Фан Клуб: Вардар

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.961
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.021
0:43 ;)
голот на 2;39 со кого е ??

ahhaahahha не се секавам дома колку заврши ( знам со дедо ми гледав* :) ) ам у Рим мислам 5 ги примивме. Како паѓале големите од Вардар ?? :)
* сум имал 7/8 години :)
Да таму 5-0 изгубивме а тука 2-1, и ако не се лажам имавме шанса во последниот напад за гол али пречка погодивме само ама сепак можеше 2-2 да заврши. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.527
Да таму 5-0 изгубивме а тука 2-1, и ако не се лажам имавме шанса во последниот напад за гол али пречка погодивме само ама сепак можеше 2-2 да заврши. :D
Грешка си, со Рома таму изгубивме 4-0, а дома извадивме 1-1 иако водевме со овој прекрасен гол.
Со Шалке изгубивме 5-0, а дома 2-1...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.021
Грешка си, со Рома таму изгубивме 4-0, а дома извадивме 1-1 иако водевме со овој прекрасен гол.
Со Шалке изгубивме 5-0, а дома 2-1...
Да да така беше, убаво што ме поправи.

Иначе ако има некој други видеа нека ми ги прати да склопам и втор дел :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.527
До крајот на Октомври, во Орка ќе се продаваат, маици, дресови, капчиња, ранци и други работи од Вардар :)
Алелуја...
Се очекуваат и нови поволни ветришта во клубот:icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
До крајот на Октомври, во Орка ќе се продаваат, маици, дресови, капчиња, ранци и други работи од Вардар :)
Алелуја...
Се очекуваат и нови поволни ветришта во клубот:icon_lol:
Зашто во Орка?

Потребно е Вардар да има свој фан-шоп, не некој друг да го собира профитот. Најверојатно ќе биде така само додека се стабилизира. Имаше некој од управата на форумов, се надевам дека ќе потврди.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Овде најверојатно ќе може да се следи утакмицата со ЦСКА:
ГЛЕДАјТЕ НА ЖИВО ОТ 15,00 ЧАСА: ЦСКА - ВАРДАР (СКОПИЕ) - КОНТРОЛА
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

П.С. 99 % и Вардар ќе игра во Ѓорче како замена за Градски. Условот на Вардар е покрај за натпревари, да го има на користење и за тренинзи. Додека Борис Трајковски во Маџари го отсапувале само за играње на утакмици, и поради тоа најверојатно ќе се решат за Ѓорче.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
ГЛЕДАЈТЕ НА ЖИВО ОТ 15,00 ЧАСА: ЦСКА - ВАРДАР (СКОПИЕ) - КОНТРОЛА

П.С. 99 % и Вардар ќе игра во Ѓорче како замена за Градски. Условот на Вардар е покрај за натпревари, да го има на користење и за тренинзи. Додека Борис Трајковски во Маџари го отсапувале само за играње на утакмици, и поради тоа најверојатно ќе се решат за Ѓорче.
Било кога, било каде, за Вардар секаде!

ПС
Пионерска лига 6 коло.
ФК Вардар 1-0 Нова колонија.
Стрелци: Ердон Даци

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
ГЛЕДАЈТЕ НА ЖИВО ОТ 15,00 ЧАСА: ЦСКА - ВАРДАР (СКОПИЕ) - КОНТРОЛА

Ova po bugarsko vreme taka? poso eden saat legendive se ponapred od nas.

Inace kaj saka neka se igra seisto mi e, najbitno e sto ke se ide bez razlika na se :)

Kajgana Shop

На врв Bottom