Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Во принцип не пишувам многу за нивните резултати нит тука, а уште помалку во нивниот фан-клуб. Вчера 90% од фановите таму ќе колабираа од свршување, како да не знаат дека сепак се работи за Сампдорија. Како и да е, последниве години не виделе успех, па нека им стои.

Вчера во овој фан клуб кој беше претворен во центар за поплаки ( IoSono memorable quote ) се расправаше за офсајдот на Јакинта, денес никој не зборува за пеналот за Болоња во нивна тема, интересни се во секој случај.

Како и да е, тежок дуел не чека во Русија, очекувам победа иако ќе биде тешко. FORZA INTER !!!
Ако добро памтам вие почнавте да расправате за „офсајдот“ на јакинта. Ние само се вклучивме во муабетот. Еве и јас мислев дека е офсајд па твоите ме убедија дека не е. Значи вие почнавте да се ситите за ремито со Џенова. Денес исто имаше дожд од ваши со глупави смајлиња сем Сун кој имаше солиден пост кај нас кој немаше потреба да се бриши.
Енивеј. Некако чудни се викендите кога киксаат фаворитите. И се годат еден по друг или пак во ист викенд. Лани кога ние губевме вие вадевте нерешено, сега е обратно. Не дека ме радва нерешеното туку во ваквите моменти се прави разлика. Во секој случај ќе биди интересно следното коло кога треба и едните и другите да се освестиме.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
ЈуБе? ЈуБе? Алоооооооо ЈуБеееееееее? :pos2: леле каква среќа и колку убаво чувство е да видиш како им влегува цел во 93 минута.. :pipi:
Не е проблемот бре до ЈуБе.. Проблемот е кај нас.. Досега требаше да им избегаме.. ЈуБе е оној истиот.. Смешен и очаен.. :pipi:

Туку доста за него ми се смачи деновиве..

Со Рубин ве читам пишувате ќе бидела тешка утакмица.. Да се согласувам.. Ама не бидејќи Рубин е којзнае колку добар.. Оние што играат кладилница уште утре нека си ја уплатат на сингл 2 ка!
Во петокот ја имав на ливче Рубин да победи дома со Амкар.. Ја гледав цела утакмица.. Единствен проблем може да ни претставува теренот во Казан.. Ако ја памтите онаа славна утакмица Челзи - Барса 4-2.. И тој теренот што беше влажен и кафен.. Ист таков е во Казан.. Само тоа може да ни ја отежни работата.. Инаку 100 % победуваме.. На секое поле сме посилни од нив.. Премногу се слаби да се носат со силна екипа од Европа.. Проблем за нас ќе биде Динамо во Киев бидејќи тие стварно имаат добар тим.. Очекувам сигурна победа како што пишав вчера без примен гол! :pipi:

П.С. ЈуБееееееееееееееееее :jaj:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Абе не е хумано Милан толку да заостанува овој период, разберете . :tv:
Ај, од Интер и вчера пишав, иако сум нивни фан, очекував '' кикс ", го познавам доволно добро тимот и знаев која ке биде претставата во Џенова против Сампдорија, само криво ми е што примија гол по грешка а истите не се својствени пред Се за одбраната на Интер . Али од Јуве ни на крај памет, мислев ке ги потопат Болоња а добивме демант, најмногу профитираа Милан, а по колово добиваме и потврда дека сезонава ке биде доста интересна . До вчера двете екипи, претеденти за титулата некако се двоеа, беа непоразени, по ова коло ваљда дел од нас/вас сватија дека сезонава нема да биде мед и млеко, Сампдорија ојача бајаги, Џенова стандард, Удинезе и поготово Ди Натале влегуваат во победнички ритам, тука е Рома, Фиорентина, Палермо и остала багра тимови кои го подигнуваат квалитетот на Серија А за разлика од порано .

Наредно коло Интер ако не се лажам игра со Удинезе, т.е. сигурно играат со Удинезе а Јуве мислам со Палермо, пак незгодни противници и мечеви по кои очекувам превземање на врвот односно се надевам на кикс на ривалите во моментов за самиот врв .

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Ц ц ц... Стварно не го разбирам ова, само дадов една реална анализа за мечот Јубе -Болоња, реков дека двата тима беа изедначени, дека натпреварот беше коректен-единствена црна дамка двата недосудени пенала на Молинаро, дека во ваков натпревар на два тима со сличен квалитет и амбиции ова е реален резултат,и дека покрај тие пенали, барем според мене, Јубе заслужено се избори за овој бод... И тие мене ми го избришаа постот... WTF??? Сепак јас во оваа пригода нема да им се налутам, и им праќам најискрени честитки за резултатот, и така да продолжат и во иднина. :helou:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Jaс ти го избришав, имаше доза на иронија која дефакто испоровоцира, не можеш да ми кажеш дека ова : '' два тима со слични амбиции и квалитет сезонава . . . .'' не е провокација, доволно долго сум на форумов и знам што може да произлезе од еден таков пост .

