Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
А што ќе кажите за ова.. TУКА!!

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Новиве дресови ни се ко од шутка купени :tapp: , лани 100 пати по убави беа .. и патем кој сака нека си оди , кој сака нека иде , пак Интер , Интер ке биде :helou:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
ако успеите да му го дајте ибрахимович на барса за 40 милиони + хлеб за една сезона + ето добра зделка ќе напрајте според мене

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ibracadabra won't like this, i'm sure! :)
Пуста ваша желба да замини Златан. Ве сфаќам како ви е. Ве скапа изминативе 3 години. :bip:

А сега за останатите "фанови" на Интер кои исто така не би имале проблем да замине Златан..
Овај мајмунов од Африка кој би требало да дојде на негово место бара загарантиран првотимски статус и бара 13 милиони евра по сезона. Значи со него ние добиваме 40 милиони кеш, ама треба него да му дадеме за 5 години вкупно 65 милиони. (сакал само 5 годишен договор и ништо помалку) !!!
А да не заборавиме дека ќе го нема месец и половина ќе игра на Африканскиот куп.
Е сега покрај тоа треба да купиме и еден класа играч од средниот ред бидејќи повеќе не можеме да се потпираме на Златан кога на другите не им оди.. А тој класа играч исто така ќе бара голема плата.. Под класа играч подразбирам Рибери, Фабрегас.. а не некое коковче како Хамшик, Хернанеш.. и незнам што таму..
Па нека си пресметаат во Милано како е подобро и нека излезат со изјава оти овие Шпанциве веќе почнале да пишуваат за трансферот.

П.С. Нели е онај Ибра со број 10 на презентацијата? Тоа значи ќе треба нов дрес од него со истиот број..:smir:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
И јас не се сложувам за тоа на Ето да му се даде плата од 13 милиони евра и сигурен сум дека Морати ќе го одбие тоа. Причина плус да се отежни реализацијата на трансферот на Ибра.

Според мене реална зделка е Ибра за 60-70 милиони + Ето каде што Ето ќе добие плата од околу 6-7 милиони евра. Се друго е минус за нас а плус за Барселона.

Иначе да Ибра на презентацијата е со дресот број 10! Каква е логиката да го смени дресот за два месеци останува да видиме!

Јуве ќе го плескаме само со Балотели во нападот без Ибра.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Со овие шпекулации веке преку глава ми е....еден си оди Ибра а веке другиот со изјава Ибра останува во Интер.Така ке биде и сега,не знам што се замарате кога прво Треба Мурињо да го пушти да си оди...
Ако си оди нека си оди,но не ми се верува дека ке си оди баш сега,кога имаме најак состав во последните 10-15 години...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Добро е бе ви тргна не се жали:pos2:
Хаха ова се подготовки друже, и вие лани дркавте на успесите на Јуве пред стартот на сезона, отековте тука. Али дојде старт на сезона и секој си го собра опашот :helou:
Пуста желба, колку сте смешни. Леле леле од 9:30 станал дечково и бара по нет некој играч на Интер да си оди, од црква се има вратено :tv:

П.С. Дресовите се скоро исти, само Пирели веќе не е испишано со златни букви. Колку што успеав да забележам Диего Милито ќе го носи бројот 22, Ибра ја зеде десетката :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Хаха ова се подготовки друже, и вие лани дркавте на успесите на Јуве пред стартот на сезона, отековте тука. Али дојде старт на сезона и секој си го собра опашот :helou:

Пуста желба, колку сте смешни. Леле леле од 9:30 станал дечково и бара по нет некој играч на Интер да си оди, од црква се има вратено :tv:

П.С. Дресовите се скоро исти, само Пирели веќе не е испишано со златни букви. Колку што успеав да забележам Диего Милито ќе го носи бројот 22, Ибра ја зеде десетката :)
мунтари носи 11

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

Овде сВите му се смеат на Ибра, којзнае шо глупост имат стресено :pos2:

:vozbud:Е ова да...

Matrix vs Bush :pos2:

Не ми прават мерак новиве дресој...али :toe:
100% Лусио ќе ја земе 6-ката :)

@Тимче
Ај мали шетај.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
толдо -1
кордоба - 2
Факети - 3
Занети - 4
Станковиќ - 5
Лусио - 6
Кварезма - 7
Мота - 8
Ибрахимович - 10
Мунтари - 11
Цезар - 12
Мајкон - 13
Виеира - 14
Бурдисо 16
камбиасо - 19
обина - 21
Милито - 22
Матераци - 23
Ривас - 24
Самуел - 25
Киву - 26
Суазо - 29
Мансини - 30
Сантон - 39
Балотели - 45

некој од младинците ги носеа 15 и 18 не видов кои а и деветката не знам кој ке ја носи.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се надевам дека Ибрахимович ќе остане иако сум фан на Милан сите звезди од италјанскиот фудбал ќе заминат..Кака и Ибрахимович најплатените играчи во Серија А за изминатата сезона сега да заминат ќе биде страшно намалена гледаноста во цела Серија А општо.Но Ето + 40 милиони е доста висока понуда тешко дека ќе ја одбие некој иако и Ето не е лош ама Ибра нема шанса да го замени.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
толдо -1
кордоба - 2
Факети - 3
Занети - 4
Станковиќ - 5
Лусио - 6
Кварезма - 7
Мота - 8
Ибрахимович - 10
Мунтари - 11
Цезар - 12
Мајкон - 13
Виеира - 14
Бурдисо 16
камбиасо - 19
обина - 21
Милито - 22
Матераци - 23
Ривас - 24
Самуел - 25
Киву - 26
Суазо - 29
Мансини - 30
Сантон - 39
Балотели - 45

некој од младинците ги носеа 15 и 18 не видов кои а и деветката не знам кој ке ја носи.
Суазо ја зеде 18ката , Крхин 15ка и Оби 20ка , незнам зошто Балотели не зеде 9ка или 11ка ...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
abe ostaj te go vie eto jak bil .....ami i jas da igram vo barcelona i da mi mestat topki messi xavi henry i iniesta i jas ke davam po 30gola na sezona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom