Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што е со шпекулациите за Деспотовски, некој да не знае нешто повеќе?

Што е со шпекулациите за Деспотовски, некој да не знае нешто повеќе?
Мислам дека бар за сега нема ништо од негов ангажман, пошо го продолжил договорот со клубот во кој игра сеа.... Али као изјавил ко ќе ја заврши интернационалната кариера единствен клуб за кој би играл тука е Вардар...
а овој од кај излезе?
Од школата на Вардар. Во есенската полусезона мислам и дека одигра некој натпревар. За еден сум сигурен дека влезе како резерва. Десен бек игра младичот. Искрено не памтам дека заминал негде зимово од Вардар...

Мислам дека бар за сега нема ништо од негов ангажман, пошо го продолжил договорот со клубот во кој игра сеа.... Али као изјавил ко ќе ја заврши интернационалната кариера единствен клуб за кој би играл тука е Вардар...

Од школата на Вардар. Во есенската полусезона мислам и дека одигра некој натпревар. За еден сум сигурен дека влезе како резерва. Десен бек игра младичот. Искрено не памтам дека заминал негде зимово од Вардар...

И јас мислам дека нема никаде заминато, иначе мене ми се свиѓаше младичот како игра :)

Никанчевски одбил да потпише нов договор откако му биле понудени само 200 евра, а истото е на прагот да го направи и Пандо. Според информации на ФБ ова и не била најлошата вест за Вардар. Хмм, пак нешто се мути?

Никанчевски одбил да потпише нов договор откако му биле понудени само 200 евра, а истото е на прагот да го направи и Пандо. Според информации на ФБ ова и не била најлошата вест за Вардар. Хмм, пак нешто се мути?
оооо ''Македонска идила''за 200 евра поарно да неиграш,резилот да биде поголем ова се случува во ВАРДАР....брука ''хехехе'' фудбалерите неможат да дојдат до просечната македонска мизарна плата!

Вратено е старото име ФК Вардар во централен регистер,од денеска нови играчи во Вардар се Амбурет и Оса кои играаа пред 2 години во Ѓорче!

Милан Илиевски, Филип Петров, Филип Ивановски, Златко Бошковски, Оса, Амбурет, за ваква скапана лига се повеќе и од одлични засилувањава...

Има ли подобро од тоа да се вратиш дома после убаво помината вечер, и да се израдуваш уште повеќе кога ќе видиш вакви убави вести за вардар. Да не славиме предвреме, кога ќе ги видам сите да истрчаат во дресот на Вардар тогаш ќе прославувам.
Кај е сега гроздановски да го поништи аматерскиот договор со работнички и да дојде во Вардар???
Нели викаше дека неговиот премин во Работнички бил за доброто на вардар:ROFLMAO:

Браво дечки, се надевам дека ќе се вратите на старата слава, бевте со клубот кога му беше најтешко, па дури и вие го одржувавте клубот, го заслуживте ова ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom