Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Чудо големо е... мислам тука беше Ривас... можеби и тој ќе направеше фаул, но не беше зад грб, немаше да има црвен.

Инаку, одбраната без Бурдисо делува МНОГУ многу подобро...

А

Адриано

Гостин
ТрррррррррррррррррррррррррррррррррТ
му се испрде во фаца
1-0 Круз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
2-2... успех за нив... Ама не им идеше 11 на 10, па замислете им тргна на 11 против 9... тоа е јака екипа, браво Јувентус....
Ц ц ц какви пацери... Траги-комично

Уф колку сакам да им се изнаеб*ме у Торино...

П.С. Круз стварно е ѕвер!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Се издржа некако со помалкубројна екипа

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
2:2 Крај.. Абе како можеше 2 гола да примат.. тоа е.. првиот со 2 играчи помалку.. И на крај останаа само Ривас и максвел одбрана па се врати занети..
Ајде во Торино ќе си тепниме :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Ајде, се е добро, нема потреба да му забележуваме никому. Со играч помалку од 8'ма минута до водство од 2-0, тоа се кажува, не се потребни многу коментари.

Воопшто не ми е криво што не го добивме мечот иако бевме блиску, само малку ми е криво за Круз што не постигна хет-трик со оној последен удар. Згора на тоа неколку пати навреме втрчуваше а додавањата доцнеа. Мислам дека од времето во Феенорд не сум го видел во ваква форма. Јувентус посебно му лежи.

Сега останува да видиме колку го посакува Интер купот. Ако навистина е заинтересиран треба да изведе барем 7-8 првотимци на терен во Торино. Во таков случај, и под услов да имаме 11 играчи цел натпревар, треба да поминеме. Макар што лично мене купот многу не ми значи. Калчото и ЛШ, тоа е тоа...

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
Интер денес со втор тим, башка со црвен... и каква игра пружи, водство 2-0... Стварно заслужува честитки..

Потсетете се на Рома-Интер, црвен за Рома и како се одвиваше натпреварот... кујзнае кај беше топката на таа утакмица... Ја мислам некој ја имаше скриено : ))) хеххехе

Абе Интериста, и мене купот не ми значи, го зимавме 2-3 години по ред нели... И тогаш онака ни беше. демек калчото е битно... Што е и многу јасно... Него меракот ми е голем на овие второлигашиве да им покажеме кој е кој... Тоа ми е... Ај нек се заинати Манчини и да го пушти Ибра, па да видиме кај ќе им биде крајот...

П.С. Многу сакам Јуве коа ќе гостува у Милано, Ибра да му објасни некои работи на серк*то Киелини... Се праеше мангуп у Торино... Клошар : ))

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Кој му беше филмот на Виеира?

Мислам не изигра лошо.. но, играше соло... како да сакаше да покаже нешто...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Кој му беше филмот на Виеира?

Мислам не изигра лошо.. но, играше соло... како да сакаше да покаже нешто...
Остај Виера.. кој му беше на Манчини? Од шо мака става средина а вади одбрана.. и така одбраната не беше нај нај..
Ривас и Пеле беа одлични.. Пеле треба да се даде малку на познајмица.. во некој Италијански клуб да навикне на стилот на игра, се гледа дека има многу квалитет во него..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Абе Интериста, и мене купот не ми значи, го зимавме 2-3 години по ред нели... И тогаш онака ни беше. демек калчото е битно... Што е и многу јасно... Него меракот ми е голем на овие второлигашиве да им покажеме кој е кој... Тоа ми е... Ај нек се заинати Манчини и да го пушти Ибра, па да видиме кај ќе им биде крајот...
Многу јасно. Чисто да се знае кој е кој. Ама едно ние што сакаме друго е клубот како замислил. Зошто колку и да кажуваат дека сакаат тројна круна, кога ќе истрчаш со шарен состав се знае колку ти е битно. Така да не се замарам. Ако излегуваат пак вака шарени, значи не им значи многу, па нема многу да се нервирам дали ќе поминеме или не. Ако бидат сериозни и извадат 7-8 играчи од прва постава, тогаш и мене ќе ми значи утакмицата повеќе.

Ќе покажеме што имаме во првенството. Таму нема лабаво :vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Стандардно за Јувентус голови во последните 10 мин. Незгоден резултат меѓутоа мислам дека може и да се победи во Торино, сигурен сум дека желба нема да фали. Само не знам кога ќе биде реваншто и со кој тим ќе игра Интер.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Стандардно за Јувентус голови во последните 10 мин. Незгоден резултат меѓутоа мислам дека може и да се победи во Торино, сигурен сум дека желба нема да фали. Само не знам кога ќе биде реваншто и со кој тим ќе игра Интер.
Е па незгоден е.. Нив му одговара и 0:0 во торини.. средбата се игра за 6 дена но мислам дека за тој натпревар ќе играме со посилен состав.. Многу значи да бидат Занети, Камбиасо, Виера и Ибра во прв тим.. Сепак се игра со Јувентус и не му е сеедно ни на Манчини дали ќе загубиме или победиме.. Без разлика дали е во куп или првенство.

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Искрено кога видов на телетексот 2-2 се разочарав...
Ама потоа ко видов дека имале црвен Интер практично од првата минута, тогаш реков ок е :)
А барем имаја некоја шанса Интер???
И дали вистина црвениот картно беше заслужен???
Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom