Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Во план е пак собирање во Ајриш за ЛШ, сте за ?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ај после недела дена да пишам и јас. Најпрвин најбитното, тоа што тепавме против Ливорно, честитки, ептен ми се бендиса високата победа, велам висока затоа што освен дуелот со Удинезе, Интер незнаеше како да даде повеќе од еден гол. Браво за Ето, два супер гола, плус гол на Маикон, се надевам му се оствари желбата, дечкото гореше да постигне гол :)

Ко кец на десетка дојде и поразот на Милан, се одлепивме 4 бода, па можеме да си дозволиме поопуштена игра на гости во Рим.

Околу предлогот на Син за среда, јас сум за :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Секако Syn распрашај се ти дали може пак. Иначе јас сум за:)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
и јас сум за ... ама ако заебат канал 5 работа и ја даваат арсенал барса а само хајлајтс од интер ?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
и јас сум за ... ама ако заебат канал 5 работа и ја даваат арсенал барса а само хајлајтс од интер ?
Еи да, Интер тешко дека ќе ја пренесуваат на Канал5, можеби на 5 плус...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Toa и мене ме јаде, али не верувам да го направат истото пред Се ради Пандев, ништо чудно и тој меч да им е приоритет, без оглед што Арсенал - Барселона е оквалификуван ко меч број 1 тој ден.

Филе не е тој кој одлучува кој ќе иде а кој не, се лакомат за гледаност и мислам дека ке тераат на петка со Интер - ЦСКА, а на плус ке иде Арсенал, тешко дека ке компликуваат пак со 1 меч зашто во Свирипичино и одредени планински села на Шар Планина не фаќале Канал5 +.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ке ја пренесуваат, вчера видов на Канал 5 дадоа среда 20-45 ке има пренос, заборавив да ве известам порано:):)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Eпа топ, слично ко и минатиот пат што се собиравме, пријавувајте се за мечов до Недела зашто тој ден со Жаре ( еден од интерашите што седеа позади нашите маси ) ќе идеме до Ајриш и ке закажеме, не за друго, он 5 од 5 има во Ајриш, ние 2 од 2 и тоа со Челзи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Филе не е тој кој одлучува кој ќе иде а кој не, се лакомат за гледаност и мислам дека ке тераат на петка со Интер - ЦСКА, а на плус ке иде Арсенал, тешко дека ке компликуваат пак со 1 меч зашто во Свирипичино и одредени планински села на Шар Планина не фаќале Канал5 +.
Јас се надевам дека минатиот пат сватија дека со комбинираниот пренос им успеа само да ги изнервираат фановите на неколку екипи, згора на тоа на 5+ не одеше ништо. Нека си дадат Арсенал - Барселона на 5 и Интер на 5+ и да гледаат на раат луѓево, кој не фаќа 5+ нека се снаоѓа, не се многу.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас како фудбалски фан мислам дека катастрофа е да ја даваат Интер-Цска на 5 или во кратки црти да биди примарна утакмица всреда,бидејќи на друга страна е натпреварот број 1 арсенал-барса(без разлика дали пандев игра или не игра(а нема да игра))..како фан на интер сеедно ми е ионака нервозата и возбудата преовладува низ моето тело кога интер игра во ЛШ па уште да го гледам на телевизија срцетоќе ми испука..а вака спокоен ќе си бидам ако ја даваат арсенал-барса..ем убав фудбал ем нема да се нервирам многу за интер,и уште повеќе отпуштен ако интер заводи веднаш...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Од другата година ќе биди друга песната за Серија А и преносите:wink:

А до тогаш ќе уживаме во снимките на Телма :toe:
Друга песна ќе биде без разлика дали ќе пренесува телма А1 или сител. од следната сезона Италијанско ќе оди во повеќе термини а можно е да има утакмици во петок и понеделник. нешто слично како англискиот.

Јас како фудбалски фан мислам дека катастрофа е да ја даваат Интер-Цска на 5 или во кратки црти да биди примарна утакмица всреда,бидејќи на друга страна е натпреварот број 1 арсенал-барса(без разлика дали пандев игра или не игра(а нема да игра))..како фан на интер сеедно ми е ионака нервозата и возбудата преовладува низ моето тело кога интер игра во ЛШ па уште да го гледам на телевизија срцетоќе ми испука..а вака спокоен ќе си бидам ако ја даваат арсенал-барса..ем убав фудбал ем нема да се нервирам многу за интер,и уште повеќе отпуштен ако интер заводи веднаш...
Се сложувам дека Барса-Арсенал е поатрактивна за гледање ама види ја ти и втората страна, во Македонија има луѓе што сакаат да го гледаат Пандев а не Меси, и самиот Бранко кажува процентот на гледаност на Интер е 8 а процентот на Милан некаде 4.
На канал 5 не им е битно која ќе оди во етер се додека имаат голема гледаност!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Се сложувам дека Барса-Арсенал е поатрактивна за гледање ама види ја ти и втората страна, во Македонија има луѓе што сакаат да го гледаат Пандев а не Меси, и самиот Бранко кажува процентот на гледаност на Интер е 8 а процентот на Милан некаде 4.
На канал 5 не им е битно која ќе оди во етер се додека имаат голема гледаност!
Арсенал - Барселона ќе биде погледана, може да се случи и Пандев да не е во прв состав а Канал 5 да дава Интер, само Интеристите ќе го гледаат тоа сите ќе бараат друг канал. Реално е Интер да оди на 5+.

Инаку се надевам дека Пандев ќе влезе во второ полувреме и ќе го реши натпреварот со Рома баш како малер за Телма пошто цело време го форсираат Интер заради Пандев а сега ваков натпревар не го пуштаат дирекно.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Eпа топ, слично ко и минатиот пат што се собиравме, пријавувајте се за мечов до Недела зашто тој ден со Жаре ( еден од интерашите што седеа позади нашите маси ) ќе идеме до Ајриш и ке закажеме, не за друго, он 5 од 5 има во Ајриш, ние 2 од 2 и тоа со Челзи.
i'm I N

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
заборавив да кажам. осеќам утре Николас Андрес Бурдисо ќе направи некој "магичен" потег. :pos2:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Идам и јас у Ајриш.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 89 Marko Arnautovic.

Снајдер е назад во тимот. :) Само Сантон недостасува, најверојатно нема да биде во комбинација ни во Среда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom