов сум на форумов и страствен навивач сум на ИНТЕР од 1991година.Денес влегов во фан клубот ЈУВЕНТУС и не можев да издржам од постовите на нивните фанови со сите нивни глупости.На некои од нивните постови им оставив некое коментарче од типот:
1.Ако барате тренер ви го препорачувам АМДИ БАЈРАМ,
2.Ако го барате торес како засилување,им реков дека им е недостапен туку можат да го купат ИБРАИМИ од Шалке.

Сега пробав да влезам да им оставам некој коментар и гледам баниран сум!!!!!!
Скапаници невидени се јувентус....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Навистина ова не е можно.Нов сум на форумов и страствен навивач сум на ИНТЕР од 1991година.Денес влегов во фан клубот ЈУВЕНТУС и не можев да издржам од постовите на нивните фанови со сите нивни глупости.На некои од нивните постови им оставив некое коментарче од типот:
1.Ако барате тренер ви го препорачувам АМДИ БАЈРАМ,
2.Ако го барате торес како засилување,им реков дека им е недостапен туку можат да го купат ИБРАИМИ од Шалке.

Сега пробав да влезам да им оставам некој коментар и гледам баниран сум!!!!!!
Скапаници невидени се јувентус....
E па, правила, правила... значи од овде смееш да ги реметиш а на нивни фан-клуб (ма да ако не си барал ајвар не знам што си барал таму...) не смееш. Патем, имаш и тема за дербито. И прогледај им малку низ прсти, не се тие криви, и тие не сакаат...

:pos2::pos2:

Good one!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
E па, правила, правила... значи од овде смееш да ги реметиш а на нивни фан-клуб (ма да ако не си барал ајвар не знам што си барал таму...) не смееш. Патем, имаш и тема за дербито. И прогледај им малку низ прсти, не се тие криви, и тие не сакаат...

:pos2::pos2:

Good one!
Blagodaram!!!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ова ти се вика комплекси:toe:!!!!!!!! - Фановите на Јуве со подршка за Рома:tapp:Сеа и за Рома почнаа да навиваат само за да не биде Интер шампион:toe:- http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5195:2010-04-15-23-14-19&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6
Па така иде тоа во Италија, Милан кога ќе прими гол, навивачите на Интер го прославуваат и обратно, исто е и кај Рома и Лацио. Зошто и фановите на Јуве да не навиваат за Рома... најомразен тим им е Интер, али џабе им е, се знае кој ќе биде шампион... Форза Интер

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Па така иде тоа во Италија, Милан кога ќе прими гол, навивачите на Интер го прославуваат и обратно, исто е и кај Рома и Лацио. Зошто и фановите на Јуве да не навиваат за Рома... најомразен тим им е Интер, али џабе им е, се знае кој ќе биде шампион... Форза Интер
Навистина уште сонуваат овие Ѓубраџииве ЃУБРЕНТУС,сега навиваат за нивниот најлут ривал РОМА која до вчера не можеа да ја смислат,зошто за нив само клубови кои ги почитуваат се Торино(втора лига) и МИЛАН(пензионери).
Море ај утре една петарда да им закачиме за да се засрамат додека се живи.Уф скапаници невидени..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ова ти се вика комплекси:toe:!!!!!!!! - Фановите на Јуве со подршка за Рома:tapp:Сеа и за Рома почнаа да навиваат само за да не биде Интер шампион:toe:- http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5195:2010-04-15-23-14-19&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6
Незнам дали да се смеам или плачам, ова ти се вика тежок комплекс, А утре што ми е мерак една петарда да им удриме на Ѓубрентус па да не знаат што ги снашло. Деки гледам се опоравил, али некако ме влече Мота наместо наместо него:toe:... но ајде ке видиме Жозе знае најдобро...

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Бранко ми пиша на фејсбук дека утре Интер оди во директен пренос со негов коментар.Му викам ај утре една петарда да им пукнеме и доста е, и тој ми вика ДАЈ БОЖЕ, ДАЈ БОЖЕ.Ѕвер е бране :vozbud:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Бранко ми пиша на фејсбук дека утре Интер оди во директен пренос со негов коментар.Му викам ај утре една петарда да им пукнеме и доста е, и тој ми вика ДАЈ БОЖЕ, ДАЈ БОЖЕ.Ѕвер е бране :vozbud:
Браво за Бране и за тебе за информацијава.Ајде една петарда и нека одат под ладен туш.

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Повикани за дуелот со јувентус:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Само не ми е јасно зошто го нема Киву?

Судија на мечот:Antonio Damato

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Повикани за дуелот со јувентус:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Само не ми е јасно зошто го нема Киву?

Судија на мечот:Antonio Damato

Kivu ima par zolti kartoni,zatoa nema da igra!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom