Утре да не удри уште еден гром од ведро небо со Хамшик и ја ќе бидам пресреќенЛУСИО ВО ИНТЕР !!!
Не ми се верува,трансферов како гром од ведро небо......
Си викам јас прашање на време беше само кога ке го земеме Карваљо,а пукна Лусио да дојде...супер трансфер,одличен бек.со глава игра феноменално.....
Нека ни е честито Лусио,уште 10-та и готово....![]()
Или СнајдерИ на крај ќе испадне баш како што викаше Мурињо, 1 одбрана 2 средина и 1 напад, сите ги добивме уште само еден плеј и ќе бидеме комплетни.
Да се надеваме дека тој плеј ќе биде Хамшик!
ПС: Нека му е со среќа на Лусио во Интер, добар играч.
Не бе се опамети Мурињо ваљда нема да напраи таква грешка.Или Снајдер
Ама како шо ни тргна со старциве изгледа Деко ќе биди![]()
имаме 10-иброЛУСИО ВО ИНТЕР !!!
Не ми се верува,трансферов како гром од ведро небо......
Си викам јас прашање на време беше само кога ке го земеме Карваљо,а пукна Лусио да дојде...супер трансфер,одличен бек.со глава игра феноменално.....
Нека ни е честито Лусио,уште 10-та и готово....![]()
Маикон треба да биде новиот капитен. Како беше.. и по Тито, Тито.имаме 10-ибро
што спомна некој мислам дека Занети се помалце ќе го гледаме на утакмиците, најверојатно и тој го знае тоа, сепак годините ке почнат да си го прават своето а со него губиме креативност во средниот ред.
нов капитен би сакал да биде Камбиасо :helou:
камбиасо некако ми е покејф, пошто главна алка е во средниот ред, стабилен совесен и секогаш изјавувал љубов кон клубот.Маикон треба да биде новиот капитен. Како беше.. и по Тито, Тито.![]()
Браво браво! Добро ни почна денот. Два добри трансфери.камбиасо некако ми е покејф, пошто главна алка е во средниот ред, стабилен совесен и секогаш изјавувал љубов кон клубот.
инаку според италијанските медиуми и гоал.ком Хлеб е наш чоек!
на позајмица....
Абе знам дека е 10,ама мислам јас на средниот ред десетката,плеј значи...имаме 10-ибро
што спомна некој мислам дека Занети се помалце ќе го гледаме на утакмиците, најверојатно и тој го знае тоа, сепак годините ке почнат да си го прават своето а со него губиме креативност во средниот ред.
нов капитен би сакал да биде Камбиасо :helou: