Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.335
- Поени од реакции
- 47.008
Не, воопшто не се радувам ко да нема утре зашто 1/4 финале е само 1/4 финале, ко што и второ место е само второ место односно прв лузер.ти ми кажа каде најмногу поени добија германците, но ти кажи ми каде највеќе поени изгубија италијанците??? а? дали највеќе изгубија кога Рома во 1/4 финалето изгуби од Ман.Утд со 7-1 или оти шампионот на италија прерано ја завршуваше сезоната во Европа три години по ред... затоа безвредно е да го спомнуваш срамниот пораз на Рома од Манчестер кога со самиот влез во 1/4 финалето таа и наредната година заврши поголема работа за калчото отколки Интер за 3 години
ти како фан на Интер на што си навикнат??? се гледа дека си многу многу радосен што дојдовте до 1/4-финале, мора да признаеш ти се познава, тоа го искажа уште во првиот твој пост на кој реплицирав, се извинувам доколку го омаложив успехот на твојот Интер со моите постови...
Италија најмногу трпи поради тоа што не го сваќаат сериозно натпреварувањето во УЕФА Купот, сега Лига на Европа, и бидејќи ми шириш мизерна експертиза, кажи ми колку германски екипи брилјираа во ЛШ во последниве 3 години, или најмногу кинеа во второто по ранг европско натпреварување, каде пак повторувам, Рома беше елиминирана од грчка екипа што е аналогно на срамота, тоа и вие сами си го пишувавте во вашиот фан клуб, натпреварување во кое ниедна калчо екипа не загризува сериозно за да го освои.
Елиминациите на Интер од имиња во европскиот фудбал ја не ги окарактеризирувам како срам за истиот, нешто што сите светски ревелавнтни медиуми го окарактеризираа катастрофалниот пораз на Рома од 7-1 во Англија, тоа е факт кој никогаш нема да го побиеш, и факт за кој до ден денес се зборува.
И прочитај си го твојот идол Тоти кого го имаш и у ник што вели за Интер во моментов, онака, чисто информативно да те просветли малце. На крај краева 4 години по ред бар јас го прославувам скудетото и 4 години по ред моментот на разочараност по крајот на сезоната отсуствува, го нема, нит оној момент на срамота. :wink: