Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.829
Пандев лесно може да дојде догодина затоа што ќе дојде за ич пари како што кажа Ibrakadabra. Затоа не треба ништо да ве чуди. Да пишуваа дека сега го бараат, ќе беше чудно.

Значи јас мислам дека оваа година нема да се изнаигра во Лацио, Лотито ќе го казнува за целава збрка и ќе се потруди овој да одигра што помалку и што полошо за никој да не го бара и да мора да потпише нов договор за без пари.

Јас си стојам на моето од порано, дека Пандев има квалитет но негов најголем проблем е константноста: големите ѕвезди играат добро во серија, а Пандев некогаш ќе даде хет-трик и после 3 месеци го нема. Тоа не смее да му се случува, но со подобар тренер и соиграчи може да се поправи. На крај, не заборавајте сезоната пред оваа последнава, кога играше како ѕвер и постигна некои супер-голови.

Јас сакам еден ден да дојде, за да можам да ви речам: ви реков! :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Милан ке разговарале за купување на Фабрегас за 35 милиони.
ја викам дека овие се само јаки на уста и така нема да го купат само ке се ценкаат како скржави пазарџии и на крај ке се повлечат, сега е моментот ако Фабрегас може да се повлече да си го земеме во Интер заебете и ван дер варт заебете снајдер Фабрегас и двајцата може на грб да ги качи и голови да дава.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Зар си убеден дека Фабри чини '' само '' 35 милиони евра, минимум 40 е што уште од старт шпекулацијава е тиња, башка мислам дека потпиша нов договор летово и ги отфрли сите шпекулации поврзани со него .

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
и 40 да е ако се спрема да заминува тогаш пари не треба да се штедат!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Син како што рече,има потпишано нов договор Фабрегас и нема минимални шанси да се доведе...башка џабе ке се троши време на него,Снајдер посигурна опција е бидејки не му е загарантиран првотимскиот статус во Реал,а на Фабрегас во Арсенал му е загарантиран и тоа како.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Син како што рече,има потпишано нов договор Фабрегас и нема минимални шанси да се доведе...башка џабе ке се троши време на него,Снајдер посигурна опција е бидејки не му е загарантиран првотимскиот статус во Реал,а на Фабрегас во Арсенал му е загарантиран и тоа како.
читав прееска дека Снајдер ке останел а ван дер варт ке си одел.

Адриано

Роби Кин

Пол Инсе

Џакинто Факети

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ја незнам што се заебава Морати, па дај бе човече лупни некоја асална понуда и така сега имаш пари. И сам е свесен дека Интер нема да биде ист со плеј туку ќе биде далеку подобар и дека ќе го има најдобриот тим од коа знам за Интер. Една понуда 30-35 милиона за Хамшик или 50 милиона за Фабрегас тешко се одбиваат :), што побрзо толку подобро за сите.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ја мислам дека на овој Интер само уште ФАБРЕГАС му е потребен....... како има да легне во тимот...... ко на циган - заушка..... Фабрегас е баш она што би му требал, знаеме дека во светот топ 3 пас играчи се: Чави, Инјеста и Фабрегас..... едноставно Фабрегас е предобар, само што знам исто така е и прескап...... според мене Арсенал не седнуваат на маса да преговараат за ништо помалку од 50 милиони.......

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.829
Составот за Пекинг:

Mourinho's squad for Italian Super Cup

José Mourinho has named a 24-player squad for the 2009 Italian Super Cup at the National Stadium in Beijing (Saturday 8 August at 20:00). The Nerazzurri will leave for China later today in preparation for the match against Lazio.

Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Defenders: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti.

Midfielders: Esteban Cambiasso, René Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Strikers: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Составот за Пекинг:

Mourinho's squad for Italian Super Cup

José Mourinho has named a 24-player squad for the 2009 Italian Super Cup at the National Stadium in Beijing (Saturday 8 August at 20:00). The Nerazzurri will leave for China later today in preparation for the match against Lazio.

Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Defenders: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti.

Midfielders: Esteban Cambiasso, René Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Strikers: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo.
И нема кај да бегa победата :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.829
Читав некаде дека Балотели ќе биде на клупа. Се бунел затоа што Мур не му ја дал 10-ката. Малиот има бубачки, сите знаеме...

Инаку подобро е Ето да почне според мене. Веројатно ќе играат по едно полувреме, па ако дојде до продолженија, подобро е Балотели да е на терен, зошто е поподготвен.

ЕДИТ: Од дочекот во Пекинг, кинези со дресови... :)
И од стадионот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Добар пречек од кинеските фанови

Ајде, одат во поход кон првиот трофеј оваа сезона . :vozbud:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Што е ова бе сите други фанови лубоморат на интер само јадат трици а се знае дека пак ке освоиме што се палат незнам.Еве јуве зс немозе да конкурира со тие бекови што ги имаат собрани од улица григера и молинаро хаха не ме смејте тука им е слабата точка сеа по дојде и канаваро ко бозем ке помогне нешто хаха нека не се палат слаба одбрана имаат кој ке игра легротале,де челе хаха. Интер ке освои пак премногу добри играчи земаа со лусио добиваме цврста одбрана со мота супер средина уште плеј и готово а за нападот да не коментирам ето и милито ке дадат 50 гола заедно се знае интер шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom