Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 29.932
- Поени од реакции
- 45.035
Eдна работа, Галопа, Мурињо лани се интересираше за него кога беше во Сиена и кога можеше да се донесе за ич пари, е сега зашто да паднеме на ваква шпекулација кога Мур се одлучи за Мота а Галопа = Мунтари = Мота . Ист тип на играч е и игра буквално на истата позиција зашто е левак, така да, Галопа уште од сега треба да си го прешкртате како потенцијално засилување во Интер .
За Кандрева незнам, нит знам што тип на играч е нит ништо, сеедно сега за сега .
И за Балотели, Balotelli rossonero? Era una battuta! Se lo dice chi lo conosce bene..., во превод, Балотели росоњер ? Да го знаевте ке знаете дека се шегува .
Бил во посета на деца со инвалидитет, бар така разбрав, и се шалел со некој од нив додека давал автограми .
Еве ви ја целата сторија . :wink:
За Кандрева незнам, нит знам што тип на играч е нит ништо, сеедно сега за сега .
И за Балотели, Balotelli rossonero? Era una battuta! Se lo dice chi lo conosce bene..., во превод, Балотели росоњер ? Да го знаевте ке знаете дека се шегува .
Бил во посета на деца со инвалидитет, бар така разбрав, и се шалел со некој од нив додека давал автограми .
Еве ви ја целата сторија . :wink: