Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Кај мена има само коментар. Слика нема. Само јас сум малер или така е кај сите
досеа имаше сеа само еден коментатор целиот успан коментира а слика нема!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Kaj mene samo zvuk ima :(

Inter: Belec; Cordoba, Burdisso, Samuel; Muntari, Vieira, Cambiasso, Obi; Mancini, Balotelli, Destro.
Subs: Orlandoni, Quaresma, Materazzi, Chivu, Stankovic, Motta, Krhin, Ibrahimovic, Milito.
Coach: José Mourinho.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Kaj mene samo zvuk ima :(

Inter: Belec; Cordoba, Burdisso, Samuel; Muntari, Vieira, Cambiasso, Obi; Mancini, Balotelli, Destro.
Subs: Orlandoni, Quaresma, Materazzi, Chivu, Stankovic, Motta, Krhin, Ibrahimovic, Milito.
Coach: José Mourinho.
нема никаде досеа барав!
ке ја искоментирам поставава како перфектна за новите и младинците да покажат што знаат!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
нема никаде досеа барав!
ке ја искоментирам поставава како перфектна за новите и младинците да покажат што знаат!
Имаат цело лето да покажат што знаат. Па кој заслужува ќе остане на клупата или можеби во првиот тим како што е случајот со Балотели и Сантон.

Само да не замини Ибра! Морати потврди дека разговарал за Ибра со Лапорта.
"I have met Laporta. We spoke about Eto'o and Ibrahimovic,"

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Имаат цело лето да покажат што знаат. Па кој заслужува ќе остане на клупата или можеби во првиот тим како што е случајот со Балотели и Сантон.

Само да не замини Ибра! Морати потврди дека разговарал за Ибра со Лапорта.
"I have met Laporta. We spoke about Eto'o and Ibrahimovic,"
Изјавата на Морати е малку поблага од ова. Вели деке разговарале за Максвел Хлеб и меѓу другото Ибра и Ето. Уште на првиот состанок се договориле да се сретнат пак и најверојатно ќе се сретнат уште еднаш.

Вика дека има уште многу до крајот на летото и можно е нешто да се случи. Не знам зошто комплицира ако веќе решил да го продаде Ибра нека седне на маса и нека даде рок и цена. Ако се продаде до тогаш ОК ако не здравје боже со нас ќе биде и следната сезона. А не вака му иде по газот. Ибра рече неговата ситуација ќе се разгледува од ден за ден и Морати го прави тоа.

Подобро е за сите да се разреши одма. Не исто да се најде соодветна замена за три дена и за три недели.

пс Реков и претходно дека ова ќе биде од типот на Роналдо до 31 август ќе се замараме

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Абе овчари невидени. Наместо да купуваме ние гледаме да го продадеме најдобриот. Ќе дојдел Ето! Јак кур ќе дојдел. Ама не идат Чави и Иниеста да му местат топки на Ето. Идел само тој. А идел со него и Хлеб. Е сега се израдував.. не дојде овај кога го баравме, потпиша за Барселона, и сега кога го набркаа ќе дојдел кај нас.. Да ти се мочам на политиката што ја водиш Морати.. Толку пари имаш, а грам мозок немаш.. Пола свет ти вика за да твојот тим доминира ти требаат 1-2 креативци на средина ти си играш маде со Интер.. Ебате слепец..

П.С. Губевме 1-0 со УКЛА, Матераци израмни на 1-1.. Златан влезе во игра на натпреварот..

Станкович дава гол за 2-1 мислам и Бурдисо прави кикс во негов стил и резултатот е 2-2. После тоа Милито ја погодува стативата..

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
abe i so 6ti sostav da igrame ova ne e ubo:jaj:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Абе све е у реду ај пријателска утакмица и остало ама да примиш 2 гола од неписмењаци со одбрана Самуел, Матераци и остали не е воопшто убаво.:nenene:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Морати вика не го очекувал оваа вечер претседателот на Барселона во Милано, но тој бил на пат, поминувал низ Милано, па се сретнале да го финализираат трансферот на Максвел. Исто така Морати го договарал и Хлеб. Додека Лапорта прашал која е можноста Златан да се пресели во Барса. Доколку тоа се случело Ето ќе одел во спротивен правец. Друго ништо не кажа..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.618
Ќе дојдел Ето! Јак кур ќе дојдел. Ама не идат Чави и Иниеста да му местат топки на Ето. Идел само тој. А идел со него и Хлеб. Е сега се израдував...
А кога играше во Мајорка кој му местеше топки?

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
А кога играше во Мајорка кој му местеше топки?
A sto napravi eto tamu? Istoto sto i borielo pred nekoja sezona? Neznam jas koj mu mestel tamu ama imas eden denesen tekst, a i dosta poranesni po web portalive kade vikaat deka eto bara podrska od sredniot red, a vo takov slucaj inter poveke gubi so eto otkolku so zlatan! Plus ke go nema dva meseci ke odi na afrikanskiot kup!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.618
Добро, дискутиравме за ова Ето-Златан, да не почнуваме одново. Не знам каква ти е споредбата со Бориело, во Мајорка Ето'o'o'o'ooo растураше и во тоа време Мајорка постигнуваше одлични резултати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom