Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070
aleksandarreal напиша:
Врнежлив ден,се појавува сонце
На Santiago Bernabe грми ,нова победа се чека
RONAAALDOOO,со извици до бол
Исусе,па тоа е маестрален гол
RAUL му дотрчува и PEPE е тука
HIGUAIN по раменици цврсто го чука
а KAKA на увце нежно му рече
“ИМАШ ПИЈА4KA ВЕ4EР”
И секој нов меч,сите во едно сме
на Santiago Bernabe гордо стоиме
кој со абак,кој на памет
само титули броиме!!!

REAL MADRID е најдобар,R.MADRID е прв
REAL MADRID е клуб од светскиот врв
REAL MADRID на терен штом ви слета
ке ве убие,ке ви направи штета!!!

BARCA,лекција стара
црнци на гости ни идат
слушам нешто многу ги фалат
тие жарат,тие палат

-Ден пред мечот-
на RONALDO мобилниот ѕвони
HENRY по жици солзи рони
и му вика
"Еј пеер,не шутирај силно
играј за очи,да не речам милно!!"

На LIVERPOOL одамна му дојде крајот
A VALENCIA ни го препушти тронот
И на MILAN ке му дојде редот
Со солзи ке го пре4ekaat поразот!

Ние сме THE BEST,тоа е јасно
KAKA-RONALDO-BENZEMA-SNEJDER-
CASILLAS-ROBBEN-GAGO-GONZO
нема сила што ке ги запре
Само храбро де4ки,главата горе и идеме напред!!!!
ау болна работа/////////:pos2::pos2::pos2::pos2:

играчите од англиско избегаа во шпанско за игорче од сител да не ги коментира :pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Овие денови ќе бидат презентирани Ето и Хлеб. Ето 9ка а Хлеб не знам тешко дека би ја добил 10ката. Касано ќе биде новата 10ка на Интер.

Кога играме со Милан? И со монако имаме закажано пријателски натпревар одкако ќе се вратиме од УСА. На 30ти Јули играме со францизите.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070

Овие денови ќе бидат презентирани Ето и Хлеб. Ето 9ка а Хлеб не знам тешко дека би ја добил 10ката. Касано ќе биде новата 10ка на Интер.

Кога играме со Милан? И со монако имаме закажано пријателски натпревар одкако ќе се вратиме од УСА. На 30ти Јули играме со францизите.
утревечер играме со нив изгледа кај 1 саатот!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Значи ке има нешто стримчиња пак за да ја гледаме,или па да не ја даваат на РаиУно да не знае некој....

П.С на Лусио ке му стои добро дресчето...:back:

А со Хлеб се одлучи,готово е дека ке доага кај нас така....пошо прееска читав дека не сакал да дојде кај нас :toe:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Значи ке има нешто стримчиња пак за да ја гледаме,или па да не ја даваат на РаиУно да не знае некој....

П.С на Лусио ке му стои добро дресчето...:back:

А со Хлеб се одлучи,готово е дека ке доага кај нас така....пошо прееска читав дека не сакал да дојде кај нас :toe:
Имаше денес појаснување за таа изјава на Хлеб дека не сакал да си оди од Барса.Тоа било стара изјава пред 2-3 недели за некој германски весник,кога не се знаеше за интересот од страна на Интер.Денеска имаше изјава Хлеб дека одвај чека да се приклучи на Интер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Имаше денес појаснување за таа изјава на Хлеб дека не сакал да си оди од Барса.Тоа било стара изјава пред 2-3 недели за некој германски весник,кога не се знаеше за интересот од страна на Интер.Денеска имаше изјава Хлеб дека одвај чека да се приклучи на Интер.
:pop::pop::pop:

Шваба ако не ти заебе работа,нема кој друг....:tapp:

Знам дека клипов не е за тука....но морав да го поставам....е ова се вика полициска држава....:tapp::tapp:

РИП Габриеле....

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070
:pop::pop::pop:

Шваба ако не ти заебе работа,нема кој друг....:tapp:

Знам дека клипов не е за тука....но морав да го поставам....е ова се вика полициска држава....:tapp::tapp:

РИП Габриеле....
[ја не разбирам италијански, превод ако може или барем објасни за што се работи!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Клипот што го поставив е пресудата на џандарот во врска со убиството на Габриеле Сандри,навивач на Лацио,мислам дека знаете сите како се деси тоа...
Џандарот доби прво 12 години затвор,но поради некоја „причина„ или умешување прсти на високи државници му беше смалена на само 6,ништо во споредба со тоа што треба да го одлежи-доживотен затвор.

А на пример навивач на убиеше џандар,ке лежеше 400 години затвор со експресна пресуда во рок од 1 ден...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842

Curva Nord за Габриеле - '' Засекогаш ке останеш со нас '' . :smir: Oва беше на мечот со Лацио последнава сезона .

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Од кога тоа за убиство од невнимание, односно убиство без умисла се лежи доживотен затвор? :uvo:
Според мене многу му се и 6 години..
Повеќе треба да добијат оние кои се тепале како иницијатори на сето тоа отколку тој кој се обидел да ги раздели..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Од кога тоа за убиство од невнимание, односно убиство без умисла се лежи доживотен затвор? :uvo:
Повеќе треба да добијат оние кои се тепале како иницијатори на сето тоа отколку тој кој се обидел да ги раздели..
Да бе брат ги разделил со тоа што пукал во Габриеле и го убил,му пукал у глава и тоа...како снајпериста :uvo::uvo:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ајде ти метла во фан клуб БАрселона! Не си поќе од нашите :pos2::pos2::pos2:

Со Милан Играме во 23:00 а не во 1 часот. Ако грешам нека ме корегира некој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom