Фан Клуб: Германија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250

:pos:

Денешна реклама од еден синџир за електроника во Германија. Превод: Направате како Холанѓаните, доживејте го финалето пред телевизор. :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ван Перси = Арсенал , НО!
Гомез = ГЕРМАНИЈА :cool:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
За Подолски све е кажано да седне на клупа и Ширле или Геце да добијат шанса и така ќе биде со Данска. Па ако се покажат и ич нека не играт поќе.
Супер игра денес, да го пофалам Швајни кој денес беше мајстор. Два асисти и стабилен и борбен, секоја му чест на време се врати во форма. А на Хунтелар раката да му скапе со која го мана Швајнштајгер, идиот еден.
и на ван бомел да му скапе( ако веќе не му е скапана :D ) што ни го удри озилчо наш :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.343
Поени од реакции
26.280
Со Данска може и Лам десно, Шмелцер лево, и Лев изјавил дека и Шмелцер е опција за со Данска, сакам и Гиндоган, Крос и Гетце да бидат стартери :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас сакам Ројс и Гетце да бидат стартери,а може и Крос :cool:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
Белив ит ор нот, но со Данска Подолски ќе го изигра својот 100ти натпревар за Германија и ќе биде најмлад играч што тоа воопшто постигна.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Со Данска ќе напраат финален тренинг.. Највероватно ќе им пуштат нерешено.. и ништо чудно да изгубат.. а можно е и петарда да му дает.. Тип 1икс2 :D:pipi:
Му одговара Данска да оди понатака.. а таа опција им е в рака(в нога де).
Е сега... дали се чесни или што е тоа чесност? - врска неам.
Едно е сигурно, ДОЈЧЛАНДИЈА ШАМПИОНИ!

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Со Данска ќе напраат финален тренинг.. Највероватно ќе им пуштат нерешено.. и ништо чудно да изгубат.. а можно е и петарда да му дает.. Тип 1икс2 :D:pipi:
Му одговара Данска да оди понатака.. а таа опција им е в рака(в нога де).
Е сега... дали се чесни или што е тоа чесност? - врска неам.
Едно е сигурно, ДОЈЧЛАНДИЈА ШАМПИОНИ!
Доколку загубат од Данска ке бидат 2 во групата со што во евентуално полуфинале би играле со Шпанија, така да мислам дека пораз недоаѓа во предвид (y)
Напред Германија :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Вечер одиме на победа да си го осигураме првото место уште во прво полувреме , па во второ може и да одмориме некој од првотимците и така ќе ја избегнеме Шпанија во полуфинале и ќе се паднеме со Грците и ќе ги испатиме со 4-5 гола во мрежата за Атина :).

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.343
Поени од реакции
26.280
Вечер одиме на победа да си го осигураме првото место уште во прво полувреме , па во второ може и да одмориме некој од првотимците и така ќе ја избегнеме Шпанија во полуфинале и ќе се паднеме со Грците и ќе ги испатиме со 4-5 гола во мрежата за Атина :).
Ти од кога стана фан на Германија? o_O бидејќи фан и на Ман. Јун и Германија некако не ми оди, првпат слушам :rolleyes:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
денеска е важно да ги сочуваме силите и да се одигра колку да не се загуби, па после против гејциве да ги :гомце: од чотек!!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
Иначе ја мислам дека денешниот натпревар е најтежок за Германија во групите, многу се незгодни Данциве, цврсти и борбени и секако назад ќе бидат затворени. Затоа очекувам и Ројс да добие шанса ако биде тесно пошто Лев најави дека го гледа како шпиц ви случај да има 10-1 одбрана.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ти од кога стана фан на Германија? o_O бидејќи фан и на Ман. Јун и Германија некако не ми оди, првпат слушам :rolleyes:
Па на многу не им е јасно ова како фан на Јунајтед навива за Германија. Не значи дека ако сум фан на Манчестер мора да навивам за Англија, иначе на Европските отекогаш сум ја подржувал Германија. Не мешам јас клупски и репрезентативен фудбал :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.343
Поени од реакции
26.280
Па на многу не им е јасно ова како фан на Јунајтед навива за Германија. Не значи дека ако сум фан на Манчестер мора да навивам за Англија, иначе на Европските отекогаш сум ја подржувал Германија. Не мешам јас клупски и репрезентативен фудбал :)
да не мора, јас не реков дека мора, но првпат те читам овде и затоа малку чудно ми падна

ајде ќе ти верувам :)
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:25 ---
Иначе ја мислам дека денешниот натпревар е најтежок за Германија во групите, многу се незгодни Данциве, цврсти и борбени и секако назад ќе бидат затворени. Затоа очекувам и Ројс да добие шанса ако биде тесно пошто Лев најави дека го гледа како шпиц ви случај да има 10-1 одбрана.
Мислам дека поголеми шанси има Ширле да игра отколку Ројс.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
да не мора, јас не реков дека мора, но првпат те читам овде и затоа малку чудно ми падна

ајде ќе ти верувам :)
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:25 ---

Мислам дека поголеми шанси има Ширле да игра отколку Ројс.
Да, ама за Подолски. Иначе за шпиц викам Ројс ако испадне дека Данска игра со Берлински ѕид назад. Иначе ија би сакал Подолски да седне на клупа ама тешко, Лев сигурно ќе го пушти да игра пошто ќе му биде 100ти настап за Германија и поради тоа и, ако воопшто го смени, тоа ќе биде после 75та минута.

Kajgana Shop

На врв Bottom