Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Inter: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Materazzi, Zanetti; Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o

CSKA Moscow: Akinfeev; A. Berezutsky, V. Berezutsky, Ignashevich, Schennikov; Semberas, Aldonin; Krasic, Honda, Mamaev; Necid
Супер... значи 4-3-3 и баш сакав ваква формација за вечер, али само на местото на Станкович сакам Кварезма да игра, некако слабо Деки последниве утакмици:toe:. Али како и да е вечер само победа и се разбира погодок на Гоче:vozbud:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Мене овие ме загрижуват бавни се како желки да не помине некое ферари покрај нив.
Мисла Кордоба ќе беше подобро да игра на место Матераци.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Се надевам ќе се запнат уште од почеток и ќе гледаат да дадат што повеќе гола. Не за друго, да не се мачат толку и играчите, и навивачите на реваншот :).

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Мене овие ме загрижуват бавни се како желки да не помине некое ферари покрај нив.
Мисла Кордоба ќе беше подобро да игра на место Матераци.
Матераци игра добро со глава како што знам, некое нафрлување на Снајди од слободен би можело да биде опасно:toe:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Комбиниран пренос на Канал 5. :tapp:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ова поради стручњаците љубители на убавиот фудбал сега кај мене на кабловска Барса ќе ја има на 2 канали а Интер на комбиниран.
Ајде белким ке го стават на инфо каналот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
КРЕТЕНИЗАМ. Се надевам дека знаат дека се единствена телевизија која пренесува ЛШ а нема ни еден натпревар во директен пренос.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Јас кога пишував го немаше, у меѓу време го ставиле. :)
Не бе, го немаа на страна ставено, него у оној лајв коментар го најдов. :)

Нема везе, со среќа за вечер, се повторувам од вчера, гол повеќе од противник ми е таман, во таква ситуација убеден сум дека на реванш ке удрат на рутина ко со Челзи гости. :)

Forza Inter !
Се читаме по утакмица.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Малце се плашам кога ќе го видам Матераци во тим , дека последните натпревари дур играше направи неколку грешки .

Се надевам на поволен резултат , задоволен сум со била каква победа до 1 примен гол . 1-0 , 2-0 , 2-1 , 3-1 , би биле добри резултати.

Со среќа , Господ на помош . Форца Интер !!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Пак со крила со Ето и Пандев ке играме ,ај да видиме дали е исправна оваа одлука на Мурињо:toe:.Иначе очекувам победа од 2 - 0 со головите на Милито и Пандев!!!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
За тие од Гостивар, директен пренос од Интер - ЦСКА имате на албанската Klan телевизија.

Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom