П
Паспарту
Гостин
Што е со шпекулациите за Деспотовски, некој да не знае нешто повеќе?
а овој од кај излезе?тој е стефан ристовски
Мислам дека бар за сега нема ништо од негов ангажман, пошо го продолжил договорот со клубот во кој игра сеа.... Али као изјавил ко ќе ја заврши интернационалната кариера единствен клуб за кој би играл тука е Вардар...Што е со шпекулациите за Деспотовски, некој да не знае нешто повеќе?
Од школата на Вардар. Во есенската полусезона мислам и дека одигра некој натпревар. За еден сум сигурен дека влезе како резерва. Десен бек игра младичот. Искрено не памтам дека заминал негде зимово од Вардар...а овој од кај излезе?
И јас мислам дека нема никаде заминато, иначе мене ми се свиѓаше младичот како играМислам дека бар за сега нема ништо од негов ангажман, пошо го продолжил договорот со клубот во кој игра сеа.... Али као изјавил ко ќе ја заврши интернационалната кариера единствен клуб за кој би играл тука е Вардар...
Од школата на Вардар. Во есенската полусезона мислам и дека одигра некој натпревар. За еден сум сигурен дека влезе како резерва. Десен бек игра младичот. Искрено не памтам дека заминал негде зимово од Вардар...
оооо ''Македонска идила''за 200 евра поарно да неиграш,резилот да биде поголем ова се случува во ВАРДАР....брука ''хехехе'' фудбалерите неможат да дојдат до просечната македонска мизарна плата!Никанчевски одбил да потпише нов договор откако му биле понудени само 200 евра, а истото е на прагот да го направи и Пандо. Според информации на ФБ ова и не била најлошата вест за Вардар. Хмм, пак нешто се мути?