M
Супер... значи 4-3-3 и баш сакав ваква формација за вечер, али само на местото на Станкович сакам Кварезма да игра, некако слабо Деки последниве утакмициInter: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Materazzi, Zanetti; Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o
CSKA Moscow: Akinfeev; A. Berezutsky, V. Berezutsky, Ignashevich, Schennikov; Semberas, Aldonin; Krasic, Honda, Mamaev; Necid
Јас кога пишував го немаше, у меѓу време го ставиле.Го има : Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 17 Mariga, 26 Chivu; 89 Arnautovic. Coach: José Mourinho.
Матераци игра добро со глава како што знам, некое нафрлување на Снајди од слободен би можело да биде опасноInter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Мене овие ме загрижуват бавни се како желки да не помине некое ферари покрај нив.
Мисла Кордоба ќе беше подобро да игра на место Матераци.
Знам сеа видов и јас, тапа еКомбиниран пренос на Канал 5.![]()
Не бе, го немаа на страна ставено, него у оној лајв коментар го најдов.Јас кога пишував го немаше, у меѓу време го ставиле.![]()