Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Да бе брат ги разделил со тоа што пукал во Габриеле и го убил,му пукал у глава и тоа...како снајпериста :uvo::uvo:
Како што добро се сеќавам се тепаа две други навивачки групи кои се обидел полицаецот да ги раздели, додека овој навивач на Лацио патувал во кола и бил погоден од испуканиот куршум во воздух.
Каква глава, какви снајперисти сонуваш?

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Се степале мислам со навивачи на Јуве дошла полиција и овие се разбегале.Габриеле бил влезен во автомобилот а овој полицаецот бркал некои навивачи со пиштолот во рака случајно пукнал со пиштолот и го убил во автомобилот.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Како што добро се сеќавам се тепаа две други навивачки групи кои се обидел полицаецот да ги раздели, додека овој навивач на Лацио патувал во кола и бил погоден од испуканиот куршум во воздух.
Каква глава, какви снајперисти сонуваш?
Не сонувам,убаво напишав КАКО СНАЈПЕРИСТА...а не дека снајпериста пукал....:smir:

Се тепаа две навивачки групи,да,и што мислиш дека еден џандар ке ги раздели и двете.....немој не ме радуј.
Ако не можел да ги раздели,не требало одма да вади пиштол и да пука...
Тоа одвај 200 полицајци ке ги разделат,а камоли овој кутар сам,па ни Супермен не може да ги раздели :uvo::uvo:

Габриеле патувал со кола,да,и кога пукнал баш него го погодил а,од многу луге на патот и башка на страна што седеле други.....ај не зезај жити се...

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Епа побарај ја приказната и прочитај ја.. Ќе видиш како е што е..
Јас ти гарантирам дека е така.. Патувал со кола и баш него го погодил заталканиот куршум..
Ако за тоа се оди доживотен затвор, тогаш за полицаецот во Катаниа колку години треба да оди затвор навивачот што со умисла и намера го убил? :tapp:

П.С. Некои прашања не заслужуваат одговор..:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Епа побарај ја приказната и прочитај ја.. Ќе видиш како е што е..
Јас ти гарантирам дека е така.. Патувал со кола и баш него го погодил заталканиот куршум..
Ако за тоа се оди доживотен затвор, тогаш за полицаецот во Катаниа колку години треба да оди затвор навивачот што со умисла и намера го убил? :tapp:

П.С. Некои прашања не заслужуваат одговор..:helou:
Добро ајде така е,јас не верувам на новинари и џандари пошо знам какви г***а се....
А јас ти гарантирам дека има и уште нешто,а полицајците кријат,се бранат еден со друг....кој може против нив во полициска држава.....НИКОЈ !!!
А тој навивачот што го убил џандарот мислам дека веке лежи затвор ако не се лажам,го осудија експресно брзо....:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што се расправате, имаше клип направено од италијанциве што и како било, ако го најде некој нека го стае овде, мене ми е спор нетот.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ајде ти метла во фан клуб БАрселона! Не си поќе од нашите :pos2::pos2::pos2:

Со Милан Играме во 23:00 а не во 1 часот. Ако грешам нека ме корегира некој.
Најавени сме во 23.00 на Спорт Клуб Србија во живо.
Па ли ќе играме со младинци или не?

П.С. Фак Ју и ти и Барса! :smir:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Што се расправате, имаше клип направено од италијанциве што и како било, ако го најде некој нека го стае овде, мене ми е спор нетот.
Еве го

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070

последниот гол на Рекоба, вечер Мота 2 овакви да им даде!:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Бившите звезди од Интер.....:kesa:

Зашто се уништи Адриано не ми е јасно...:uvo::uvo::uvo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842
Првиот гол на Адри во Серија А, памтам ко да беше вчера, против Венеција во последните моменти од натпреварот . Мислам дека беше трето коло, или пето, не ми текнува .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Првиот гол на Адри во Серија А, памтам ко да беше вчера, против Венеција во последните моменти од натпреварот . Мислам дека беше трето коло, или пето, не ми текнува .

konecno eve sum me pustija ovie administatorive aj ko za prvpat eve pozdrav do site navivaci na inter veruvam deka ke diskutirame pravilno za nasiot edinstven klub vo srceto inter

inace ke vidite deka inter ovaa godina ke bide pojak samo da se zeme sute eden igrac so tie 45 000 miloni i ideme na ls veruvam toa sekoj navivac na inter mu e najgolema zelba

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070
konecno eve sum me pustija ovie administatorive aj ko za prvpat eve pozdrav do site navivaci na inter veruvam deka ke diskutirame pravilno za nasiot edinstven klub vo srceto inter

inace ke vidite deka inter ovaa godina ke bide pojak samo da se zeme sute eden igrac so tie 45 000 miloni i ideme na ls veruvam toa sekoj navivac na inter mu e najgolema zelba
welcome кире!
една молба и едно прашање за почеток!
ако може пишувај во кириличен фонт!
и прашањето е дали бараш плејмејкер?:pos2:

п.с.потрагава за плејмејкер кај нас стана барање по светиот грал:pishtoldz

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Конечно брат! :)
Добредојде на фан клубот.. ајде што повеќе поинтересно е.

Имаме и и повеќе гости тука кои навиваат за други клубови. Еве го на пример Ибракадабра за Барса си е ама тука си дреми уште :)

Ибра, да не се лутиш ти јас мајтап правам :)

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070
Конечно брат! :)
Добредојде на фан клубот.. ајде што повеќе поинтересно е.

Имаме и и повеќе гости тука кои навиваат за други клубови. Еве го на пример Ибракадабра за Барса си е ама тука си дреми уште :)

Ибра, да не се лутиш ти јас мајтап правам :)
Меаца не заебавај брат човекот е растрчан сеа низ куќа се подготвува за медицинските тестови ти го замараш:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom