gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Искрено во овој тим што го посочи ( Да не ти го цитирам цел пост )
Само напаѓачот - Костовски воопшто не ми прави кеиф.
Едноставно го гледав 2 меча и ми беше не подвижен, некако нема способности за во Европа да се снајде нажалост.
А друго, многу кеиф ќе биде ако успее да дојде Хименез, и воедно незнам зашто голман не се купи нов , некако несигурен ми изгледаше кога го гледав овој голман а сигурно резервниот не е подобар![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Исто делам мислење со тебе за Црнче некое да се доведе во нападот, да биде протегнат на брзина не само на прекини да се чека зашто со овој шпиц од друго слабо гол.. воопшто сум сигурен (без факти ) дека во кариера 60% + му се со глава погодоците..Жалам само што Азамоа од Ц.Ѕвезда не доаѓа, на тој се надевав многу.
Воедно, со само 1/2 трансфера квалитетни... од страна би бил многу одлично составен и компактен тим кој до 3та рунда ЛШ би требало да биде способен да достигне.
А за мислење на иднината, би било пожелно и 1 20-22 годишен странец да се доведе, кој по 2/3 сезони доколку се покаже како што се очекува би можел и да стане веројатен “македонец“ кој би ветувал и во понатамошен настап за репрезентацијата наша![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Само напаѓачот - Костовски воопшто не ми прави кеиф.
Едноставно го гледав 2 меча и ми беше не подвижен, некако нема способности за во Европа да се снајде нажалост.
А друго, многу кеиф ќе биде ако успее да дојде Хименез, и воедно незнам зашто голман не се купи нов , некако несигурен ми изгледаше кога го гледав овој голман а сигурно резервниот не е подобар
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Исто делам мислење со тебе за Црнче некое да се доведе во нападот, да биде протегнат на брзина не само на прекини да се чека зашто со овој шпиц од друго слабо гол.. воопшто сум сигурен (без факти ) дека во кариера 60% + му се со глава погодоците..Жалам само што Азамоа од Ц.Ѕвезда не доаѓа, на тој се надевав многу.
Воедно, со само 1/2 трансфера квалитетни... од страна би бил многу одлично составен и компактен тим кој до 3та рунда ЛШ би требало да биде способен да достигне.
А за мислење на иднината, би било пожелно и 1 20-22 годишен странец да се доведе, кој по 2/3 сезони доколку се покаже како што се очекува би можел и да стане веројатен “македонец“ кој би ветувал и во понатамошен настап за репрезентацијата наша
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)