Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
imas sliki i mozes da gi vidis i da pares razlika dali bese COPY ili ne !
vojvodite ne mozat da doagat vo gradsko derbi kamoli da zemat transparent !
a za tie nemam informaci !
Епа ја ти кажувам дека имам информации и доста не го поти безпотребно тука, чувај си ги информациите. Како што напоменав стално кога сте тепани или кога ви е одземено нешто не сте вие, а кога го правите тоа вие стално се Комити/Војводи, досадни сте. Чао пријатно.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
imam 100% informacija deka maicata e prodadena od vashite drugari od Cair !
Знаеме како дошла оваа маица до рацете на Комити ама сепак нема потреба овде на овој форум да зборуваме за тоа.Што се однесува до мене подобро нека мислат дека од Балисти ја зеле маицата отколку да се каже како било.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Не вала ти ништо незнаеш...ни телевизор дали имаш дома незнаеш...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ова маицава изглеа од некој шо идел за Швицарска па морал под итно да ја продаде маицата. Се прават напори да се стапи у контакт со него за да објасни каде му е маицата :icon_lol:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Koј не може да дојде на градско дерби бе човеку ???? Бевмо лани 300 ВОЈВОДИ спрема 10 000 ??? Што туку збориш падни стани ??? Третиот натпревар зошто не дојдовмо ај те молим кажи ми ??? Не се прај на Тошо, ти кажав и во вашиот фан клуб дека вашата драга управа не сакала да ги види дечките во плаво бели маици !!! Е сега да ми се живи и здрави не само Комити и Вардар туку секој клуб кој ќе ви забрануе да гостувате па да видиш како е !!! Ти бе човеку треба да се засрамиш и вашата управа се исплашивте од 300 душе ако не ти ама вашата управа ДА !!! Епа сега Тетекс ќе напрае вие да не гостувате или ако сакаш 1000 денара карта па бујрум ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.715
Полицијата денеска и наредила на нашата управа дека мора да дозволи влез на гостински навивачи:rolleyes:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Полицијата денеска и наредила на нашата управа дека мора да дозволи влез на гостински навивачи:rolleyes:
Ако управата потпадне под притисокот од полицијата ние мора да реагираме.Не смееме да влеземе на стадион,или ние или они.Да ги видам како ќе не исконтролираат надвор од стадион 1000 души............

Иначе ете од каде биле толку сигурни балистиве дека ќе влезат на стадион...........

Kajgana Shop

На врв Bottom