Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ОК ја имам едно прашање до фановите на Интер овде, пошто ме мрзи да идам на фан-клуб Јувентус да барам:

Одите ли вие редовно таму да им мрчите за пенали и голови што идат и ни мрчат за еден мочан офсајд 5 дена? Па на секој поединечно треба да му цртаме што е судиска грешка а што е судиска помош и да му потенцираме дека многу повеќе ги има во нивна корист.

Ама како и да е, еве и за последниот што дојде по мала фудбалска едукација: Судиски грешки се, ги има во секоја лига, на секој натпревар, и тоа повеќе во другите лиго одколку во Италија. Накратко кажано, тоа е, за повеќе побарај си во дискусиите назад.

И мал предлог до модераторите, пошто едно време мислам дека се употреби таква работа: секој да си пишува во свој фан-клуб (барем кога се однесува за Интер-Милан-Јувентус), а за меѓусебни објаснувања во темата „Сериа А.“ Максимално ни е загаден фан-клубот со идиотски забелешки (чест на исклучоци).

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Bari held by Milan:helou:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
ОК ја имам едно прашање до фановите на Интер овде, пошто ме мрзи да идам на фан-клуб Јувентус да барам:

Одите ли вие редовно таму да им мрчите за пенали и голови што идат и ни мрчат за еден мочан офсајд 5 дена? Па на секој поединечно треба да му цртаме што е судиска грешка а што е судиска помош и да му потенцираме дека многу повеќе ги има во нивна корист.

Ама како и да е, еве и за последниот што дојде по мала фудбалска едукација: Судиски грешки се, ги има во секоја лига, на секој натпревар, и тоа повеќе во другите лиго одколку во Италија. Накратко кажано, тоа е, за повеќе побарај си во дискусиите назад.

И мал предлог до модераторите, пошто едно време мислам дека се употреби таква работа: секој да си пишува во свој фан-клуб (барем кога се однесува за Интер-Милан-Јувентус), а за меѓусебни објаснувања во темата „Сериа А.“ Максимално ни е загаден фан-клубот со идиотски забелешки (чест на исклучоци).
Батка, муабет за Интер е логично да го прајме тука, нели? Ако го гледам Интер со Удинезе нормално нема смисла да замарам на фан-клуб Јувентус туку за него прам муабет тука. Истото важи и за тебе ако сакаш да кажиш дека Болоња не надиграла бујрум искажи се па ќе си попрајме муабет на другата тема. За се друго се сложвам дека одредени членови загадуваат кај нас а и кај вас. Темата за Серија А е некако замрена, а и да е активна се јавуваат другите навивачи (читај Милан и по некој ваму таму) па не е многу погодна за расправање.
Ако ви смета ние да збораме за Интер тука а Гледам дека има многумина шо сакаат да се расправаат на таа тема па можи да отвориме нова тема Ривалски клубови - Јуве - Интер и таму да се колиме без да си сметаме :smir:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.658
Поени од реакции
723
Можи да отвориме нова тема Ривалски клубови - Јуве - Интер и таму да се колиме без да си сметаме :smir:

Не можИ така, Јуве е далеку од тоа да се каже дека е ривал на ИНТЕР!!!

Ако сакаш може да си отворите Јуве - Кротоне или Јуве - Албинолефе...

П.С. Дерби кон Кротонеееее... Серие ББББББ...

Толку имаш да кажеш, фала пријатно!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Нема ефект јас. Ќе врземе 3-4 нормални постови и одма ќе се залета некој: а бе од офсајд тепавте... после тројца ќе му вратат: а овој гол, оној пенал... и каша-попара од дискусијата. Ние за фудбал не дискутираме, тоа е очигледно. Плус на овие теми многу работи се сметаат за провокација, а во Сериа А не. Јас никогаш не сум дошол на фан-клуб Јувентус да ви кажам дека сте тепале од офсајд или непостоечки пенал и слично... Ако имам нешто за нормална дискусија ќе пишам, ако не, не пишувам.

Тоа ми е поентата, сакам да зборуваме за фудбал, а не да им цртаме на некои таму колку се тешки ситуациите на Милито и Јакинта за судење и дека редовно и секаде се случуваат такви грешки. И по 2-3 страни ќе се јави следниот на кого не му е ништо јасно, или се прави на три и пол, и одиме одново...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нема ефект јас. Ќе врземе 3-4 нормални постови и одма ќе се залета некој: а бе од офсајд тепавте... после тројца ќе му вратат: а овој гол, оној пенал... и каша-попара од дискусијата. Ние за фудбал не дискутираме, тоа е очигледно. Плус на овие теми многу работи се сметаат за провокација, а во Сериа А не. Јас никогаш не сум дошол на фан-клуб Јувентус да ви кажам дека сте тепале од офсајд или непостоечки пенал и слично... Ако имам нешто за нормална дискусија ќе пишам, ако не, не пишувам.

Тоа ми е поентата, сакам да зборуваме за фудбал, а не да им цртаме на некои таму колку се тешки ситуациите на Милито и Јакинта за судење и дека редовно и секаде се случуваат такви грешки. И по 2-3 страни ќе се јави следниот на кого не му е ништо јасно, или се прави на три и пол, и одиме одново...
Епа еве ти другиот предлог тема Интер-Јуве. Ако живеј арно ако не здравје. Таму кој сака нека се расправа :smir: Шо викаш за ова. Незнам зошто се толку ригорозни модераторите со отворање на нови теми. Еве Syn како модератор нека се изјасни шо мисли за предлогов.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па мислам дека не дозволуваат такви не сум сигурен, ќе каже Syn. Иако не гледам зошто сите овие дискусии да не ги водиме во Seria A, и онака е за италијански фудбал, може да се коментира било кој натпревар без да се свати како провокација... Темата ако не се пишува многу уште поубаво, ќе ја живнеме :)

Линк од последната статија:
Во Русија без Снајдер

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
Aбе беј те, ко Сталин да е админ на форумов :), форум е луѓе, терајте си дискусија, нормално дека на дел од членовите истата ке им смета, на дел ке им биде интересна и тн, се што е во склоп со правилата ке си стои, ако ви смета удрете игнор .
Проблемот е што дел од членовите се однесуваат како да ги поседуваат фан клубовите, треба малце да се одвикнат од оваа навика, затоа и ректи се дискусиите по истите, одма почињаме со навреди и слично и мора да се реагира .
Али сега да се забрани на некој фан на друг клуб овде да постира е претерано, бем ти и форум и Се :) .

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ОК Syn во право си јас само предложив зошто беше применето едно време. За Ignore исто ќе те послушам пошто друго чаре нема.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
Види, мене јасно ми е дека некои работи ви сметаат, и мене ми е смачено да читам одредени постови, али со тоа од старт, уште пред да се зачленам тука, се помирив, зашто сепак е Форум, секаде е исто :) .

Aли ептен наци политика е забрана за постирање на други фанови, јбг, затоа и се ставени модераторите, да тргаат се што не е соодветно за темите, може малце поригорозни да сме со бановите, без пардон да ги маваме, очигледно тоа ке е решението .

А за тема каде може да се пукаат комотно, Италијанско бе брат, слобоно . :tv:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Види, мене јасно ми е дека некои работи ви сметаат, и мене ми е смачено да читам одредени постови, али со тоа од старт, уште пред да се зачленам тука, се помирив, зашто сепак е Форум, секаде е исто :) .

Aли ептен наци политика е забрана за постирање на други фанови, јбг, затоа и се ставени модераторите, да тргаат се што не е соодветно за темите, може малце поригорозни да сме со бановите, без пардон да ги маваме, очигледно тоа ке е решението .

А за тема каде може да се пукаат комотно, Италијанско бе брат, слобоно . :tv:
Брат се е ок, точно е дека форумов е за дискусија, само има одредени членови кој постојано провоцираат а тоа не води никаде, еден враќа на другиот, другиот му враќа нему, и само постојано бараме факти кој бил подобар а кој не а тоа не води никаде, точно е дека ако нема и по некоја провокација нема да биде интересно тогаш за што би пишувале, ама да се вреѓаме безвезе на фан клубовите нема никаква смисла, добар предлог даде јас,да се направи тема за двата тима па таму кој сака нека си вади очи, нека се пцуе, и нека провоцира колку сака вака си ги гнасиме фан клубовите, се расправаме па ја докаруваме работата и до пцуење. Позз

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Не ми е јасно како можеме да не учиме од грешките во минатото. Најсилниот дел на тимот, одбраната исто како лани прави многу грешки на почетокот од сезоната. Ајде тогаш имавме многу повредени па не се знаеше кој јаде, кој пие па донекаде беше оправдано. Оваа сезона немаме повреди и пак нешто не штима. Дозволуваме противникот да оди во напад со 3-4 играчи и да ни создава огромни маки.

Нели свати Мурињо дека со шест одбрамбени нема успех. Кога влезе Киву веќе требаше да го извади Сантон за кого уште стојам на ставот дека на таа лева бековска позиција е далеку под нивото.

Незнам зошто Мансини воопшто не добива шанса кога сигурен сум дека може да понуди многу повеќе од Мунтари или пак Виеира.

Виеира, Камбијасо и Занети не можат да играат во ист тим зошто никој од нив не вложува голем напор за нападот. Со една таква поставеност практично напаѓаме со четворица, Ето, Милито, Маикон и Балотели или Станковиќ. Џабе играме со три шпица кога тие се тотално отсечени од останатиот дел на тимот. Мурињо до сега требаше да свати дека ова не е Англија и дека противниците се премногу добри тактички потковани.

Кога го гледав мечет со сампдорија во еден момент како да го гледав Интер на Манчини од пред две години. Се разочарав многу со еден збор катастрофа.

C

CheeEeZ!

Гостин
Bari held by Milan :)Е па луге ајде нека ми е срекен роденденот и ништо повеке не би сакал од Лига една и скудето УШТЕ ЕДНО :)И швеѓанка некоја се разбира :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Шнајдер повторно го нема? :toe:

И не се замарајте за овие второлигашиве...Олабавете ги :smir: