Фан Клуб: Германија

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Само вака нека тераат.....Единствено нешто ново што може да прикажат германците е ТИТУЛА....другото е јасно....

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Освен Подолски ништо не треба да се менува но Подолски е икона во Германскиот состав па малку нереално е да не игра на следниот натпревар.Иако одигра слаб натпревар имаше доста добри полушанси.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Абе и да игра Подолски прва барем порано нека го смени,он е повеќе за полуконтри ова она а Португалија играше затворено повеќе така да требаше да влезе некој од младиве место него и Швајни исто ако игра како вчера Крос нека влезе порано

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Супер е составот ништо не му фали...дефинитивно најак состав во Европа....не бега никаде титулата :cool:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Многу зрело и тврдо одиграно во одбраната,ќе биде тешко да биде совладан голот на Нојер во следните натпревари.
Ми зборат е што одигра бе Германија не беа ништо боље...им викам баш ми е мило што одигра вака како што одигра,доста ми е од супериорна игра и летање по теренот и на крај пораз у финале или полуфинале.Само вака нека продолжат стрпливо и претпазливо со повремени налети и титулата ќе си дојде.

M

Mario Gómez

Гостин
Ke ja gledam vo sreda. :vozbud::vozbud:

Inaku Svajni padnal na fitnes testot. Release Toni Kroos. :vozbud:

Eee dojde vreme eden Svajni da go nema od startniot sostav i da ne padne mnogu kvalitetot. :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.558
Поени од реакции
22.250
Ke ja gledam vo sreda. :vozbud::vozbud:

Inaku Svajni padnal na fitnes testot. Release Toni Kroos. :vozbud:

Eee dojde vreme eden Svajni da go nema od startniot sostav i da ne padne mnogu kvalitetot. :)
Тоа ија го викам, замисли пред 4-5 години сите се колнеа во Балак тој ако не играл и готово не треба ни да настапуваат. Па колку безгласно Лев го отстрани и сега никој не го бара повеќе. Истото со Швајни, таков играч порано да не играше ќе имаше големо галамејне но сега никому ништо, ако не игра Швајни игра Крос, ако не игра Полди игра Ширле, ако не игра Мерте игра Хумелс. Страшно многу квалитетни играчи има Германија. За секоја позиција по 2 замени.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Тоа ија го викам, замисли пред 4-5 години сите се колнеа во Балак тој ако не играл и готово не треба ни да настапуваат. Па колку безгласно Лев го отстрани и сега никој не го бара повеќе. Истото со Швајни, таков играч порано да не играше ќе имаше големо галамејне но сега никому ништо, ако не игра Швајни игра Крос, ако не игра Полди игра Ширле, ако не игра Мерте игра Хумелс. Страшно многу квалитетни играчи има Дортмунд. За секоја позиција по 2 замени.
Не мислеше немачка ? :D

M

Mario Gómez

Гостин
Nema pogolem kejf od toa da gi plesnes direktnite rivaku i da otpadnat od grupi. Ajde momci. Izigrajte epic!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Подолски камен ! Ја би за Гетце или Ројс на негово место...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Подолски 2 утакмици ги игра до 90 минута а го нема никаде. Малце ме нервира што и со Португалија и сеа после водството малце играат споро ги оставија Холандија да се разиграат малце требаше Крос порано да влезе и некој место Подолски за да се држи посед
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:05 ---
Иначе Гомез како си ја сврте за првиот гол :drk:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:07 ---
И асистенциите на Швајни (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom