Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Не верувам да биде вака просто со составот, Мурињо мора да извади некој џокер. Јас сум за Рики Кварезма наместо Дејан пошто на овој ништо не му оди во последно време. Значи средина Кварезма - Камби - Занети и пред нив Снајдер. Во секој случај Занети не треба да игра бек, Киву би требало да е подготвен, а Кордоба на местото на Лусио.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Не ми е крив ни Цезар за првиот гол, ни Лусио за вториот, ни Милито за пропуштените шанси, па ни Перота што минатава вечер сигурно не спиел, зашто се изнаспа на теренот.
Не ме загрижи поразов толку, зашто се работи за дерби, а на дерби натпреварите, се’ може да се знае однапред, ОСВЕН резултатот. А особено на гости, Интер (со исклучок на победата од оваа година против Милан и ланската против Рома) ретко кога делувал убедливо.
Мене нешто што од поодамна ме загрижи беше начинот на кој од +14, се доведовме до +1 ситуација. А во тоа кумуваше целиот колектив на Интер, на чело со тренерот Хозе Мурињо, а не еден, двајца, тројца поединци.
И, за крај, не заборавајте, тие се тимот кој се’ уште брка +1 еден бод, не ние.
Ајт, со среќа нека ни е.:smir:
Браво дечко за постов.
Потполно се согласувам со твоето мислење.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Иако на Syn му беше мерак што сите Италијански екипи завршија во Европа, сепак искрено ви посакувам среќа и ќе навивам да победите:smir:
Koга Рома секогаш ке биде на насловни во негативна конотација, кога пола медиуми ке им предвидат колапс во европа и предвреме ке се ситат за нивна можна елиминација од Челзи, кога цела федерација ке ги ебе у ребра, ке видам и твојот став каков ќе биде ...

Мило во секој случај не ми беше бидејќи за Фиорентина имам симпатии од кога знам за себе, и не бев у '' сеедно '' состојба по нивната елиминација, али за другите мањебитно, ме здоболе, ти реков, ја како фан на Интер не сум у состојба да гризам нокти за она бедно 4то место во Италија. :smir:

И да, тимот кој беше плукан од медиумите денес е единствениот претставник на Италија во Европа и последна нивна ( каква таква ) надеж дека нема да го изгубат тоа бедно 4то место за 2 години ... подобра ситуација од оваа, за фан на Интер, нема. :wink:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Па намерно го праша Филе за да знаат дали да ја пренесуваат Интер:wink:според мене логично е да каже дека ке игра, не е луд да каже не очекувам :toe:
Вакви безвредни постови одамна немам читано.
Добро бе толку ти е умот плиток па да пишуваш вакви глупости. Негледаш колку дена однапред ја дават рекламата дека Интер - ЦСКА ќе ја пренесуваат.
П.С Да небев фан на Интер и јас ќе ја гледав Арсенал - Барса....
А во овој случај Интер да играше и натпревар од пријателски карактер, пак ќе го гледав Интер.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Koга Рома секогаш ке биде на насловни во негативна конотација, кога пола медиуми ке им предвидат колапс во европа и предвреме ке се ситат за нивна можна елиминација од Челзи, кога цела федерација ке ги ебе у ребра, ке видам и твојот став каков ќе биде ...

Мило во секој случај не ми беше бидејќи за Фиорентина имам симпатии од кога знам за себе, и не бев у '' сеедно '' состојба по нивната елиминација, али за другите мањебитно, ме здоболе, ти реков, ја како фан на Интер не сум у состојба да гризам нокти за она бедно 4то место во Италија. :smir:

И да, тимот кој беше плукан од медиумите денес е единствениот претставник на Италија во Европа и последна нивна ( каква таква ) надеж дека нема да го изгубат тоа бедно 4то место за 2 години ... подобра ситуација од оваа, за фан на Интер, нема. :wink:
абе сега ти малку претера, зошто така мислиш дека цела Италија се свртила против Интер, јас немам таков впечаток, знам за големите судиски грешки и то... ама последната утакмица забележавте дека судиите не ве заборавиле :)

и да, нормално јас како фан на Рома ќе гризам прсти доколку Италија остане со 3 места во ЛШ, поточно јас и оваа година на почетокот гризев прсти и за 4-то место, затоа и највеќе ќе навивам за Интер вечер :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ме мрзи да го преведувам се надевам сите ќе го сватите вицов:

Hvalili se slon, mrav i nosorog. Kaže slon ja sam najveća životinja na svijetu, mrav kaže ja sam najmanja, a nosorog kaže ja imam najveći nos na svijetu. Sluša to sve lisica, i kaže im da odu po potvrdu kod sove. Vraća se slon sa potvrdom, stvarno je... najveća životinja, vraća se mrav, stvarno je najmanja životinja, dolazi nosorog i psuje... Ko je taj Ibrahimovic, jebo mu mater...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Сум се изнасмеал на вицов...

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Официјален состав за вечер

Inter: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Materazzi, Zanetti; Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o

CSKA Moscow: Akinfeev; A. Berezutsky, V. Berezutsky, Ignashevich, Schennikov; Semberas, Aldonin; Krasic, Honda, Mamaev; Necid

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Inter: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Materazzi, Zanetti; Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o

CSKA Moscow: Akinfeev; A. Berezutsky, V. Berezutsky, Ignashevich, Schennikov; Semberas, Aldonin; Krasic, Honda, Mamaev; Necid
Официјален како минатиот пат или навистина официјален? :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
На официјалната сеуште нема ништо.
Го има : Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 17 Mariga, 26 Chivu; 89 Arnautovic. 
Coach: José Mourinho.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.079
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

oд интер.ит

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom