Еи да, Интер тешко дека ќе ја пренесуваат на Канал5, можеби на 5 плус...и јас сум за ... ама ако заебат канал 5 работа и ја даваат арсенал барса а само хајлајтс од интер ?
Toa и мене ме јаде, али не верувам да го направат истото пред Се ради Пандев, ништо чудно и тој меч да им е приоритет, без оглед што Арсенал - Барселона е оквалификуван ко меч број 1 тој ден.и јас сум за ... ама ако заебат канал 5 работа и ја даваат арсенал барса а само хајлајтс од интер ?
Јас се надевам дека минатиот пат сватија дека со комбинираниот пренос им успеа само да ги изнервираат фановите на неколку екипи, згора на тоа на 5+ не одеше ништо. Нека си дадат Арсенал - Барселона на 5 и Интер на 5+ и да гледаат на раат луѓево, кој не фаќа 5+ нека се снаоѓа, не се многу.Филе не е тој кој одлучува кој ќе иде а кој не, се лакомат за гледаност и мислам дека ке тераат на петка со Интер - ЦСКА, а на плус ке иде Арсенал, тешко дека ке компликуваат пак со 1 меч зашто во Свирипичино и одредени планински села на Шар Планина не фаќале Канал5 +.
Друга песна ќе биде без разлика дали ќе пренесува телма А1 или сител. од следната сезона Италијанско ќе оди во повеќе термини а можно е да има утакмици во петок и понеделник. нешто слично како англискиот.Од другата година ќе биди друга песната за Серија А и преносите:wink:
А до тогаш ќе уживаме во снимките на Телма
Се сложувам дека Барса-Арсенал е поатрактивна за гледање ама види ја ти и втората страна, во Македонија има луѓе што сакаат да го гледаат Пандев а не Меси, и самиот Бранко кажува процентот на гледаност на Интер е 8 а процентот на Милан некаде 4.Јас како фудбалски фан мислам дека катастрофа е да ја даваат Интер-Цска на 5 или во кратки црти да биди примарна утакмица всреда,бидејќи на друга страна е натпреварот број 1 арсенал-барса(без разлика дали пандев игра или не игра(а нема да игра))..како фан на интер сеедно ми е ионака нервозата и возбудата преовладува низ моето тело кога интер игра во ЛШ па уште да го гледам на телевизија срцетоќе ми испука..а вака спокоен ќе си бидам ако ја даваат арсенал-барса..ем убав фудбал ем нема да се нервирам многу за интер,и уште повеќе отпуштен ако интер заводи веднаш...
Арсенал - Барселона ќе биде погледана, може да се случи и Пандев да не е во прв состав а Канал 5 да дава Интер, само Интеристите ќе го гледаат тоа сите ќе бараат друг канал. Реално е Интер да оди на 5+.Се сложувам дека Барса-Арсенал е поатрактивна за гледање ама види ја ти и втората страна, во Македонија има луѓе што сакаат да го гледаат Пандев а не Меси, и самиот Бранко кажува процентот на гледаност на Интер е 8 а процентот на Милан некаде 4.
На канал 5 не им е битно која ќе оди во етер се додека имаат голема гледаност!
i'm I NEпа топ, слично ко и минатиот пат што се собиравме, пријавувајте се за мечов до Недела зашто тој ден со Жаре ( еден од интерашите што седеа позади нашите маси ) ќе идеме до Ајриш и ке закажеме, не за друго, он 5 од 5 има во Ајриш, ние 2 од 2 и тоа со Челзи.