Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Честитки за новава тема , Адриано супер вовед :smir:
Да даде Господ многу да се радуваме овде, АМИН!
Да даде Господ многу да се радуваме овде, АМИН!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А извини, шо напраи толку посебно Рони на овој меч, имаше една шанса од мртва игра ( корнер ), имаше многу подобри во Јунајтед од него, али тоа шо дркаш на К.Р. и што го праиш синоним за Јунајтед е твоја детска ствар .Syn,не е провокација ама ....Кој беа играчите што ќе му одржеа лекција на Кристиано?:back:
А извини, шо напраи толку посебно Рони на овој меч, имаше една шанса од мртва игра ( корнер ), имаше многу подобри во Јунајтед од него, али тоа шо дркаш на К.Р. и што го праиш синоним за Јунајтед е твоја детска ствар .![]()
Коментар за утакмицава:
...одам да си манам шамар, еден ладен туш и да си легнам. Утре треба да одам на факс, пеш. Изнервиран, депримиран и понижен сум.
Јас сум и олеснет за 2000 денари :pos2:
Ехх, сигурен си дека сите шанси ги напраил ? Гигс две шанси сам си создаде кои беа и најсериозни, не ми текнува на некоја друга шанса што Рони ја креирал . Не реков дека играл лошо, напротив, али имаше подобри од него . . . . на пример Гигс .Кики ги имаше скоро сите 99% шанси за Ман. така да не сум сигурен дали не направил ништо...
Чиста среќа беше што не влезе слободниот на крај!
п.с. Честитки за новата тема! :smir: