da tocno. samo sam odese,ednas dobi faul a toa vo autot losoКој му беше филмот на Виеира?
Мислам не изигра лошо.. но, играше соло... како да сакаше да покаже нешто...
Остај Виера.. кој му беше на Манчини? Од шо мака става средина а вади одбрана.. и така одбраната не беше нај нај..Кој му беше филмот на Виеира?
Мислам не изигра лошо.. но, играше соло... како да сакаше да покаже нешто...
Многу јасно. Чисто да се знае кој е кој. Ама едно ние што сакаме друго е клубот како замислил. Зошто колку и да кажуваат дека сакаат тројна круна, кога ќе истрчаш со шарен состав се знае колку ти е битно. Така да не се замарам. Ако излегуваат пак вака шарени, значи не им значи многу, па нема многу да се нервирам дали ќе поминеме или не. Ако бидат сериозни и извадат 7-8 играчи од прва постава, тогаш и мене ќе ми значи утакмицата повеќе.Абе Интериста, и мене купот не ми значи, го зимавме 2-3 години по ред нели... И тогаш онака ни беше. демек калчото е битно... Што е и многу јасно... Него меракот ми е голем на овие второлигашиве да им покажеме кој е кој... Тоа ми е... Ај нек се заинати Манчини и да го пушти Ибра, па да видиме кај ќе им биде крајот...
Е па незгоден е.. Нив му одговара и 0:0 во торини.. средбата се игра за 6 дена но мислам дека за тој натпревар ќе играме со посилен состав.. Многу значи да бидат Занети, Камбиасо, Виера и Ибра во прв тим.. Сепак се игра со Јувентус и не му е сеедно ни на Манчини дали ќе загубиме или победиме.. Без разлика дали е во куп или првенство.Стандардно за Јувентус голови во последните 10 мин. Незгоден резултат меѓутоа мислам дека може и да се победи во Торино, сигурен сум дека желба нема да фали. Само не знам кога ќе биде реваншто и со кој тим ќе игра Интер.