Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мислам дека ќе дојде ушта Касано мислам дека ќе сме многу посилни од лани очекувам многу од Хлеб мислам дека одлично ќе се снајде во Интер.
Интересно што им кажал Мурињо на Ривас и Обина.
На Ривас-Ти си ми 7 одбрамбен никогаш нема да имаш шанса да играш
На Обина-Не го сакаш Наполи а кој Манчестер,Реал што си мислиш сакаш да останеш но јас нема да те пуштам да играш затоа треба да го напуштиш овој клуб.
Ова го рече кога го прашаа за Касано
Josè, Cassano?
«Prima devono andarsene quelli di troppo. Ho detto a Rivas: sei il settimo centrale, quando mai ti farò giocare? A Obinna ho detto: non ti piace Napoli? Ma pensa… cosa vuoi, il Real Madrid? O il Manchester? Vuoi restare? Bene, e io non ti faccio giocare, tu devi uscire da questa squadra».

Инаку и за Балотели имаше интересно мислење го прашаа дали ке му ја даде 10 на Ибра

``Треба да разбере дека не е феномен,феномените прават разлика на терен и надвор од него,треба да биде повеќе послушен и да учи од постарите колеги повеќе и се разбира од мене.За 10 не му ја давам бидејќи не е спремен,му реков дека го чека следната година``

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Мурињо за Ето:

The first time we met, we argued, and I like a player who is fired up after a defeat,” smiled the Special One of the Cameroon hitman.

Читав интервју со Ето пред 2-3 години и рече дека се скарал со Мурињо во тунелот на Стемфорд Бриџ кога Барса изгуби 4-2, а Мурињо се жалеше дека го видел Рајкард како влегува кај судиите.

Новинарот инсистираше на тоа да му каже што точно му кажал на Мурињо и Ето на крај рече дека му кажал:

Хозе, сигурен сум дека си добар човек и тренер, ама си многу голем серко.

Ќе биде интересно да видиме дали мислењето на Ето ќе му се смени сега :P

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Нека се исчистат овие непотребниве и после ке ја фатиме сериозно работава.

Можен состав за новава сезона:

------------------------Цезар--------------------------

Маикон--------Лусио-------Самуел----------Киву

--------Занети----Камбиасо----Мота-------------

-----------------------Хлеб----------------------------

-------------Ето---------------Милито---------------

Можно е вака да играме , може да има неколку замени , Киву да оди централно а Занети или Сантон лево , ако оди каптиенот назад тогаш се отвора простор за Кварезма или Станкович ... Од Хлеб очекувам многу од секогаш ми се свигал како игра добар дриблинг и чуство за пас ... Мота е добар во офанзива и исто и во дефанзива , Мунтари би можел да го заменува . Нападот ние сјајен со Ето добиваме брзина , со Милито добиваме ефикасност и тајминг како што рече Мур . Тука е Балотели да помогне . Нападот ние нов и не очекувајте од почеток добри резултати ке треба време да се уиграат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Јас кога зборев Рикелме да се доведе ке бидеме со најак среден ред...никој не читаше :):
Сега гледам сакате да се доведе.....човекот за средниот ред на Интер е измислен,неверојатно чуство за пас,ненормален удар има,дриблингот не му го коментирам па ич,и да има очи и на грбот :vozbud::vozbud:

Во Бока сега е алфа и омега,ги пратам од време на време и секоја акција оди преку него....перфектен фудбалер за во Интер.:smir:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.681
Поени од реакции
816
Многу нови играчи... Нападот целосно нов, средниот ред исто така...

Ќе биде тешко да се уиграат, ама како и да е, пак имаме најјак состав во Италија.

Не дека и пред Калчополи немавме кога не успевавме да земеме титула, со Роналдо и Виери на времето...

Сезонава или ќе гледаме доминантен и подобар Интер - доколку Мурињо го склопи тимот ко што треба,

- или не очекува тешка и неизвесна сезона до самиот крај...

Искрено, јас сум оптимист околу следнава сезона, макар што си отиде главната ѕвезда од Серија А - Ибракадабра :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
А со Арна што се деси бре људи....во Јануари треба да потпише или....:toe::toe:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.561
Поени од реакции
1.554
Хлеб го одби Интер и недоаѓа

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.540
Поени од реакции
7.068
кај 12 саатот

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
и 30 секунди ....

означуваме точно време , точно е 12 часот 15 минути и 30 секунди !

:pos2:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
На следниот тон ќе биде 20 часот 29 минути и 46 секунди. :pos2::pos2::pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дефинитивно ќе има големи прашалници сезонава. Ла Лига се расфрла со пари, во Премиер има големи промени ама најинтересно ќе е во Италија. И Јуве и Интер направија многу промени. Неможам да дочекам да почни сезоната.

Околу трампата со Барса морам да кажам дека на прв поглед е и то како поволна за вас, арно ама има неколку работи кои можат да тргнат наопаку. Коментирајте шо сакате натаму ова е моето мислење немора да е точно. Значи многу пари + Ето + Хлеб богата трампа.
1. Ето, - типов не ми е некој омилен напаѓач и сум убеден дека јаката Барселона беше причината зошто успеваше да дава голови. Ако интер не му обезбедува материјал тешко ќе му е и него да дава голови. Една добра работа како индивидуалец му е брзината и ако играте на контри ќе биди убиствен.
2. Хлеб, - очекував многу од него во Барса ама испари. Можеби беше до конкуренцијата па кај вас ќе има место за игра. Пред да оди во Барса ме импресионираше со игрите и мислев дека ќе биди надежен играч, ама ко сфатив колку години има ми се стемна. Се прашувам како му требаше толку време за да се наметни како звезда во арсенал.
3. Многу пари - Како ли ќе ги искористи Морати (ко ќе ми текни на лошото резиме ич да не почнувам да коментирам нека му ги дај на Мурињо и тој нека троши) (добро дел се потрошени претходните засилувања)
___
Настрана од добивките од Ибра:
4. Милито - ова ви е добро засилување ако не се покажи како добар само за просечни клубови како Форлан а ланската сезона како врв во кариерата.
5. Мота - исто типов беше исфрлен од Барса па незнам дали е човек за поголеми клубови.
6. Лусио - за типов паѓаја многу дискусии во последно време ама мислам дека ви е најдоброто засилување сезонава (засега). Во бразил ми делува многу стабилно и мислам дека има голем авторитет врз играчите шо навистина треба кај интер.

Поздрав и се гледаме на купчињата за загревање

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom