Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Со десното му нежно ноџенце згазил на некоја крива и неубаво искосена детелинка на мечот vs. Наполи и сеа ќе треба едно година-две да биде на терапија:toe: Али бидејќи многу сериозна е повредата ќе се врати за со Удинезе.

Одлична дијагноза докторе,а уште подобра хипотеза:pos2::pos2::pos2:

I

<Invader>

Гостин
Со десното му нежно ноџенце згазил на некоја крива и неубаво искосена детелинка на мечот vs. Наполи и сеа ќе треба едно година-две да биде на терапија:toe: Али бидејќи многу сериозна е повредата ќе се врати за со Удинезе.
За жал Шнајдер важи за играч кој е многу подлежен на повреди, а инаку тој ќе ни биде мотор во средината оваа година во отсуство на мојата најголема желба, во средината да имаме добар организатор на играта, кој ќе ги разигра на другите. Мунтари, Виера и Станковиќ ги гледам повеќе како дефанзивно ориентирани играчи.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Мурињо излезе на прес со дуксер ИНТЕР. :)

Запрашан затоа рече дека нема време,не го ни разгледал градот и дека најдобро го знае хотелот,теренот и аеродромот.

Очекувајте го Виера повторно заедно со Камбјасо и Занети во средината и Станкович малце поисфрлен напред како подршка за Ето и Милито.

Да се надеваме дека вака не би ни изгледал средниот ред односно би играле без таа преферирана формација на Мурињо туку би го виделе Кварезма како десно крило и Ето како лево со некоја 4-3-3 формација.Или па Кварезма на местото на Станкович а овој на местото на Виера!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Мурињо излезе на прес со дуксер ИНТЕР. :)

Запрашан затоа рече дека нема време,не го ни разгледал градот и дека најдобро го знае хотелот,теренот и аеродромот.

Очекувајте го Виера повторно заедно со Камбјасо и Занети во средината и Станкович малце поисфрлен напред како подршка за Ето и Милито.

Да се надеваме дека вака не би ни изгледал средниот ред односно би играле без таа преферирана формација на Мурињо туку би го виделе Кварезма како десно крило и Ето како лево со некоја 4-3-3 формација.Или па Кварезма на местото на Станкович а овој на местото на Виера!
Линкче од прес конференцијата?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Линкче од прес конференцијата?
Eве од inter.it целата прес конференција на Мурињо и Самуел а има и изјава на Морати од пред некој пола саат-саат.Исто така и слики.

За видео незнам кај би можело да има.

http://www.inter.it/aas/hp?L=en

С

сашенко

Гостин
Без навреда ама Мурињо е прав сељак.Признавам дека е добар тренер и дека направи многу добра работа во интер и дека може да се подобри тоа уште многу секоја чест за тоа.. да..Ама некогаш стварно реагира како сељак.Ке молчи ке се крие нема да дава изјави ке се прави незнам таму што ...па незнам кога последен пат он изјавил нешто паметно за некој негов противник.Треба да се има почит спрема противниците сепак е спорт ама он си знае.А тоа е единствената работа поради која не ми се допаѓа мурињо.А иначе секоја чест и за работата во Порто што ја направи и во Челзи и сега во Интер.Докажа човекот дека кој тим и да го води со какви играчио да има работа и незнам дтаму какви услови и да има тој знае да се справи со ситуацијата и дава душа за тимот што го води.Секоја чест ама што се сељак понекогаш сељак е...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Без навреда ама Мурињо е прав сељак.Признавам дека е добар тренер и дека направи многу добра работа во интер и дека може да се подобри тоа уште многу секоја чест за тоа.. да..Ама некогаш стварно реагира како сељак.Ке молчи ке се крие нема да дава изјави ке се прави незнам таму што ...па незнам кога последен пат он изјавил нешто паметно за некој негов противник.Треба да се има почит спрема противниците сепак е спорт ама он си знае.А тоа е единствената работа поради која не ми се допаѓа мурињо.А иначе секоја чест и за работата во Порто што ја направи и во Челзи и сега во Интер.Докажа човекот дека кој тим и да го води со какви играчио да има работа и незнам дтаму какви услови и да има тој знае да се справи со ситуацијата и дава душа за тимот што го води.Секоја чест ама што се сељак понекогаш сељак е...
Значи четири пати ако не промашив нешто. Фала на посетата ќе му пренесеме.

Патем, кај виде непочитување на противник од Мурињо во текстот?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Еве еден интересен артикл за Мурињо од трач.ком. Некаква си изјава на Зденек Земан (кој не го знај нека побара на вики) - кратка био: најголемиот гомнојадач во серија а последните 20 години:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/09/28/1528060/inters-jose-mourinho-is-a-mediocre-coach-zdenek-zeman

Ваши коментари на темава. Јас ќе коментирам после :smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
хаха Зденек Земан, овој беше тренер на Рома и Лече ја колку што се сеќавам. После испадна некој скандал со допинг или дрога нешто таке, и замина. Последен ангажман мислим дека Бешикташ му беше.

Иначе да типот беше поголем гомнојадач и од Му

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не е интересно на лузерски фан-клуб да пишуваш (читај ЈуБенташкиот) и ајде на шампионскиот (читај Интер)...:tv:

Нешто голем кошмар Мурињо ви станува на сите,патите од несоници со неговите изјави,а кога ке го слушнете неговото име полните гаки како мали деца...:*:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да да, просечен е. Само просечен тренер може со просечна екипа како Порто, полна со просечни играчи, да освои Куп на УЕФА и ЛШ во две години едноподруго :)

Патем не ни треба да видиме којзнае каков фудбал, сме навикнале на многу поголемо убивање на фудбалот, сега има наптревари кои се поезија (Милан, Наполи...). Кога ќе се уигра екипата ќе има уште такви претстави, но и да нема, важно е да се победува. Да навиваме за убавина ќе навиваме за други, неиталијански екипи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.408
Еве еден интересен артикл за Мурињо од трач.ком. Некаква си изјава на Зденек Земан (кој не го знај нека побара на вики) - кратка био: најголемиот гомнојадач во серија а последните 20 години:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/09/28/1528060/inters-jose-mourinho-is-a-mediocre-coach-zdenek-zeman

Ваши коментари на темава. Јас ќе коментирам после :smir:
Ферги минатата сезона изјави дека Мур го гледа како свој наследник во Јунајтед, мене тука Се ми беше кажано за тоа кој всушност е Мурињо .
По таа изјава, останатите на ваквите '' стручњаци '' ми се некако ирелевантни, Земан само дава на дознаење дека постои, нема кадар за да го стави у уста Мурињо, тип со зеро титули во своја 26-7 годишна кариера . :toe:

Мене Мур ми ја праи интересна Серија А надвор од терените, кошкањата со останатите тренери ми се интересна ствар, тоа до неговото доаѓање во Италија беше реткост, не за џабе англиските медиуми '' плачеа '' по неговата разделба со Челзи, и Ферги тогаш кажа, нема да биде иста ПЛ без Мур ( важеа за добри пријатели надвор од теренот ) .

А за тоа каков тренер е, доволно е да се погледне неговата кариера и воала, едноставно е, мрази да губи, победник е, таков менталитет има и прави Се за екипата, макар и цел Свет е против него, неговиот тим е над Се, све остало е минорно, ирелевантно .

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Мурињо ги игнорира Марота и Земан

Тренерот на Интер Жозе Мурињо ги игнорираше критиките на Бепе Марота и Зденек Земан, објаснувајќи и на Италијанската јавност дека: „Не ги познава.“

И така натаму и така натаму... :pos2:

Линкови за превод во групата...

Пак спојка...

Кај се сите? Подготовки за вечер? :)
Морати: Мурињо секогаш e професионален со мене

Инаку имате и RSS најдолу на сајтот на почетната страна, можете да си добивате информации редовно (кој не знае како се користи нека пише на профил)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Едно прашање дали Маикон и Сантон ќе играат вечер?Сантон има ли шанси да изигра некоја минута го имам на фантази :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom