Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270

Да се посмееме малце =)
Кога сме веќе тука:

Инаку, дечките се закон. Ги знам од прен неколку месеци и стварно како некој психоделични елемнти на нивните песни да додаваат. Ствараат зависност:wink:

M

Mario Gómez

Гостин
Да видиме кој ќе ја дрпне тројната титула година...:baeh:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Утре ја пукам Интер 2ка , па шо сака нека биде ....од 2006 немаат пораз од Фиорентина ...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Утре ја пукам Интер 2ка , па шо сака нека биде ....од 2006 немаат пораз од Фиорентина ...
Па наравно и баш добар кофициент е 2.60:):), а може и сингалче да иде за 500че:smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене па страф ме фаќа како против палермо кога игравме сите ја пукавме двојка и не заебаја.....утре е натпревар се или ништо мора да го победиме за да ни биде полесем патот кон скудетото ионака е последната тешка утакмица која ја имаме до крајот(вклучувајќи го натпреварот и со јувентус).....ако победиме утре е тогаш полесно и тоа многу ќе се диши...а и би можеле нашите со виола за купот да ја наредат:smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Мене па страф ме фаќа како против палермо кога игравме сите ја пукавме двојка и не заебаја.....утре е натпревар се или ништо мора да го победиме за да ни биде полесем патот кон скудетото ионака е последната тешка утакмица која ја имаме до крајот(вклучувајќи го натпреварот и со јувентус).....ако победиме утре е тогаш полесно и тоа многу ќе се диши...а и би можеле нашите со виола за купот да ја наредат:smir:
Денеска се игра натпреварот, не утре. :wink:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Знаете дека овие нашиве отишле со воз во Фиренца :pos2:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec;

Defenders
: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso;

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Мота не е меѓу повиканите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Дечки може ќе ми се смеете, али Мунтари денеска дава гол:smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Зошто Мота не е повикан знае некој ?,иначе денес очекувам победа и ништо друго :toe:.Овој натпрервар мора да го добиеме бидејки во спротивно го губиме 1 место затоа што Рома има лесен натпревар:toe:.Башка има и убав кофицинет во кладилница па 2 ка идеално решение:toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Зошто Мота не е повикан знае некој ?
Thiago Motta and Francesco Toldo underwent medical tests this evening after suffering injuries during Monday's training session on the synthetic pitch in Moscow's Luzhniki Stadium.
The Brazilian midfielder has sustained a muscle strain in the back of his left thigh.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
ЕЕ направија дека ја наместиле Фиорентина-Интер Интер денес да победи а во среда Фиорентина.Во кладилница од 2,2 падна на 1,9.Чиниш ова е последен меч во сезоната а следните 7 кола кој ќе ги намести.
Што се нема да измислат за да го дестабилизират Интер сега треба да ги победи и двете или не дај боже да изгуби вечер за да е ``поштено``

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
ЕЕ направија дека ја наместиле Фиорентина-Интер Интер денес да победи а во среда Фиорентина.Во кладилница од 2,2 падна на 1,9.Чиниш ова е последен меч во сезоната а следните 7 кола кој ќе ги намести.
Што се нема да измислат за да го дестабилизират Интер сега треба да ги победи и двете или не дај боже да изгуби вечер за да е ``поштено``
Истото сакав да го пишам сеа. На прес конференција го прашаа Раниери дали стравува од трампа помеѓу Интер и Фиорентина, Интер да победи вечер а Фиорентина да оди во финале од Куп на Италија.

Раниери рече дека не очекува нешто такво. Новинарите веднаш го прашаа а што мислите на изјавата на Прандели дека преку Купот на Италија е единствената шанса за настап во Европа, и Раниери рече дека и тој би го кажал истото да бил во таква ситуација.

За весниците да бидат читани мора да има нешто во врска со Мурињо или пак Интер да биде сплеткан во некој скандал и местење и Калчополи.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Ја ова го кажав уште пред 1 недела, и искрено очекувам така да биде... ова ти е како преќутен договор... Нема да има никакви последици кон Интер... Ви текнува на светско или европско кога си ја наместија Данска и Шведска ми се чини 2-2... само тој резултат им одговараше и така си ја изиграа... Незнам зашто али мислам дека и ова ќе биде така... јбг, непишано правило е ова...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom