Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Честитки за новава тема , Адриано супер вовед :smir:
Да даде Господ многу да се радуваме овде, АМИН!
Да даде Господ многу да се радуваме овде, АМИН!
А извини, шо напраи толку посебно Рони на овој меч, имаше една шанса од мртва игра ( корнер ), имаше многу подобри во Јунајтед од него, али тоа шо дркаш на К.Р. и што го праиш синоним за Јунајтед е твоја детска ствар .Syn,не е провокација ама ....Кој беа играчите што ќе му одржеа лекција на Кристиано?:back:
Кики ги имаше скоро сите 99% шанси за Ман. така да не сум сигурен дали не направил ништо...А извини, шо напраи толку посебно Рони на овој меч, имаше една шанса од мртва игра ( корнер ), имаше многу подобри во Јунајтед од него, али тоа шо дркаш на К.Р. и што го праиш синоним за Јунајтед е твоја детска ствар .
Јас сум и олеснет за 2000 денари :pos2:Коментар за утакмицава:
...одам да си манам шамар, еден ладен туш и да си легнам. Утре треба да одам на факс, пеш. Изнервиран, депримиран и понижен сум.
Остај, да не ставам слика.Јас сум и олеснет за 2000 денари :pos2:
Ехх, сигурен си дека сите шанси ги напраил ? Гигс две шанси сам си создаде кои беа и најсериозни, не ми текнува на некоја друга шанса што Рони ја креирал . Не реков дека играл лошо, напротив, али имаше подобри од него . . . . на пример Гигс .Кики ги имаше скоро сите 99% шанси за Ман. така да не сум сигурен дали не направил ништо...
Чиста среќа беше што не влезе слободниот на крај!
п.с. Честитки за новата тема! :smir: