Фан Клуб: Вардар

M

MrzaRules

Гостин
Честито победата и многу ми е мерак што ги победивте планинарите таму во гнилото нивно..подобро вие да бидите шампиони барем ве личи а не овие никаквите што ја срамат македонската држава..иначе имаше комити на натпреварот??..и ако можи хајлатси нешто??..

Сабаљето кога одев на факултет видов над 100 цајкани имаше што тргнуваа за тетово посебно за овој натпревар..имаше инциденти нешто ова она???
еве ти го одговорот

Член од
13 март 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
Мирно беше, по мечот само фрлаа петарди...
Овие не ни навиваа, ќе викнеа два-три пати некојан навреда по етничка основа. И глупсоти нешто тропаа на тапанот. Второ полувреме глас не им се слушна.

Е сега имаше еден момент кога сите глчедаа накај трибината и полицијата интервенираше изгледа им правеа про9блеми на членовиве на управата.
Сепак дур имаше стрим ништо страшно не се случи.

Али знаат они после меч да гаѓаат по автобусот со играчите...
hahaha show ste sine kaj si ti so tvoite drugari ULTRASI ve nema SHKENDIJA vardar ???

П

Паспарту

Гостин
Со Металург дефинитивно во Ѓорче се игра?

Захов прераснува во одличен голман, моментално е број 1 во нашава лига! Ех какви златни деца и играчи имаше Беласица на времето, штета е за сметка на такви клубови да имаме кондом клубови во прва лига...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
hahaha show ste sine kaj si ti so tvoite drugari ULTRASI ve nema SHKENDIJA vardar ???
Сине да не изгуби кладба нешто?
:D
Колку што ме држи сеќавањето треба цела година да носиш знакче Вардар на аватар :icon_mrgr:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Честито победа денес, се знае кој е кој во Македонскиот фудбал !
п.с. Кај можам да зеам дрес од Вардар?

П

Паспарту

Гостин
Сине да не изгуби кладба нешто?
:D
Колку што ме држи сеќавањето треба цела година да носиш знакче Вардар на аватар :icon_mrgr:
На кој јузер да носи? Првиот, вториот или дваесетиот :icon_lol: Детево секој трет ден отвора нови.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Со Металург дефинитивно во Ѓорче се игра?

Захов прераснува во одличен голман, моментално е број 1 во нашава лига! Ех какви златни деца и играчи имаше Беласица на времето, штета е за сметка на такви клубови да имаме кондом клубови во прва лига...
Да, во Ѓорче ќе се игра. Од 3.00! Идеално време за фудбал и прослава на титула! :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.288
Поени од реакции
8.468
Ништо од Че ги потепа,победиме а? :icon_lol:

Едино нешто за што ќе жалам е што нема да можеме да им го истресеме у уста на градски кога ќе ја креваме титулата!

Ф

Флеш

Гостин
Ништо од Че ги потепа,победиме а? :icon_lol:

Едино нешто за што ќе жалам е што нема да можеме да им го истресеме у уста на градски кога ќе ја креваме титулата!
Pa citam deka 90 % od Albino narodot znaele makedonski :D,ma nema veze anketata,oni, znaat samo PUC PUC PUC,ce go pucam beee OOOJJJJ !!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
После 11 саати работа, влагам дома целиот капнат, и татко ми ми вика: Победи Вардар, на цела мака заборавив :)

ШАМПИОНЕЕЕЕЕЕ!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom