Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.886
Очаен меч, али имавме многув среќа и одработивме до победата иако игравме без скоро сите клучни играчи.
Браво Илчо, браво момци, Шкендија паѓа во Тетово после 2-3 години :icon_mrgr:
Па камоли да бевме комплетни 0-15 ќе тепаа :icon_lol:
Мора да признаам дека ни самиот не очекував победа, после лошиот прв дел.
Ама Илчо е мајстор, дадовме гол во право време за КЛУЧНА победа. Да го тепаме и Металург и нека ни ја дадат титулата уште сега :icon_mrgr:
Не покажавме скоро ништо во нападот. Се браневме мудро, овие исто ништо не покажаа, а шансите ги направија преку среќни ситуации, што поради нерамниот терен, што поради некои пинг-понг ситуации.
Лоша утакмица, која реално требаше да заврши со 0-0 :D
Али тоа е големината на ГОЛЕМИТЕ екипи :icon_lol:
Изигравме одлична одбрана по дадениот гол, Вељановски не ги пушти да влезат ниеднаш :D
Крилата беа кастрофа, Фичо гол играч иако голот не го видов :(
Си го направи своето колку и да беше отсечен денеска :)
Стојаковиќ добар, Стјепановиќ солиден...
Захов ѕвер :D

И од ова ли се плашеше полицијата? :pos:
ШТАМА ПУТКИИИИИИИИИИИ!!!

Не навиваа човече, мизерија. Па за овие сме како од Аргентинска навивачка сцена дојдени бе :D

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Се сеќавам кога ја славевме есенската титула заедно со играчите Захов ветуваше дека доколку брани во Тетово нема да прими гол.И ете го исполни ветеното,секоја чест:cuc:

П

Паспарту

Гостин
Браво момци! Покажавте муда, а тоа на вакви натпревари е најбитно. Многу ми е драго што им ги затнавме муцките на сите, пред се на оние навивачи на Шкендија кои до вчера кажуваа како Вардар го местат за титула. Ете го местењето, без пола тим победивме на гости! Она што го зборував тоа и се оствари, квалитетот помеѓу Вардар и Шкендија во овој момент е една класа, можеби денес играчки беа израмнети екипите поради отсуството на 5-6 играчи на Вардар, но со целосен тим нема никаква шанса да парираат. За навивањето не коментирам премногу, ова сум го напишал до сега 1000 пати, едни исти зборови ги користат на секој натпревар, а ако ова е навивачка група тогаш Абре Убре се Gate 7.

Сега останува најважниот натпревар сезонава, со победа во недела ќе ни се отвори широко патот кон титулата. НАПРЕД ВАРДАР!

П

Паспарту

Гостин
Збориме за во лига за куп знам дека имаме :)
Епа затоа и пишав куп, исто и Јуве изгубија во куп, а во првенство немаат пораз.

Не е ни битно тоа, битно полека одиме кон титулата! :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Браво момци! Покажавте муда, а тоа на вакви натпревари е најбитно. Многу ми е драго што им ги затнавме муцките на сите, пред се на оние навивачи на Шкендија кои до вчера кажуваа како Вардар го местат за титула. Ете го местењето, без пола тим победивме на гости! Она што го зборував тоа и се оствари, квалитетот помеѓу Вардар и Шкендија во овој момент е една класа, можеби денес играчки беа израмнети екипите поради отсуството на 5-6 играчи на Вардар, но со целосен тим нема никаква шанса да парираат. За навивањето не коментирам премногу, ова сум го напишал до сега 1000 пати, едни исти зборови ги користат на секој натпревар, а ако ова е навивачка група тогаш Абре Убре се Gate 7.

Сега останува најважниот натпревар сезонава, со победа во недела ќе ни се отвори широко патот кон титулата. НАПРЕД ВАРДАР!
Дода и го за денес и теренот во Тетово кој е катастрофа да стигнат до второ место некако и псоледно коло да играме на новиот терен на градски без 5 комада нема да си одат

Член од
25 август 2011
Мислења
93
Поени од реакции
285
Многу чиста победа. Честитки и од мене и се гледаме во недела. Секоја чест и за Шишковски што отиде во Тетово и што храбо ја изгледа цела утакмица од трибина, заедно со Оса.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победата и многу ми е мерак што ги победивте планинарите таму во гнилото нивно..подобро вие да бидите шампиони барем ве личи а не овие никаквите што ја срамат македонската држава..иначе имаше комити на натпреварот??..и ако можи хајлатси нешто??..

Сабаљето кога одев на факултет видов над 100 цајкани имаше што тргнуваа за тетово посебно за овој натпревар..имаше инциденти нешто ова она???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.886
Честито победата и многу ми е мерак што ги победивте планинарите таму во гнилото нивно..подобро вие да бидите шампиони барем ве личи а не овие никаквите што ја срамат македонската држава..иначе имаше комити на натпреварот??..и ако можи хајлатси нешто??..

Сабаљето кога одев на факултет видов над 100 цајкани имаше што тргнуваа за тетово посебно за овој натпревар..имаше инциденти нешто ова она???
Мирно беше, по мечот само фрлаа петарди...
Овие не ни навиваа, ќе викнеа два-три пати некојан навреда по етничка основа. И глупсоти нешто тропаа на тапанот. Второ полувреме глас не им се слушна.

Е сега имаше еден момент кога сите глчедаа накај трибината и полицијата интервенираше изгледа им правеа про9блеми на членовиве на управата.
Сепак дур имаше стрим ништо страшно не се случи.

Али знаат они после меч да гаѓаат по автобусот со играчите...

Kajgana Shop

На врв Bottom