Терај го тој муабет тука, ако веќе удираш на хејт . :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Зашто Снајдер не ви е повикан во составот за во вторник, да не е повреден нешто ??

С

сашенко

Гостин
Ц ц ц... Стварно не го разбирам ова, само дадов една реална анализа за мечот Јубе -Болоња, реков дека двата тима беа изедначени, дека натпреварот беше коректен-единствена црна дамка двата недосудени пенала на Молинаро, дека во ваков натпревар на два тима со сличен квалитет и амбиции ова е реален резултат,и дека покрај тие пенали, барем според мене, Јубе заслужено се избори за овој бод... И тие мене ми го избришаа постот... WTF??? Сепак јас во оваа пригода нема да им се налутам, и им праќам најискрени честитки за резултатот, и така да продолжат и во иднина. :helou:

Реална анализа?Рече дека сепак се работело за клубови со ист капацитет и исти амбиции сезонава...дечко тоа е далеку од реално а многу блиску до провокација т.е ова е провокација....Јуве барем последниве две утакмици изигра колку толку добро иако ремизираше двапати.Против Џенова гол ни поништиа а против Болоња немавме среќа ете во 93 минута гол примивме ама вие многу полоши бевте.Против наполи милито цел беше во офсајд и вие почнавте во судиите во формација да играте а против Сампдориа не изигравте баш како што очекувавте и затоа изгубивте.Ама без навреди и без такви провокации ве молам.Ова е почеток на сезоната и има многу време до крај.Кога ке дојде времето за Јуве-Интер дербито тогаш ке видиме кој е подобар навистина.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Реална анализа?Рече дека сепак се работело за клубови со ист капацитет и исти амбиции сезонава...дечко тоа е далеку од реално а многу блиску до провокација т.е ова е провокација....Јуве барем последниве две утакмици изигра колку толку добро иако ремизираше двапати.Против Џенова гол ни поништиа а против Болоња немавме среќа ете во 93 минута гол примивме ама вие многу полоши бевте.Против наполи милито цел беше во офсајд и вие почнавте во судиите во формација да играте а против Сампдориа не изигравте баш како што очекувавте и затоа изгубивте.Ама без навреди и без такви провокации ве молам.Ова е почеток на сезоната и има многу време до крај.Кога ке дојде времето за Јуве-Интер дербито тогаш ке видиме кој е подобар навистина.

Извини ... Сампдорија вчера пукаа од шанси :tapp::tapp::tapp:

Извини , Калчополи :tapp::tapp::tapp:

Извини , Легротаље со Лацио те поздрави :tapp::tapp::tapp:

Седи мадро да не биде модро :tapp::tapp::tapp:

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Jaс ти го избришав, имаше доза на иронија која дефакто испоровоцира, не можеш да ми кажеш дека ова : '' два тима со слични амбиции и квалитет сезонава . . . .'' не е провокација, доволно долго сум на форумов и знам што може да произлезе од еден таков пост .

Терај го тој муабет тука, ако веќе удираш на хејт . :)
ОК, знам дека ти само си ја вршиш својата работа, но по сите нивни 'добронамерни' постови по мечот со Сампдорија,едноставно не можев да одолеам:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Друже на каква дрога си ти ако може да знаеме ???

Како прво и прво-Јубе ако изигра едно полувреме како Интер против Наполи во средата,ке ургирам да се откажеме од Скудетото одма...
Против Сампдорија заморот си го стори своето,не се роботи да го ебам,па да тепаат на секоја.
И Самп отсекогаш дома се тврд орев за секоја екипа од врвот во Италија,ии тепааат или бод земаат,едно од овие две е...

Денеска немаше два пенала очигледни за Болоња,никому ништо,вие се факате за голот на Милито :nesvest::nesvest:

Против Лацио што беше тоа од судиите,денеска против Болоња што беше ???
-Сепак уште имате помош од судиите,на крај краева со нив само сте јаки...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
^Незнам што им објаснуваш кога денес тимот им беше надигран во второ полувреме од Болоња, тим кој денес не доби пенал и тим кој лани се бореше за опстанок . И сеа некој фан на Јуве ке дојде и ке ти каже Интер играле лошо, играа вчера лошо да, али Сампдорија нека ми одговорат колку шанси создадоа, ко да беа надиграни па ај, да ги сватиш .
Немаат право да зборат на таа тематика, ко што немаат право да зборат и за подарениот втор гол на Интер против Наполи . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom