Вака сеа,нека ни е честито победата од вчера против Ливорно,не бев во можност да го гледам првото полувреме,но затоа го гледав цело второ и доминантна игра во секој поглед имавме,освен нападот тие неколку шанси што ги закашка,поточно Суазо “најдобриот“ од вчера за Интер...
Читам тука за утакмицата Интер-Милан Коста ке оди со другар,од тука може да се собереме и да одиме како екипа,само кај некој ке биде проблем кешот,пасошот и ред други работи...нема врска има време до пролет,има време ке се регулира се лако-полако...
Е сеа читам за правење банер (транспарент) што особено ме радува,ми фали уште да свршавам :pos2
Немојте се да остане само на зборови и идеи,пошо ако правиме треба време да се направи транспарентот,ебавање и пол има од искуство
Да го ставиме транспарентот на страната на Curva Nord ???
-Треба да знаеме течно жабарски,да сме дел од некоја од групите и подгрупите на Curva Nord,треба да ги знаеме сите песни што се пејат стандардно на трибина кај нив и треба илјада и една работа,а ние курац,гола вода сме
Мотка нема да има проблем да се направи и да се држи на трибина,не е проблем,но фората е да се види дека Интер има од секаде фанови кој го сакаат...
Според мене предлогот на Syn за тој транспарентот би можел да се направи,ем нема многу бои,ем е old style и полесен е за правење.
Засилувањава нешо не ми се нај нај,Тони од старт треба да се отпише,имаме доста луге за чистење копачки и собирање топки :tv:
Кавани да се доведе,би било ептен добар трансфер,исто и Пандевчо наш,но би требало да се доведе и уште еден плеј,асална замена за Снајди,пошо многу често се повредува,а сите знаеме како играме со плеј и без плеј.