Фан Клуб: Вардар

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Конечно на врвот како што му доликува на македонскиот бренд Вардар.Влатче звер не бев во Штип,али ми кажаа многу добро изиграл.Него Лико играл денес,може да ми каже некој,пошто на видеото на го приметив.Следна со Тетекс,очекувам добра утакмица,ваљда ке се врати и Оса до тогаш,да и Стојакович ке го заборавев.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе ја лошо видов на клипот или Оса играше со Брегалница ?
Иначе не ни е следен натпревар со Тиквеш во купот, а не со Тетекс ? :/

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Епа шо се молите тогаш да оздрави за со чкенди :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.744
Не го видов во стартни 11, а тек после го забележав дека играл. Пошто вајс добил црвен, изгледа овој морал да влезе на крај когха почнале да напаѓаат, макар што не е доволно фит :D
Како Гечевски што играше со повредени нозе :D
Сакам да биде скроз фит со Чкенди :D
Ќе мора Вељановски да го замени Вајс за наредните средби :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Мотив плус за управата да го донесат Васовски. Со чкенди :) ни е еден од најважните мечеви. Ако ги тепаме им се одалечуваме на 7 бода што се минимум 3 утакмици.

П

Паспарту

Гостин
Ако го нема Вајс ќе нема кој да им дели воспитни на Асани и .I.тиши...

Инаку супер што победивме на ова незгодно гостување, а Васоски за разлика од Деспотовски е повеќе од потребен во тимот! Само да се молиме Фичо да биде здрав за да не го гледаме амбургерон во напад...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Честито победа, баш ми е мило кога победува Вардар, мојот втор омилен тим после Тетекс... :)
Се гледаме у сабота. Само оваа утакмица остана у фудбалов да значи нешто на навивачки план.
Иначе ќе ви биде тешко со Тетекс, најдобро да заврши братски, нерешено. :)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ne go svakate kako provokacija no Realno da go gledas utakmicata ke vidis zs dojde do ova situacija !!

Gleam vardar 2 golovi gi davase so pomosh od sudija vtoriot NEMASE VRSKA SO PENAL !!!

A vtoriot se gleda od Mesecina deka e OFFSIDE!!!

ne znam kako se gordete so ovoj tim sto ostana vo liga blagodarenje na Nikola Gruevski i taka ke go zemate titulata !!
Ne znam kako mozete da bidete gordi !!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Ne go svakate kako provokacija no Realno da go gledas utakmicata ke vidis zs dojde do ova situacija !!

Gleam vardar 2 golovi gi davase so pomosh od sudija vtoriot NEMASE VRSKA SO PENAL !!!

ne znam kako se gordete so ovoj tim sto ostana vo liga blagodarenje na Nikola Gruevski i taka ke go zemate titulata !!
Види вака барем ова може да се рече дека грешка е на судијата ако е офсајд, а не е. Ама со притисок и заканување со ќотек да победуваш, дај ти се молам не ми глуми светец.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607

Ти најде да приговараш за нефудбалски начини на добивање меч?

Све може у Македонија.
И да се земат бодови преку тепање и заканување, и да се остане у прва лига иако треба да се испадне*. А богами може и на официјална утакмица од државно првенство да се симне и фрли државното знаме и да не се одговара за тоа (затоа што тато е полицаец). Нели?

* ме интересира дали кога во иднина и други клубови ќе пробаат вака, ќе им биде дозволено

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.744
Така ќе го земеме титулата :D
Иначе денес на прославава секој трет со маица/шал Вардар/Комити. Луѓе што не сум ги видфел во живот на стадион,. денес пеееа Комитски песни:pos:
На крај на плоштад имаше една баба (отприлика 70 години) со ептен стар шал Комити. Го вееше, па си го здипли и крај срцето го чуваше :D
А да ме види баббооооо:D

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Иначе денес на прославава секој трет со маица/шал Вардар/Комити. Луѓе што не сум ги видфел во живот на стадион,. денес пеееа Комитски песни:pos:
На крај на плоштад имаше една баба (отприлика 70 години) со ептен стар шал Комити. Го вееше, па си го здипли и крај срцето го чуваше :D
Abe i jas toa primetiv znaes deka sekoj tret Komita e ustvari? :D
--- надополнето: Sep 19, 2011 2:19 PM ---
A za babata sekoja cest!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Кај кур беа сите тие бе кога испаѓавме и кога се паспаѓевме мамицата у пичка нивна ?!?!?
Многу ме нервираат такви клошари нит се појавиле на трибини,може пред 4-5 години биле на едно дерби и купиле шал,а сега кога Вардар пак е во мода се прават најголеми комити.Лично имам гледано со дуксри и маици од Комити луѓе што ги познавам и знам дека никогаш не се појавиле на трибина...........
--- надополнето: Sep 19, 2011 2:45 PM ---

Нас може Грујо не остави во лигата,вас рамковниот така да ќути си таму.
Да беа судиите за нас ќе добиеше Вајс црвен и пенал за Брегалница?
Да не зборам за тоа како и со 10 играчи ја надигравме Брегалница која треба да е среќна што не прими уште некој гол...................

Kajgana Shop

На врв Bottom