Фан Клуб: Германија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
За Подолски све е кажано да седне на клупа и Ширле или Геце да добијат шанса и така ќе биде со Данска. Па ако се покажат и ич нека не играт поќе.
Супер игра денес, да го пофалам Швајни кој денес беше мајстор. Два асисти и стабилен и борбен, секоја му чест на време се врати во форма. А на Хунтелар раката да му скапе со која го мана Швајнштајгер, идиот еден.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Топ изиграа одбраната многу ми праи ќејф одлични се сите 4ца.Сите се топ само Подолски е тапа. Цело прво 90% од нападите од десна страна одеа. Исто така Озил може порано да го вади нема душа,Крос одлично би ги искористил тие минути

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.082
Мислам дека е време да ги видиме Геце и Ројс во тимот

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Подолски све е кажано да седне на клупа и Ширле или Геце да добијат шанса и така ќе биде со Данска. Па ако се покажат и ич нека не играт поќе.
Супер игра денес, да го пофалам Швајни кој денес беше мајстор. Два асисти и стабилен и борбен, секоја му чест на време се врати во форма. А на Хунтелар раката да му скапе со која го мана Швајнштајгер, идиот еден.
Кога го удри, не го видов ова, на крајот кога се спречкаа сите?

M

Mario Gómez

Гостин
Ajde sega so Danska, release ALL the kids :D

Barem ja shto sakam da vidam.

-Neuer-​
-Boateng-Howedes-Hummels-Schmelzer-​
-Bender-Kroos-​
-Reus-Gotze-Schurle-​
-Klose-​
Nego osekjam deka se shtedat nekako, znaat deka ako se ispucaat sega posle ke padnat u polufinale.​

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Barem ja shto sakam da vidam.

-Neuer-​
-Boateng-Howedes-Hummels-Schmelzer-​
-Bender-Kroos-​
-Reus-Gotze-Schurle-​
-Klose-​
Nego osekjam deka se shtedat nekako, znaat deka ako se ispucaat sega posle ke padnat u polufinale.​
темпирање форма, нема потреба од брзање. :)

него, шо викаше пред 1 недела, Гомез требало да скисне на клупата нешто, а, у... !? :D

у тек на игра, неможеше да го стигне и го плесна по врат! :D

M

Mario Gómez

Гостин
Dava golovi ama nemozam da go gledam ne se uklopuvaat i on i Podolski vo igrata na Germanija kade i Hummels i Badstuber imaat dobar pas i oset za dvojna igra ili triagolnici. Denes na dvapati si naprajv facepalm koga ja prima topkata. Ama ne zasluzuva da se kritikuva iako koga ke mi tekne deka zaradi nego igravme so Real na penali i izgubivme LS sepak dade dva strasni golovi za prviot gol se zdrviv ostanav so ustata otvorena. :O Kako i da e i Klose da igra, siguren sum deka super ke odigra.

Inaku na ESPN Mekmanaman i Ballack se esperti i kakvo glupo trio se so toj komentatorot sho veze si nema, Sebastian Svajnstajger i milijarda drugi kiksovi. Pa Mekmanaman vika Germanija imala srekja ne e favorit i Ballack go zaebava :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
Не знам дали се сеќаваш но имаше нели во второто полувреме една ситуација кај што падна/легна Швајнштајгер а тоа беше поради удар со рака на Хунтелар.

M

Mario Gómez

Гостин
Najinteresno hobi koga ima prvenstva mi e da si citam guardian :D Bloody germs!
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 00:50 ---
Just when I had Gomez down as a better-looking Andy Carroll, he goes and does that. The turn for the first goal was a thing of beauty. Unglaublich.

I wish Gerrard would take a leaf out of Schweinsteiger’s book. An accurate 10 metre pass can do more damage than an overambitious 40 metre raker.
Kolku sakam utakmica so Anglija ...

"Because they have only 2 great players: Ozil and Gomez."

Shit Neuer, shit Schweinsteiger, shit Hummels, shit Götze, shit Reus, shit Lahm ... I won't even continue. Germany's subs could advance to the quarter or semi finals themselves, and beat england on their way.
All hell breaks loose.:vozbud:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
Najinteresno hobi koga ima prvenstva mi e da si citam guardian :D Bloody germs!
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 00:50 ---

Kolku sakam utakmica so Anglija ...

All hell breaks loose.:vozbud:
Петарда не и бега...шала на страна ама после Холандија сакам и дуел со вториот ривал Англија :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
абе не сме уште пласирани ако изгубиме од Данска и Португалија тепа Германија може да испадне така да Лев неверувам дека ќе мења нешо драстично. Едино сите би сакале Подолски да не игра. Бендер или Ховедес ќе играат десен бек дека е суспендиран Боатенг и Бадштубер може да одмори пошто има еден жолт.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Бендер ако го играат десен бек може да го кркаме,тромав е за таа позиција или како вчера десно крило.За џабе не го бива него за тоа.Најпаметно Ховедес да си игра десно.Мислам дека Лев му даде 90минути на Подолски да покаже што може,но тој ништо не направи,па затоа нареден натпревар скоро сигурно е дека некој друг ќе почне од старт.А Гомез си е Гомез,права машина за давање голови.(y)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Циганот Carballo ќе биде судија на Германија-Данска. Истиот судија што ги нареди Баерн со 6,7 жолти против Марсеј и прво коло Грција-Полска 2 црвени и повеќе жолти. Треба внимателно иначе дегенов пола тим ќе го пожолти.

Иначе нека се смири малце Гомез со головиве да не се убаци Нерлингер да рече парче праи Гомез не купуваме друг напагач :)

Kajgana Shop

На врв Bottom