Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Принчипе фали на банеровaj iosono кога ќе се стаиш перни го банеров на сајтот
Принчипе фали на банеровaj iosono кога ќе се стаиш перни го банеров на сајтот
еј браво за сугестијава, не знам ни јас како можев да си го заборавам омилениот играч....... жал ми е што ќе треба снајди да го вадам ...... или пак да го извадам капиетнот??? на секој банер го има него... ? а?Принчипе фали на банеров
Абе само главата стај му ја,важно да го имаеј браво за сугестијава, не знам ни јас како можев да си го заборавам омилениот играч....... жал ми е што ќе треба снајди да го вадам ...... или пак да го извадам капиетнот??? на секој банер го има него... ? а?
Мора да се навикнуваме без негоКако бе без капитен?
Абе Занети и по пензионирање, останува во Интер. Џабе ти е, нема ослободување од него.Мора да се навикнуваме без него
Не се жалам,вечно сакам да остане во Интер,заслужуваАбе Занети и по пензионирање, останува во Интер. Џабе ти е, нема ослободување од него.
Добар си беше првиот банер, него може да остане комбинацијата од плави и црно на пола низ целиот банер како што е овој актуелниот сега.
Сакаш да кажеш да не биде од играчка-плачка,па да делиме марамчиња после :pos2:Уште некое време банерот на The Great па ќе го смениме. Ќе ви направам изгледа еднаш месечно па да се менувате
може зашто да не...... штанцајте одма.........
Бела верзија на добитната комбинација...само има грешка позади на сајтот можете да приметите
Како игра за џабе не би го земал. Башка пари за обезбедување на жените од фудбалерите...?Дечки што викате да им го дрпнеме Тери на овие летоска ако не се опраи ситуација? Како што читам по медиумиве не му тече веќе мед и млеко во Челзи можен е и трансфер а се сомневам дека ќе остане во Англија.
Ќе го опраиме ние али кое дуо би биле со Лусио лелелелеле!!!Како игра за џабе не би го земал. Башка пари за обезбедување на жените од фудбалерите...?