Фан Клуб: Вардар

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Се гледа дека не си упатен со состојбите, воопшто во првенството, само трескаш глупости за да се направиш паметен

За твоја информација, оваа сезона од утакмиците што беа на домашен терен сите беа ноќни освен со Шкендија. И договорот беше од сега па натаму сите да бидат ноќни.

Вардар - Работнички 09.08.2011.
http://www.youtube.com/watch?v=PdFM55onfXA&feature=grec_index

Вардар - Ренова 21.08. 2011
http://www.youtube.com/watch?v=5tcMkh8KS2A

Вардар - Силекс 10.09.2011
http://www.youtube.com/watch?v=SdGwe-2yJPQ

ДОБРОУТРО :)
:D :pos::pos::pos: Kaко прво траљав јас од кога пратам мак фудбал не мислам тебе да ти се докажувам зошто не си фактор на форумов како некои друго фанови на форумов на Вардар што ги почитувам по нивните постови и мислења...
А за твоја информација кажав дека пред оваа сезона мисловна именка беше да се игра на рефлектори на Градски... Заборавив дека и минатата сезона со Пелистер беше на рефлектори то е моја грешка со голот на Т.Џангаровски победивте ама пред тоа повторно последен натпревар беше под рефлектори против Пелистер јас го заборавив овој минатогодишниот ... Нејсе ...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Вардар има одиграно неколку пријателски на Борис Трајковски и еден првенствен натпревар против Маџари, не ми текнува која година, и нормално со присуство на Комити (околу 100-ина + обични фанови). Инаку има доста симпатизери на Вардар во Ченто и Маџари, често се забележуваат стари луѓе во дресови и маици од Вардар, на пазар, по продавници, кладилници итн....
Ја колку што се сеќавам, последна утакмица на Борис Трајковски ни беше пред 3-4 години со Маџари (тогаш ни беше нешто како втор тим). Всушност беше пријателски меч. За издвојување од таа утакмица е што при еден гол на Вардар, улетаа неколку од помладата екипа да го прослават со играчите :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.511
Ја колку што се сеќавам, последна утакмица на Борис Трајковски ни беше пред 3-4 години со Маџари (тогаш ни беше нешто како втор тим). Всушност беше пријателски меч. За издвојување беше што при еден гол на Вардар улетаа неколку од помладата екипа да го прослават со играчите :)
Дали имаше еден меч во сезоната кога отпаднаа и кога беше прекинат ради дожд или нешто слично?
Мислам дека веќе имавме убедливо водство од 0-4 тогаш или така нешто :)
Ми останал некој таков меч во сеќавање:confused:
Каранфиловски им беше капитен во тоа време ми се чини...

П

Паспарту

Гостин
Инаку што се случи со газдата на Маџари Солидарност Мирковиќ, знае некој? Ептен беше амбициозен + сам го направи стадионот...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
:D :pos::pos::pos: Kaко прво траљав јас од кога пратам мак фудбал не мислам тебе да ти се докажувам зошто не си фактор на форумов како некои друго фанови на форумов на Вардар што ги почитувам по нивните постови и мислења...
А за твоја информација кажав дека пред оваа сезона мисловна именка беше да се игра на рефлектори на Градски... Заборавив дека и минатата сезона со Пелистер беше на рефлектори то е моја грешка со голот на Т.Џангаровски победивте ама пред тоа повторно последен натпревар беше под рефлектори против Пелистер јас го заборавив овој минатогодишниот ... Нејсе ...
Имаме одиграно неколку ноќни и со Работнички, како и онаа прослава со Партизан. Точно е дека во последно време поретко имаше утакмици што се играа под рефлектори, ама и самиот стадион не даваше таква можност откако се започна со негова доградба пред неколку години.
--- надополнето: Oct 6, 2011 1:09 PM ---
Инаку што се случи со газдата на Маџари Солидарност Мирковиќ, знае некој? Ептен беше амбициозен + сам го направи стадионот...
Имаше некој муабет дека заглавил финансиски во бизнисот. Мислам дека имаше градежна фирма. Зам Инжинеринг или така нешто.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.511
Незнам кој им е спонзор сега, ама ги испонаместија сите утакмици за годинава. Идна година сигурно играат во втора лига:)
Уште 15 минути и ќе почне ждребката за купот.
Можни противници се Работнички, Ренова, Турново, Тетекс, 11 Октомври, Напредок и Брегалница.
Најубаво би било да ни падне 11 Октомври. Лесен противник кој веќе го совладавме во Прилеп. Нема шанси да не поминат. Истото со сигурност можам да го кажам и за Тетекс, Напредок и Турново.
Напредок би го посакал истотака иако секогаш убаво поминуваат во купот. Тетекс би го задржал за финалето, иако реално сме каде-каде подобар противник од нив.
Турново знае да биде жилав тим, а и поради нивната неатрактивност не ги посакувам...
Брегалница е истотака противник по мерка. После 11 Октомври најпосакувани ми се на листава.
Најнепосакувани Работнички и Ренова. Не толку Работнички, колку што ми се непосакувани шконтариве.
Отсекогаш ни биле тежок противник, дај боже да се паднат меѓусебе со Работнички :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
А не би било најдобро да играме домашни утакмици во Чаир ?? :D;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.511
Кога уклучив стримот пишуваше Вардар-11 Октомври па се исклучи...
Е сега дали беа само наброени екипите незнам, али погоре пишуваше уште три двојки, т.е. името на екипите поделено со фудбал :D
Дали беа двојките или беа само преставени екипите незнам. Стримот ми е офлајн сега...
--- надополнето: Oct 6, 2011 3:13 PM ---
ЕДИТ: Во право сум бил, ВАРДАР-11 Октомври во купот :D
ПОсакувано!!!!
Останати двојки се Ренова-Тетекс, Турново-Брегалница и Работнички-Напредок.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
82
Поени од реакции
62
Ма кој сака нека се паѓа. Оваа сезона све укажува на титула. Во тој случај купот е само .. онака.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
6.484
Мене ми одговара највеќе Маџари,на 5 - 10 минути ми е од дома:) ! Иначе има доста симпатизери тука кои сум ги видел во дресови на Вардар(во кладилница на пример кога идам) , башка од дамна не гледале убав фудбал на Солидарност па се надеваме дека ке ги има во огромен број ! Иначе кога беше Маџари прва лига и јас тренирав тој период во овој клуб,али потоа од кога падна втора лига газдата престана со инвестирања и клубот сега дојде до 3 лига ! Што се однесува денеска до ждребката,имавме среќа и добивме лесен противнк кој сигурно го поминуваме ,мене ми мириса на двојна титула:)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.215
1 Болд. WTF ???
2.Болд. WTF tu estas loco Johnny ???
3.Болд. До полусезона е ....
4.Болд. Јас искрено се надевам дека народот тука со цело срце го чека Вардар да настапува на Ѓорче и да се разбуди од сонот нели. Иначе тебе не треба Столе да те боли дали мене ми сметало или не тоа е мое чуство а моите чувства ги интересираат само женска ми и моите по дома тебе не би требало да те занима !!! Кое право му се дава на Илчо да се понаша како све да е негово, ако има ''грб'' во власта незначи дека се е дозволено !?! Ама тоа е и кај вас некои фанови негодуваат на оваа одлука некои ја подржуваат незнам што не ти е јасно !?! П.С. Ја не спомнав на уста никого овде и не провоцирав ти почна ;).
Гледам дека малце имаш потешкотии да разбереш некои од моите реченици, претпоставувам твојата интелегенција не го дозволува тоа.
За првиот болд, сакав да кажам дека Македонија ЃП пред 3 сезони на истиот терен си направи одличен старт и дури после првата полусезона мислам дека беше јасно кој е шампион. Затоа реков, Македонија ја освои титулата на тој стадион...
Вториот болд, гледам , премногу си глуп за да сфатиш дека мислев на стадионот во Маџари.
Третиот болд ми е грешка. Читајќи еден пост, го пренесов во мојот, и така погрешив. Се надевам барем тоа го сфати.

И за крај, баш ме интересира, каде виде провоцирање во мојот пост?
Жити мајка и девојка објасни ми.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
39.767
Е да, го заборавив Црниче :) Пред некое време видов милијарда натписи низ Сопиште "Комити Сопиште", но стварно не верував дека толку многу навивачи има (зборам за оние на јужна што одат, тие на Запад се башка) :) Од Припор немам познаници, па така не сум сретнал до сега на стадион припорчани, но сигурно ги има, може не во толкав број како дечкиве од Сопиште. Како и да е, убаво е кога од секој крај на Скопје има навивачи, пред се луѓе кои го пратат нашиов фудбал.

Инаку ова за терминов е точно, КВ не е поврзана со автобуски линии толку лесно како Аеродром и НЛ со останатите општини, па може некогаш да се јави проблем, пред се кога ќе почнат натпреварите да се играат во 13ч. И за мене Цементара е најдоброто решение, но ќе видиме што ќе биде одлучено... И пак да повторам, не се менува трева во зима исто како што не се прави ајвар во пролет :icon_lol: Требаше во текот на јуни да се среди тој проблем, за да може без проблем да се играат натпревари во овој момент.
Јас сум од Сопиште, и ја со уште двајца другари ги правевме тие натписи :D И кај и да игра Вардар, нас мама ни се ебала, со триста автобуси треба да идеме...но за Вардар и до Сибир !!! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не заебавајте Цементара, катастрофа терен, нема да му одговара на Вардар тој терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom