Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
И мене ми е тоа, очајно ни е потребен плеј а овој е еден од најдобрите на пазарот што може да се купат. Интер не смее да ја пропушти оваа шанса!

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
џабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
џабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули
...рече kokitrezegol се напи млекце и отиде да си легне...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе куртон кој ти е тебе филмот,ај не умарај жити Господ....:baeh:

btv...те поздрави потписот мој :baeh::baeh::baeh:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ај признај дека мочкаш во кревет од страв при самата помисла на снајдер во интер и дека со преку 50 мил. потрошени на засилувања ни приближно не сте до шампионите на италија

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
И сега ке испадне дела таа мочана Астон Вила е подобар тим и дека има повеке пари...Морати буди се од спиење,потребен ни е играчов,многу ни е потребен...:nesum::nesum::nesum:
Па не е за жалење Астон Вила. Го преодадоа еден од најдобрите играчи (Бери) па им треба замена за него. Со парите што ги добија од Сити може да бараат некој квалитетен плеј како Снајдер.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
добро бе што реков лошо ништо невистинито не кажав зошто одма со навреди јас не го мразам вашиот интер туку баш спротивно сакам да го видам еден ден како заличиле на тим и се подобриле

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
добро бе што реков лошо ништо невистинито не кажав зошто одма со навреди јас не го мразам вашиот интер туку баш спротивно сакам да го видам еден ден како заличиле на тим и се подобриле
:pos2::pos2::pos2: Ти не го мразиш.....немој не ме радуј...овие фори на другарите од улица кажувај им ги :pos2:

Башка Интер ако не е тим не знам кој е тим,плескаме комотно низ Италија,ни нема рамен....така да глеј си го Јубе ти...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ни ние немаме ништо против ЈуБе... али некако тешко се игра без платени судии.... нели.... одма подруго е.....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.832
Интересна работа со сите нови членови на форумов, отсек фудбал, е што никогаш не ги читаат правилата и успеваат да ја покакаат работата во првите 5 постови :pos2:

Коки, момче младо, твојов пост каков што го напиша е ОК на пример на темите Seria A 2009/2010, Италијанско првенство, и твојот фан - клуб Јувентус.

На нашиов фан - клуб, твојот пост е провокација.

Важи и обратното се разбира. Прочитај ги правилата. Смееш да пишуваш на друг фан-клуб, но мора да си внимателен. Инаку ќе кркаш банови.

Добредојде на форумов!

C

CheeEeZ!

Гостин
Какви се глупости прочитав на гоал.ком денес! :)
Прво глеам нешто пак со арнаутович викам ај нема везе,читам подоле интер за Горан ПАНДЕВ!:toe::toe: и плус мајка ми ме разбуди со влажна марамица по фаца сабајле па види колку сум расположен :helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Oва доаѓа од тастатурата на фан чиј клуб фрли тон кал врз целокупниот Калчо фудбал, убаво рече Румениге за истиот тој клуб, "Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia" , превод не ти е потребен .

И да се надоврзам на фановите на Јуве кои за Ибра велеа, еднаш Курва засекогаш Курва, тачно, али несвесни се дека истото важи и за нивниот тим ( а бештија а ( старата ) Дама исто ти е ), италијанците велат :
'' una volta un ladro sempre un ladro ''; или, еднаш крадец, засекогаш крадец . :smir:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
За Пандев и јас читав денес, дека Мурињо преговара со него за догодина да потпише за Интер како слободен играч т.е. за ич пари.
Во таа комбинација, повеќе од јасно е дека Пандев нема да го гледаме многу многу во дресот на Лацио сезонава.
Башка Круз дојде, а и Пандев ко што прочитав не е во Пекинг со екипата за Суперкупот.

Држи вода муабетот, колку и да не го сакам Пандев во Интер.
Сепак, за “тие пари“ топ комбинација е...

П.С. Иако ова ми личи на повеќе од шпекулација на гол.ком

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
За Пандев и јас читав денес, дека Мурињо преговара со него за догодина да потпише за Интер како слободен играч т.е. за ич пари.
Во таа комбинација, повеќе од јасно е дека Пандев нема да го гледаме многу многу во дресот на Лацио сезонава.
Башка Круз дојде, а и Пандев ко што прочитав не е во Пекинг со екипата за Суперкупот.

И fcinternews.com излезе со иста информација вчера .. А зашто да не , нека дојде :toe::vozbud:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085

за без пари на вардар фудбалерите ке ги земеме зошто да не?
кур да е гага да е :smir:
a тоа што пандев е мајсториште за во италија мајсториште е, сите голови на зарате(освен оние во кои пуца од зорле од далеку) и оние на Роки се дело на Пандев.
Буквално цела игра и секој напад започнува од него во Лацио, јас повеќе би сакал него да го видам во тимот одколку Касано бељаџијата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom