Nik20
Неверификуван член од немаштија
досеа имаше сеа само еден коментатор целиот успан коментира а слика нема!Кај мена има само коментар. Слика нема. Само јас сум малер или така е кај сите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
досеа имаше сеа само еден коментатор целиот успан коментира а слика нема!Кај мена има само коментар. Слика нема. Само јас сум малер или така е кај сите
И кај менеKaj mene samo zvuk ima![]()
нема никаде досеа барав!Kaj mene samo zvuk ima
Inter: Belec; Cordoba, Burdisso, Samuel; Muntari, Vieira, Cambiasso, Obi; Mancini, Balotelli, Destro.
Subs: Orlandoni, Quaresma, Materazzi, Chivu, Stankovic, Motta, Krhin, Ibrahimovic, Milito.
Coach: José Mourinho.
Имаат цело лето да покажат што знаат. Па кој заслужува ќе остане на клупата или можеби во првиот тим како што е случајот со Балотели и Сантон.нема никаде досеа барав!
ке ја искоментирам поставава како перфектна за новите и младинците да покажат што знаат!
Имаат цело лето да покажат што знаат. Па кој заслужува ќе остане на клупата или можеби во првиот тим како што е случајот со Балотели и Сантон.
Само да не замини Ибра! Морати потврди дека разговарал за Ибра со Лапорта.
"I have met Laporta. We spoke about Eto'o and Ibrahimovic,"
Ќе дојдел Ето! Јак кур ќе дојдел. Ама не идат Чави и Иниеста да му местат топки на Ето. Идел само тој. А идел со него и Хлеб. Е сега се израдував...
A sto napravi eto tamu? Istoto sto i borielo pred nekoja sezona? Neznam jas koj mu mestel tamu ama imas eden denesen tekst, a i dosta poranesni po web portalive kade vikaat deka eto bara podrska od sredniot red, a vo takov slucaj inter poveke gubi so eto otkolku so zlatan! Plus ke go nema dva meseci ke odi na afrikanskiot kup!А кога играше во Мајорка кој му местеше топки?