Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Ја знам дека постои могучност,англиско првенство да се врати на А1,а таљанско на сител,или пак на а1 да има италијанско а на сител да си остане англиско..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Мислам дека Телма и за наредна година ги имаат откупено правата за Италијанско Првенство, а и од кога знам за себе навикнав тој фудбал да го глеам со нив уз Бранко кој заедно со Калински ми се нај-коментатори у земјава, ја не сум за таа варијанта без оглед шо знаат да ги заебат работиве.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Не сакам да шпекулирам пред време и да давам лажна надеж, но или Англиското или Италијанското првенство ќе се пренесува на А1:smir:

Но сето ова сфатите го како шпекулација :wink: и не толку озбилно
eпа ја не шпекулирам работам во А1..... Англиско нема да се дава уште најмалку 2 години на А1, а Италијанско не сакаат Стерјов и Југослав да го земат.... а можат.....

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
eпа ја не шпекулирам работам во А1..... Англиско нема да се дава уште најмалку 2 години на А1, а Италијанско не сакаат Стерјов и Југослав да го земат.... а можат.....
Нека си седат мирни и нека не го закачаат калчото и Телма ТВ :)
Калчо не е калчо ако не го гледаш на Телма ,едноставно така е

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Мислам дека Телма и за наредна година ги имаат откупено правата за Италијанско Првенство, а и од кога знам за себе навикнав тој фудбал да го глеам со нив уз Бранко кој заедно со Калински ми се нај-коментатори у земјава, ја не сум за таа варијанта без оглед шо знаат да ги заебат работиве.
Мене така ми кажаа и јас така ве информирам вас:toe:, а и каде да биди првенството повеќе од 3 преноси и неможи да напраат(20:45-сабота,15ч-недела и 20:45-недела), не верувам дека и тој во 18часот ќе го пренесуваат ако првенството е на друга тв, евентуално овакво дерби како што е Рома-Интер можи да пренесуваат....а дека подобро ќе биди изреализирано на друга тв во тоа не се сомневам, телма со само еден добар коментатор некако не и оди, Стево се гледа дека не е за фудбал коментирање:toe:

А А1 има 4-5 одлични коментатори, а и секако ќе има и преглед на колото, кое Телма од кога знам за себе го немаат ни еднаш прикажано

Епа Хедис А1 лига можи и ќе ви крени некогаш рејтинг како што имавте :helou:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ова сега во сабота им е тотално идиотски потег на Телма, типично за нашите шугави телевизии, ама сепак претпочитам да остане и наредни години италијанско на нивна ТВ. Веќе се навикнав на нив, иако се немаат потрудено да променат нешто, кајроните се исти со години.

Ама од друга страна моментално со оглед на тоа дека нема никаков фудбал на А1, многу поретко ги гледам срањата на Велија кои во меѓувреме те трујат на реклами и слично.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Следната година Италијанско првенство ќе има натпревари и петок и понеделник значи 4 дена ќе има плус и нови термини.
А што се однесува до нашите коментатори само Калински другите без емоција како на погреб како Михајлов овој бокс и скијање што коментира да им бил учител.Фала богу овој од Сител што не е на Телма.
Коментатори само ХРТ2.
А ова со рекламите само кај нас го има претеризам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Италијанско првенство си го навикнав на Телма и би сакал уште 33 години да биде на Телма... После коментаторите на МТВ, Телма се следни.... На Сител и на А1 неможам да ги смислам затоа и ретко гледам... а и репрезентацијата кога ќе ја дадат на Сител ми се одмилува фудбалот....

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
БРат сите сме навикнати со Бранче да го глеаме итаљансково ама дај не ме еби ...Глеј разлика у бои/стадион коа играат ЛШ на канал 5/МТВ(дома) и на Телма ...Темно зелено никакво ... Бљак , стари софтвери или шо и да е ...:pipi:

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Италијанско првенство си го навикнав на Телма и би сакал уште 33 години да биде на Телма... После коментаторите на МТВ, Телма се следни.... На Сител и на А1 неможам да ги смислам затоа и ретко гледам... а и репрезентацијата кога ќе ја дадат на Сител ми се одмилува фудбалот....
Да бидеме реални, барем според мене Алфа и А1 се подобри од Телма.

БРат сите сме навикнати со Бранче да го глеаме итаљансково ама дај не ме еби ...Глеј разлика у бои/стадион коа играат ЛШ на канал 5/МТВ(дома) и на Телма ...Темно зелено никакво ... Бљак , стари софтвери или шо и да е ...:pipi:
Што било и да споредиш има разлика во квалитет на сликата помеѓу Телма и А1 или сител од друга страна на пример.

Ќе остане италјанско на телма уште долго, само да не оди на сител или на канал 5, коментаториве се катастофа. За мене и од телма не се нешто посебни, ама барем не прават грешки како овие другиве (луди кокошки) бог да чува.

За преглед на колото највероватно треба доплата, иначе не гледам друга причина зошто нема.

Следната година Италијанско првенство ќе има натпревари и петок и понеделник значи 4 дена ќе има плус и нови термини.
А што се однесува до нашите коментатори само Калински другите без емоција како на погреб како Михајлов овој бокс и скијање што коментира да им бил учител.Фала богу овој од Сител што не е на Телма.
Коментатори само ХРТ2.
А ова со рекламите само кај нас го има претеризам.
Еден другар ми спомна нешто дека наместо во 15.00 во недела ќе имало фудбал од 12.30 или така нешто. Ама немаме гајле највероватно цела сезона снимки од 3 ке даваат, ќе може да спиеме малку повеќе.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Знам дека goal.com не е многу за верување, али според нив Балотели е се подалеку од Интер.
Балотели е веќе далеку од Интер.

Многу очекував од него, али ептен забега, не ми се верува колку е глуп. А може и намерно прави вака за да си оди. Дечкото е супер талентиран ама не е незаменлив, треба само да си извади доста $$$$$ од него. Мислам дека му паѓа цената со вакви глупости ама ќе видиме што ке се случи.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Со Рома повикани.

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 89 Marko Arnautovic.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom