Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Inter: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Materazzi, Zanetti; Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o

CSKA Moscow: Akinfeev; A. Berezutsky, V. Berezutsky, Ignashevich, Schennikov; Semberas, Aldonin; Krasic, Honda, Mamaev; Necid

Супер... значи 4-3-3 и баш сакав ваква формација за вечер, али само на местото на Станкович сакам Кварезма да игра, некако слабо Деки последниве утакмици:toe:. Али како и да е вечер само победа и се разбира погодок на Гоче:vozbud:

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Мене овие ме загрижуват бавни се како желки да не помине некое ферари покрај нив.
Мисла Кордоба ќе беше подобро да игра на место Матераци.

Се надевам ќе се запнат уште од почеток и ќе гледаат да дадат што повеќе гола. Не за друго, да не се мачат толку и играчите, и навивачите на реваншот :).

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Мене овие ме загрижуват бавни се како желки да не помине некое ферари покрај нив.
Мисла Кордоба ќе беше подобро да игра на место Матераци.

Матераци игра добро со глава како што знам, некое нафрлување на Снајди од слободен би можело да биде опасно:toe:

Ова поради стручњаците љубители на убавиот фудбал сега кај мене на кабловска Барса ќе ја има на 2 канали а Интер на комбиниран.
Ајде белким ке го стават на инфо каналот.

КРЕТЕНИЗАМ. Се надевам дека знаат дека се единствена телевизија која пренесува ЛШ а нема ни еден натпревар во директен пренос.

Јас кога пишував го немаше, у меѓу време го ставиле. :)
Не бе, го немаа на страна ставено, него у оној лајв коментар го најдов. :)

Нема везе, со среќа за вечер, се повторувам од вчера, гол повеќе од противник ми е таман, во таква ситуација убеден сум дека на реванш ке удрат на рутина ко со Челзи гости. :)

Forza Inter !
Се читаме по утакмица.

Малце се плашам кога ќе го видам Матераци во тим , дека последните натпревари дур играше направи неколку грешки .

Се надевам на поволен резултат , задоволен сум со била каква победа до 1 примен гол . 1-0 , 2-0 , 2-1 , 3-1 , би биле добри резултати.

Со среќа , Господ на помош . Форца Интер !!!

Пак со крила со Ето и Пандев ке играме ,ај да видиме дали е исправна оваа одлука на Мурињо:toe:.Иначе очекувам победа од 2 - 0 со головите на Милито и Пандев!!!

За тие од Гостивар, директен пренос од Интер - ЦСКА имате на албанската Klan телевизија.

Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom