Фан Клуб: Вардар

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дете,дете не сум дел од Лавови,чисто информативно да си знаеш,инаку да,како што вие се срамите од некој постапки на вашите бивши воџи и членови,така и јас се срамам,тоа е тоа,секој си има прљав веш.
Division Hanrievo како група и дел од дечки од Ѓорче што навистина го сакаат клубот навиваше цела сезона во трета лига каде и да играше нашиот клуб,а кога се наслушнаа муабети дека ќе сме се викале Треска Шишево,ургиравме,единствено ние ургиравме кај управата да не се менува името и го прифатија нашиот предлог името да не се менува.
Ако името беше сменето ќе стоеше ли уште низ цел стадион напишано МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ и ќе навивавме ли ние воопшто,ај размисли така логички.
А и да додадам,играчите играа со дресови МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ,а не Треска Шишево или Треска Прдејци,ама тоа е,неинформиран си многу,па сеа тролаш тука без врска.

За другото горе долу во право си,тие ствари се дешаваа кога Division Hanrievo беше штотуку оформено и немаше толку голема моќ меѓу постарите членови,но работите драстично се сменија.
Ликот што го постави транспарентот за 20 години Комити веќе нема пристап до нашата трибина,а и транспарентот го постави на своја волја,па затоа нема потреба да ја плукаш цела група.
А што да се каже за вас уствари,ќе треба да напишам цело романче...но пишав погоре,секој си има прљаво минато,јас сум помирен со тоа и не можам да го променам,ама затоа можам да ја променам иднината на мојата навивачка група,да оди на подобро,исто и вие,тоа е тоа.
Спортски поздрав,се гледаме во Втора лига ;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Миравци и дефинтивно не ги дозволува условите да игра на неговиот стадион во прва лига,ова им е кажано од ФФМ! Со ова само се зголемуваат шансите дека Вардар доаѓа на нивно место,денеска ФФМ имале и седница во 13 часот па ке видиме што ке биде!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Дете,дете не сум дел од Лавови,чисто информативно да си знаеш,инаку да,како што вие се срамите од некој постапки на вашите бивши воџи и членови,така и јас се срамам,тоа е тоа,секој си има прљав веш.
Division Hanrievo како група и дел од дечки од Ѓорче што навистина го сакаат клубот навиваше цела сезона во трета лига каде и да играше нашиот клуб,а кога се наслушнаа муабети дека ќе сме се викале Треска Шишево,ургиравме,единствено ние ургиравме кај управата да не се менува името и го прифатија нашиот предлог името да не се менува.
Ако името беше сменето ќе стоеше ли уште низ цел стадион напишано МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ и ќе навивавме ли ние воопшто,ај размисли така логички.
А и да додадам,играчите играа со дресови МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ,а не Треска Шишево или Треска Прдејци,ама тоа е,неинформиран си многу,па сеа тролаш тука без врска.

Абе види сега, и Шверцери си го викаат клубот КФ ШКупи, ама ОФИЦИЈАЛНО они се натпреваруваа под името Слога Југомагнат. Ти кажав и во вашата тема, ако не веруваш дека оваа година сте се натпреварувале под тоа име, ондак најчист доказ ти е страната на ФФМ за третата лига...
http://tretaligasever.tk/
И не навивавте баш цела сезона (всушност на прсти се бројат мечевите кај што сте навивале, значи незборам само да дојдеш и да ја гледаш утакмицата како на пример со Славија кај нас, туку за наваивање), ама ајде...
За трета лига доволно е...
Се гледаме во прва лига :D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343

За другото горе долу во право си,тие ствари се дешаваа кога Division Hanrievo беше штотуку оформено и немаше толку голема моќ меѓу постарите членови,но работите драстично се сменија.
Ликот што го постави транспарентот за 20 години Комити веќе нема пристап до нашата трибина,а и транспарентот го постави на своја волја,па затоа нема потреба да ја плукаш цела група.
А што да се каже за вас уствари,ќе треба да напишам цело романче...но пишав погоре,секој си има прљаво минато,јас сум помирен со тоа и не можам да го променам,ама затоа можам да ја променам иднината на мојата навивачка група,да оди на подобро,исто и вие,тоа е тоа.
Оваа сезона се водевте како Треска Шишево, а не Македонија ЃП. А со какви дресови сте играле е најмалку битно. И Шкендија на времето играа со дресови од Милан, па сеа нема ваљда да ги крстиме Милан ради тоа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Оваа сезона се водевте како Треска Шишево, а не Македонија ЃП. А со какви дресови сте играле е најмалку битно. И Шкендија на времето играа со дресови од Милан, па сеа нема ваљда да ги крстиме Милан ради тоа.
Ова сакав да го пишам и јас во погорниот пост али заборавив. Патем, и до оваа година играчите на треска Шишево играа во дресови на македонија ЃП, виолетови дресови и тоа со имиња од позади (Брњарчевски, Ивановски итн...) ваљда од финалето на купот, а во тој тим претходно воглавно играа младинците на Ѓорче...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
http://fkmgp1932.com/index.html

Taпацирајте ми го до утре ако сакате.
Правиш споредба со вашиот сајт, и официјалниот на ФФМ....(ако со ова сакаше да докажеш дека оваа година не сте биле под името Треска Шишево).
Не е битно, и онака гајле ми е, само сакам да ти покажам дека грешиш па сакаш верувај сакаш не...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ова сакав да го пишам и јас во погорниот пост али заборавив. Патем, и до оваа година играчите на треска Шишево играа во дресови на македонија ЃП, виолетови дресови и тоа со имиња од позади (Брњарчевски, Ивановски итн...) ваљда од финалето на купот, а во тој тим претходно воглавно играа младинците на Ѓорче...
Tие се од првиот натпревар во УЕФА против Локомотив Софија таму ...
--- надополнето: Jun 18, 2011 4:48 PM ---

Чекај, овие се тие што плукаат по Хари?:eek:
И ... ??? зошто да не плукаме како и секој ... фудбалот ни е на работ на бездната. Ние не го пцуеме Хари што не (читај) СУСПЕНДИРАА (ние НЕ ИСПАДНАВМЕ ОД ЛИГА, туку не суспендираа од буљашите во нашата управа што беа и го жртвуваа клубот за нивни цели) туку зошто фудбалот кај нас е практично уништен со елиминирање на твојот, мојот и останатите клубови кои имаат историја, традиција и нешто значат во Мак Фудбалот !! Иначе паролава е извадена после натпреварот во Тетово со ренова кога го ставија во кома Амбурет. И темава е Вардар ај да оладиме малце.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.242
Поени од реакции
2.483
Во право си. Вие одете на ладење во вашите фан клубови.
А за сите Вардарци и Комити...http://www.facebook.com/event.php?eid=220564594630927 ЗАПОЧНУВА КОНЕЧНО ТОА ВИСТИНСКОТО !

Наредна сезона, Комити ќе прослават 25 години постоење. Сега, кога имаме реновиран стадион, со наша нова, огромна трибина, ЗАПАД, како што прилега на секоја голема група во светот да има таква трибина, се очекува наредна сезона да има нешто што не е видено последниве 10 год. во земјава на навивачки план ! Тоа што беше на прославата за 20 години Комити, овој пат, сега, верувајте ќе биде најмалку 3 пати по ЈАКО ! Има идеја да се прават напори за прославата да се одигра пријателски натпревар со Шалке 04 ! Можете да замислите како ќе изгледа тоа, ќе гостуваат и нашите браќа УГЕ, навивачите на Шалке, преполн стадион, и секако приоритетот, ПРЕПОЛНА ЗАПАДНА ТРИБИНА !!! Ќе бидат присутни сите Комити во душа, сите што го носат Вардар во срцето.

Што да се каже друго освен, ГОРДОСТ Е ДА СИ КОМИТА !!!
Комити... Вардар... Скопје... Македонија... ... ... ДО КОСКА !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom