- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Ако добро памтам вие почнавте да расправате за „офсајдот“ на јакинта. Ние само се вклучивме во муабетот. Еве и јас мислев дека е офсајд па твоите ме убедија дека не е. Значи вие почнавте да се ситите за ремито со Џенова. Денес исто имаше дожд од ваши со глупави смајлиња сем Сун кој имаше солиден пост кај нас кој немаше потреба да се бриши.Во принцип не пишувам многу за нивните резултати нит тука, а уште помалку во нивниот фан-клуб. Вчера 90% од фановите таму ќе колабираа од свршување, како да не знаат дека сепак се работи за Сампдорија. Како и да е, последниве години не виделе успех, па нека им стои.
Вчера во овој фан клуб кој беше претворен во центар за поплаки ( IoSono memorable quote ) се расправаше за офсајдот на Јакинта, денес никој не зборува за пеналот за Болоња во нивна тема, интересни се во секој случај.
Како и да е, тежок дуел не чека во Русија, очекувам победа иако ќе биде тешко. FORZA INTER !!!
Енивеј. Некако чудни се викендите кога киксаат фаворитите. И се годат еден по друг или пак во ист викенд. Лани кога ние губевме вие вадевте нерешено, сега е обратно. Не дека ме радва нерешеното туку во ваквите моменти се прави разлика. Во секој случај ќе биди интересно следното коло кога треба и едните и другите да се освестиме.