Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
Не, сериозен сум, кај нас примањето гол знае да биде многу позитивна работа. Имаше една колумна баш на Интер Њуз за пристапот кон играта со Рома која го разбеснила авторот. Тоа се како остатоци од минатото и сеуште ни се повторуваат: додека не ни дадат гол, слабо некако запнуваме. Голот што ни го даде Челзи во Милано беше голем фактор во пристапот на играта во Лондон, знаеа дека се на работ и тргнаа од прва минута. Порано, ни се случуваше да одиграме 0-0 дома па да играме на 0-0 на гости ама без успех.

Јас се надевам дека во идниве сезони тие остатоци од минатото ќе ги снема комплетно и дека ќе играме од прва минута на победа, секогаш а не само повремено. Во меѓувреме, по некој гол во наша мрежа делува конструктивно шо би рекле политичарите :) Утре сакам да тргнат на победа и на решавање „на спорот“, затоа што ќе имаме суспендирани на реваншот. Да се игра на гол повеќе и да се почне реваншот во Москва со предност.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Мурињо коа ке му се извини на Балотели ја ке се фрлам од мост:wink:,Балотели можеби нема да игра додека не се извини али Мурињо нема шанси никад да му се извини него:toe:,Не е он Зоран Стратев па да му се извинува:tapp:
Кое извинување бе, прееска и јас пишав. Тоа котлето више до даска го замрзев, незнам што му е филмот:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Иначе една " интересна '' коинциденција за сезонава поврзана со клучните мечеви од ЛШ, т.е., последните 3 клучни мечеви.

Кога Интер требаше да го играат оној меч со Рубин дома, решавачки за поминување на групната фаза, претходеше пораз од Јуве.
Кога требаше да играат со Челзи дома, следеше 0-0 со Сампдорија дома, меч во кој беа исклучени 2ца фудбалери и меч по кој пола тим им беше суспендиран.
Пред вториот дуел во Лондон, Интер загуби од Катанија 3-1.
Што значи, рекацијата по сите дестркутивни моменти од Серија А за екипата беше победа за Интер, ги тепаа Рубин дома, ги тепаа Челзи и дома и гости ...

Сега претходи пораз од Рома, се надевам дека и овој пат ке одговорат со победа во ЛШ.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
абе дај сеа кога е сигурна работава за преносов да се глеа негде???

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
абе дај сеа кога е сигурна работава за преносов да се глеа негде???
Па мислам дека пишав тука, за реваншот ке се собираме, за ова откажавме зашто имаше веројатност Канал 5 да сменат одлука.

Реваншот и онака ке се игра од 6 ако не се лажам, а и тогаш и дефинитивно ке се одлучува патникот за полуфиналето.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ajde slika za najava za utre

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Па мислам дека пишав тука, за реваншот ке се собираме, за ова откажавме зашто имаше веројатност Канал 5 да сменат одлука.

Реваншот и онака ке се игра од 6 ако не се лажам, а и тогаш и дефинитивно ке се одлучува патникот за полуфиналето.
Реваншот се игра во вторник мислам:toe:,ја сум 2 смена па може ке каснам малку по што е од 18-30 ако се собираме.Али има време ке се договориме како што:wink:

Плавиот

Изет Фазлиновиќ
Член од
26 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
2
Осеќам дека Пандев ке даде гол..
Инаку се освен победа би било неуспех.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Најнова информација..
Кај Баба Ратка на Бум Тв ќе ја даваат Арсенал - Барселона :pos:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Преубав клип , може да се стави на сајтот , ме наежи .. цела вистина се содржи внатре ..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се испод 2-3 гола предност е рамно на пораз за мене ....Ако по грешка примиме гол или изиграме нерешено ......ке се фрлам :mad:

Гранде Милито
Супер Самуел
Снајперот

3 0 :P

Него , кој ке игра на местото на Лусио ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Би требало Кордоба, или евентуално Киву иако ризик е во моментов Киву да се игра таму со оглед на повредата која ја имаше.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Денес ако почниме со формација 4-2-3-1 (претпоставувам) ќе биди добро според мене бидејќи од првата минута ќе мислиме на напад а не да се глупираме и да одиме на 1-0
Мајкон би требало да има многу излети денес(како и обично) очекувам снајдер да биди маркиран(тренерот на цска не е дотолку глуп да не го направи тоа) повеќе контакти со топката на ето(бидејќи и таму е мајкон) со мала помош од милито да се направи шанса..пандев би требало горе лево да игра со помош од капитенот..а во средина би требало да бидат неуморните бабами и дедоми(камби и дејан).

Се надевам дека нема да се изглупираме и да примиме гол па да си ја искомплицираме работата и да бидиме тим за потсмеф..очекувам голче од пандев и од ето....
Сериозно красич не игра?? ако е така подобра за нас и неможи да испадни:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom