и на ван бомел да му скапе( ако веќе не му е скапана ) што ни го удри озилчо нашЗа Подолски све е кажано да седне на клупа и Ширле или Геце да добијат шанса и така ќе биде со Данска. Па ако се покажат и ич нека не играт поќе.
Супер игра денес, да го пофалам Швајни кој денес беше мајстор. Два асисти и стабилен и борбен, секоја му чест на време се врати во форма. А на Хунтелар раката да му скапе со која го мана Швајнштајгер, идиот еден.
Доколку загубат од Данска ке бидат 2 во групата со што во евентуално полуфинале би играле со Шпанија, така да мислам дека пораз недоаѓа во предвидСо Данска ќе напраат финален тренинг.. Највероватно ќе им пуштат нерешено.. и ништо чудно да изгубат.. а можно е и петарда да му дает.. Тип 1икс2
Му одговара Данска да оди понатака.. а таа опција им е в рака(в нога де).
Е сега... дали се чесни или што е тоа чесност? - врска неам.
Едно е сигурно, ДОЈЧЛАНДИЈА ШАМПИОНИ!
Ти од кога стана фан на Германија? бидејќи фан и на Ман. Јун и Германија некако не ми оди, првпат слушамВечер одиме на победа да си го осигураме првото место уште во прво полувреме , па во второ може и да одмориме некој од првотимците и така ќе ја избегнеме Шпанија во полуфинале и ќе се паднеме со Грците и ќе ги испатиме со 4-5 гола во мрежата за Атина .
Па на многу не им е јасно ова како фан на Јунајтед навива за Германија. Не значи дека ако сум фан на Манчестер мора да навивам за Англија, иначе на Европските отекогаш сум ја подржувал Германија. Не мешам јас клупски и репрезентативен фудбалТи од кога стана фан на Германија? бидејќи фан и на Ман. Јун и Германија некако не ми оди, првпат слушам
да не мора, јас не реков дека мора, но првпат те читам овде и затоа малку чудно ми паднаПа на многу не им е јасно ова како фан на Јунајтед навива за Германија. Не значи дека ако сум фан на Манчестер мора да навивам за Англија, иначе на Европските отекогаш сум ја подржувал Германија. Не мешам јас клупски и репрезентативен фудбал
Мислам дека поголеми шанси има Ширле да игра отколку Ројс.Иначе ја мислам дека денешниот натпревар е најтежок за Германија во групите, многу се незгодни Данциве, цврсти и борбени и секако назад ќе бидат затворени. Затоа очекувам и Ројс да добие шанса ако биде тесно пошто Лев најави дека го гледа како шпиц ви случај да има 10-1 одбрана.
Да, ама за Подолски. Иначе за шпиц викам Ројс ако испадне дека Данска игра со Берлински ѕид назад. Иначе ија би сакал Подолски да седне на клупа ама тешко, Лев сигурно ќе го пушти да игра пошто ќе му биде 100ти настап за Германија и поради тоа и, ако воопшто го смени, тоа ќе биде после 75та минута.да не мора, јас не реков дека мора, но првпат те читам овде и затоа малку чудно ми падна
ајде ќе ти верувам
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:25 ---
Мислам дека поголеми шанси има Ширле да игра отколку Ројс.