Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
И мене ми е тоа, очајно ни е потребен плеј а овој е еден од најдобрите на пазарот што може да се купат. Интер не смее да ја пропушти оваа шанса!
...рече kokitrezegol се напи млекце и отиде да си легне...џабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули
Абе куртон кој ти е тебе филмот,ај не умарај жити Господ....:baeh:џабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули
ај признај дека мочкаш во кревет од страв при самата помисла на снајдер во интер и дека со преку 50 мил. потрошени на засилувања ни приближно не сте до шампионите на италијаџабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули
Па не е за жалење Астон Вила. Го преодадоа еден од најдобрите играчи (Бери) па им треба замена за него. Со парите што ги добија од Сити може да бараат некој квалитетен плеј како Снајдер.И сега ке испадне дела таа мочана Астон Вила е подобар тим и дека има повеке пари...Морати буди се од спиење,потребен ни е играчов,многу ни е потребен...:nesum::nesum::nesum:
:pos2::pos2::pos2: Ти не го мразиш.....немој не ме радуј...овие фори на другарите од улица кажувај им ги :pos2:добро бе што реков лошо ништо невистинито не кажав зошто одма со навреди јас не го мразам вашиот интер туку баш спротивно сакам да го видам еден ден како заличиле на тим и се подобриле
ни ние немаме ништо против ЈуБе... али некако тешко се игра без платени судии.... нели.... одма подруго е.....добро бе што реков лошо ништо невистинито не кажав зошто одма со навреди јас не го мразам вашиот интер туку баш спротивно сакам да го видам еден ден како заличиле на тим и се подобриле
Интересна работа со сите нови членови на форумов, отсек фудбал, е што никогаш не ги читаат правилата и успеваат да ја покакаат работата во првите 5 постови :pos2:џабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули
Oва доаѓа од тастатурата на фан чиј клуб фрли тон кал врз целокупниот Калчо фудбал, убаво рече Румениге за истиот тој клуб, "Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia" , превод не ти е потребен .џабе и снајдер и ето и лусио и сите прво потрудете се да даете гол у нокаут фаза лига на шампиони па после за освојување ке праите планови. а иначе добри се интер се трудат не се лоши го стигнаа БАРЕМ милан у титули
И fcinternews.com излезе со иста информација вчера .. А зашто да не , нека дојдеЗа Пандев и јас читав денес, дека Мурињо преговара со него за догодина да потпише за Интер како слободен играч т.е. за ич пари.
Во таа комбинација, повеќе од јасно е дека Пандев нема да го гледаме многу многу во дресот на Лацио сезонава.
Башка Круз дојде, а и Пандев ко што прочитав не е во Пекинг со екипата за Суперкупот.
Држи вода муабетот, колку и да не го сакам Пандев во Интер.
Сепак, за “тие пари“ топ комбинација е...
П.С. Иако ова ми личи на повеќе од шпекулација на гол.ком
за без пари на вардар фудбалерите ке ги земеме зошто да не?За Пандев и јас читав денес, дека Мурињо преговара со него за догодина да потпише за Интер како слободен играч т.е. за ич пари.
Во таа комбинација, повеќе од јасно е дека Пандев нема да го гледаме многу многу во дресот на Лацио сезонава.
Башка Круз дојде, а и Пандев ко што прочитав не е во Пекинг со екипата за Суперкупот.
Држи вода муабетот, колку и да не го сакам Пандев во Интер.
Сепак, за “тие пари“ топ комбинација е...
П.С. Иако ова ми личи на повеќе од шпекулација на гол.ком