Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.017
Абе тоа е нормално дека мора некако да се извадат од финансиската ситуација..
Но за уба мислам дека и друга работа имаше.. Тој сакаше да замини од Јуве по секоја цена, сакаше да игра во некоја најелитна лига, затоа замина..
Во ред!!Тоа е така..Не сакаше да игра во понизок ранг.. И Дел Пиеро не сакаше, ниту Буфон.Тоа е еден вид тест кој се би дал за клубот, и во тоа се сложуваме!!А ко идеше во Јувентус, Ибра викаше дека Јувентус му бил најомилен тим во Италија, така да мислам дека не е многу стабилен во поглед на тоа кој му се омилени тимови..Утре да замини во Реал, ќе речи Ова ми беше сон...

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Немам нигде прочитано дека во Јувентус навивал како детсвото...
Можит да ми дајш линк да видам од некоја страница.
За Интер ЗНАМ дека имат речено, а за Јуве незнам...:sport2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Немам нигде прочитано дека во Јувентус навивал како детсвото...
Можит да ми дајш линк да видам од некоја страница.
За Интер ЗНАМ дека имат речено, а за Јуве незнам...:sport2:
Нема врска сеа тоа.. не беше за Јуве за Милан велеше дека навивал..
Но тоа е карактерот на Ибра.. се надевам дека во Интер ќе научи нешто и ќе се смени..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас не реков дека е сега член на Јуве но сепак беше, и затоа после тоа даде изјава дека не смееле да го продадат.. ајде сега галиојани заминува од Милан овие го продаваат Кака и нормално дека е интересно и неговото мислење.. долгогодишен председател, подредседател на клубот бил..
А финансиската ситуација на Јуве не знам како беше.. најверојатно и тоа е прочината што го продадоа..
Финансиската ситуација :) Му паднаја дупло акциите. Појќе од ова шо сакаш.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
За Јувентус не знам..Ама јас како негов навивач никогаш нема да жалам за Ибрахимович што замина од Јувентус..Се израдував кога дојде,ама кога видов дека не се снајде како што треба, и плус колку е арогантен и препотентно потценувач на туѓите квалитети ми се згади искрено!!!
А за Тутоспорт брате мили, не е ова Македонија,па весниците да "навиваат" за едната страна..На весниците му е да земат КЕШ!!Му е гајле нив за Јувентус, за Интер..

E sega izlaza. Ne znam kako ne ti sram da go kritikuvas koga pred da dojde vo Inter site go sakavte i za site bese on bolji od Trezeguet a sega na Trezeguet mu nema ramen, neli?
A za Tutosport bas deka ne e Makedonija e poloso. Mnogu dobro znaes deka Juve e tim na Koza Nostra, ako ne sfati tim na mafijata najmnogu pari ispraa preku transferi i poradi toa ke pisuvaat taka.

FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
E sega izlaza. Ne znam kako ne ti sram da go kritikuvas koga pred da dojde vo Inter site go sakavte i za site bese on bolji od Trezeguet a sega na Trezeguet mu nema ramen, neli?
Ај не заебавај за Ибра. Не вервам дека воопшто некогаш бил омилен играч кај навивачите на јуве. Барем мене не ми беше дури ни кога беше во Јувентус.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Остајте го Ибра сеа.. сигурно почна да ика само за него пишите.. :) На некој може бил на некој не.. и јас сум за Интер па не ми е омилен играч во Интер.. за најдобар е, но не сум негов фан.. Ајде малку на натпреварот со Јувентус..

Јас би играл со следниве во прв тим..

-------------Толдо-------------
Занети--Кордоба--Ривас--Максвел
Хименез--Виера--Маниче--Солари
-------Креспо---Круз-----

едит
на телеспорт ќе го даваат.. на романската.. (така ми кажа еден другар) :) ме мрзи сеа да барам програма на нет..

ај уте еден едит :)

Според гоал Морати бил во Шпанија да преговара со агентот на Роналдињо.. Но Морати пред 2 дена изјави дека тоа не е точно и за изјавата на Галијани дека и Интер го бара Роналдињо Морати рече дека можеби Галијани знае повеќе од него за тоа, и дека не е точно..
Но од друга гледна точка пак ова има многу логика.. Морати сака да им приреди изненадување на фановите на Интер, сега негира и можеби наеднаш Роналдињо во Интер:vozbud: Па и некомуницирањето со новинарите засега е во негова полза да ја оствари идејата.. :)
Ајде да не речите многу фантазирам.. доста е пишење..

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
И на Раи Уно ке го даваат натпреварот :salut:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Inter: 1 Toldo; 16 Burdisso, 24 Rivas, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelј, 31 Cesar; 9 Cruz, 18 Crespo.

Buventus: 12 Belardi; 2 Birindelli, 33 Legrottaglie, 21 Grygera, 28 Molinaro; 32 Marchionni, 23 Nocerino, 6 C.Zanetti, 20 Palladino; 9 Iaquinta, 10 Del Piero.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
@ Димитар
Се надевам на втората опција, поарно така отколку ѕвезди во тимов.. Агуеро е real beast, а исто и Диего е супер играч.. така да.. јас се надевам на Агуеро + Диего, отколку на Рони =)
п.с. Вечерва.. тешко товарење =)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Агуеро е поголема звезда од Торес што беше...на Агуеро му е убаво во Мадрид и не најавил заминување, така да нема да ме чуди и за Агуеро да се плати повеке отколку за Роналдињо.
Агуеро мислам дојде во Атлетико за 30мил евра.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Burdiso Crven karton dobi vo tek e 19 min 0:0 e rezultatot

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од