Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.326
Не гледам зашто би било вака кога до крај има 6 кола а Фиорентина имаат, без разлика што се убер минимални, имаат шанса за да дојдат до тоа 4то место, и мислам дека овој меч вечер им е последна шанса за истото.
Ке го прифатев до некаде оноа '' куп за 3 бода '', али во случај Фиорентина да немаа ама баш никакви шанси за пласман во ЛШ, вака минимални им се и Интер им е и последниот воз за одржување на истите.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ја ова го кажав уште пред 1 недела, и искрено очекувам така да биде... ова ти е како преќутен договор... Нема да има никакви последици кон Интер... Ви текнува на светско или европско кога си ја наместија Данска и Шведска ми се чини 2-2... само тој резултат им одговараше и така си ја изиграа... Незнам зашто али мислам дека и ова ќе биде така... јбг, непишано правило е ова...
Абе каково местење што ако ја победиме Фиорентина шампиони сме па Рома е на еден бод.
Интер не е Арецо да се пазари Интер оди на победа на секој натпревар затоа е голем клуб.
Затоа ќе победи и вечерва и во Среда или може да победи Фиорентина со 2-1 но пак Интер оди понатаму.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
ЕЕ направија дека ја наместиле Фиорентина-Интер Интер денес да победи а во среда Фиорентина.Во кладилница од 2,2 падна на 1,9.Чиниш ова е последен меч во сезоната а следните 7 кола кој ќе ги намести.
Што се нема да измислат за да го дестабилизират Интер сега треба да ги победи и двете или не дај боже да изгуби вечер за да е ``поштено``
Ќе тепаме и вечер и од Куп ќе ги исфрлиме, токму поради муабетите и притисокот што се прави во јавноста. Ако тепаме вечер во вторник цела Италија ќе биде наместена на плукање така да ќе мора да се пласираме и да им се затворат устите на непријателите. Само поради тоа сакам да ги добиеме двете, инаку жал ќе ми биде Фиорентина да не земе ништо оваа година.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
И да ги тепаме Фиорентина, ќе има уште шест кола до крај, па нема логика да го дадема купот, за да задржиме предност на табела!:toe:

Инаку кој ќе оди во лига на европа како представник од купот, ако интер и рома играат финале, мислам дека според табела во првенсто се одредуваше, не сум сигурен?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
aj za tie sto ke pisat najava eve im slika

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Денес ни е мечот на сезоната,ако тепаме сигурно освојуваме затоа што ова ни е најтешкиот меч:toe:,јас во Јуве и Лацио не глеам тешки мечеви па така да денес мора да тепаме:toe:.Јувенташине се палат дека ке играме во Б лига,Рома се надева дека ке кикснеме а Милан се надева уште од почетоко на сезоната:tv: Сите живеат во надежи само Интер во реалноста!! Форца Интер

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Според Internews.com

Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti (Chivu) Stankovic (Zanetti), Cambiasso, Sneijder; Balotelli (Pandev), Milito, Eto'o.

Јас мислам дека вечер Пандев ќе почне од клупа но ќе видеме, со Мур никогаш не се знае:toe:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
дечки читам против кротоне и пјаченца ќе сме играле другата сезона....ова смрди нешто:tv:...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Нема ништо се палат само, иначе за вечер само победа друго ништо. Ако ја добијеме оваа утакмица вечерва 100% зимаме титула, Губентус и Лацио не преставуваат некоја голема пречка...:toe: Иначе Пандев според мене вечер ке одмара, би требало Котлето да почне во првите единаесеет:toe: но ајде со Жозе се е можно:vozbud:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Cezar,Maikon.Lusio,Samuel,Kivu,Zaneti,kambjaso,Sneijder,Baloteli,Eto,Milito - oficijalno

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Напагачка формација,,,то ми се свига. Фиренца не е тим за подценување но губење бодови таму ке биде лошо...така да со цврста игра на целовкупниот тим ке обезбедиме победа,,,само една работа ме плаши ...се вика Марио

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito

Ova e Oficialno

--------Julio Cesar

Maicon Lucio Samuel Zanetti

----Stankovic Cambiasso

-----Pandev Sneijder Eto'o

--------------Milito

Официјално

Bese po brz od mene :D

P.S Gledam deka Gilardino go nema vo prv sostav isto i Vargas .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito

Ova e Oficialno

Bese po brz od mene :D

P.S Gledam deka Gilardino go nema vo prv sostav isto i Vargas .
Варгас е повреден, а Џилардињо незнам што е работа... али како и да е уште толку ни ја ослеснува работата ...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Варгас е повреден, а Џилардињо незнам што е работа... али како и да е уште толку ни ја ослеснува работата ...
Не бе па и ти ,,, ја наместил морати да се " повреди" Варгас и демек на Џила му е нешто ,,,така ли Јувенташи?

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom