П
Паспарту
Гостин
Леле ама го начека со вторава слика, ВОЛЕЈ!Не тапацирај бе.
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:35 PM ---
Да се потврди чиво е...
Леле ама го начека со вторава слика, ВОЛЕЈ!Не тапацирај бе.
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:35 PM ---
Да се потврди чиво е...
Епа ја ти кажувам дека имам информации и доста не го поти безпотребно тука, чувај си ги информациите. Како што напоменав стално кога сте тепани или кога ви е одземено нешто не сте вие, а кога го правите тоа вие стално се Комити/Војводи, досадни сте. Чао пријатно.imas sliki i mozes da gi vidis i da pares razlika dali bese COPY ili ne !
vojvodite ne mozat da doagat vo gradsko derbi kamoli da zemat transparent !
a za tie nemam informaci !
Знаеме како дошла оваа маица до рацете на Комити ама сепак нема потреба овде на овој форум да зборуваме за тоа.Што се однесува до мене подобро нека мислат дека од Балисти ја зеле маицата отколку да се каже како било.imam 100% informacija deka maicata e prodadena od vashite drugari od Cair !
Не вала ти ништо незнаеш...ни телевизор дали имаш дома незнаеш...imas sliki i mozes da gi vidis i da pares razlika dali bese COPY ili ne !
Koј не може да дојде на градско дерби бе човеку ???? Бевмо лани 300 ВОЈВОДИ спрема 10 000 ??? Што туку збориш падни стани ??? Третиот натпревар зошто не дојдовмо ај те молим кажи ми ??? Не се прај на Тошо, ти кажав и во вашиот фан клуб дека вашата драга управа не сакала да ги види дечките во плаво бели маици !!! Е сега да ми се живи и здрави не само Комити и Вардар туку секој клуб кој ќе ви забрануе да гостувате па да видиш како е !!! Ти бе човеку треба да се засрамиш и вашата управа се исплашивте од 300 душе ако не ти ама вашата управа ДА !!! Епа сега Тетекс ќе напрае вие да не гостувате или ако сакаш 1000 денара карта па бујрумimas sliki i mozes da gi vidis i da pares razlika dali bese COPY ili ne !
О другар од кај си го купувал маицата ?Тишина сега :**
Ако управата потпадне под притисокот од полицијата ние мора да реагираме.Не смееме да влеземе на стадион,или ние или они.Да ги видам како ќе не исконтролираат надвор од стадион 1000 души............Полицијата денеска и наредила на нашата управа дека мора да дозволи влез на гостински навивачи