Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
Што е со шпекулациите за Деспотовски, некој да не знае нешто повеќе?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Што е со шпекулациите за Деспотовски, некој да не знае нешто повеќе?
Мислам дека бар за сега нема ништо од негов ангажман, пошо го продолжил договорот со клубот во кој игра сеа.... Али као изјавил ко ќе ја заврши интернационалната кариера единствен клуб за кој би играл тука е Вардар...
а овој од кај излезе?
Од школата на Вардар. Во есенската полусезона мислам и дека одигра некој натпревар. За еден сум сигурен дека влезе како резерва. Десен бек игра младичот. Искрено не памтам дека заминал негде зимово од Вардар...

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Мислам дека бар за сега нема ништо од негов ангажман, пошо го продолжил договорот со клубот во кој игра сеа.... Али као изјавил ко ќе ја заврши интернационалната кариера единствен клуб за кој би играл тука е Вардар...

Од школата на Вардар. Во есенската полусезона мислам и дека одигра некој натпревар. За еден сум сигурен дека влезе како резерва. Десен бек игра младичот. Искрено не памтам дека заминал негде зимово од Вардар...
И јас мислам дека нема никаде заминато, иначе мене ми се свиѓаше младичот како игра :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.707
Никанчевски одбил да потпише нов договор откако му биле понудени само 200 евра, а истото е на прагот да го направи и Пандо. Според информации на ФБ ова и не била најлошата вест за Вардар. Хмм, пак нешто се мути?

Член од
4 септември 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Никанчевски одбил да потпише нов договор откако му биле понудени само 200 евра, а истото е на прагот да го направи и Пандо. Според информации на ФБ ова и не била најлошата вест за Вардар. Хмм, пак нешто се мути?
оооо ''Македонска идила''за 200 евра поарно да неиграш,резилот да биде поголем ова се случува во ВАРДАР....брука ''хехехе'' фудбалерите неможат да дојдат до просечната македонска мизарна плата!

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Вратено е старото име од денеска и официјално.
Најново засилување Филип Ивановски.

Преземено од нашиот форум.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Вратено е старото име ФК Вардар во централен регистер,од денеска нови играчи во Вардар се Амбурет и Оса кои играаа пред 2 години во Ѓорче!

П

Паспарту

Гостин
Милан Илиевски, Филип Петров, Филип Ивановски, Златко Бошковски, Оса, Амбурет, за ваква скапана лига се повеќе и од одлични засилувањава...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Да ни го испушат курот сеа сите што јадеа гомна на истава тема пред недела дена !
ФК ВАРДАР !
Гордост, Сила !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.707
Има ли подобро од тоа да се вратиш дома после убаво помината вечер, и да се израдуваш уште повеќе кога ќе видиш вакви убави вести за вардар. Да не славиме предвреме, кога ќе ги видам сите да истрчаат во дресот на Вардар тогаш ќе прославувам.
Кај е сега гроздановски да го поништи аматерскиот договор со работнички и да дојде во Вардар???
Нели викаше дека неговиот премин во Работнички бил за доброто на вардар:ROFLMAO:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Браво дечки, се надевам дека ќе се вратите на старата слава, бевте со клубот кога му беше најтешко, па дури и вие го одржувавте клубот, го заслуживте ова ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom