Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.700
Поени од реакции
6.086
Еее мажите големи се покажаа.. А каде бевте кога клубот ви тонеше..Од сите овие серковци само Сабер беше реален и тој и уште двајца активни на темава..Сега наеднаш скокнаа сите, ние сме Комити ова сме она.. Се виде кој се вистински навивачи (тие 200 души што останаа до крај..) Во овие два дена сите скокнаа напред вардар,комита во душа, сега можам да спијам со мирна душа..бла,бла..А до вчера нигде ги немаше. Кој ли мислеше дека и тие се навивачи..Прикриени бевте кој не глувци и со главата надолу..А сега овде ми јачате муда, ова сме она.. Останете реални и фер до крајот, а не сеа да си кревате его овде пошо ПОЛИТИКА ве вратила во прва лига..
Ultras no politica.. уупс заборавив ова е Македонија.. До негде и не ме изненади вашата реакција и нема да ме изненади тоа што ќе плукате по мене сега,ама кој ве еби и вас и останатите навивачки групи.Сите сте исто гомно. За пари газот си го продавате.
Само го срамите долго и макотрпното со години градено име на вардар и комити.. исти сте сите и чкембари,комити,пирати,мајмуни,лавови,војводи..сите до еден..
Абе како можеш да збориш глупости кај бевте кога клубот ви тонеше еве сега сликовито ќе ти објаснам каде сме биле
ете кај сме биле

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Абе како можеш да збориш глупости кај бевте кога клубот ви тонеше еве сега сликовито ќе ти објаснам каде сме биле

ете кај сме биле
не ти работи сликата..

Член од
14 април 2010
Мислења
4.700
Поени од реакции
6.086
не ти работи сликата..
сменив ти ставив клип пошо нејќеше сликата иначе да те потсетам комити два пати идеа пешки за да стигнат на утакмица првиот пат 20 км до кратово ,а второпт пат 7-8 км до штип па види сеа дали сме го оставиле клубот на цедило

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
сменив ти ставив клип пошо нејќеше сликата иначе да те потсетам комити два пати идеа пешки за да стигнат на утакмица првиот пат 20 км до кратово ,а второпт пат 7-8 км до штип па види сеа дали сме го оставиле клубот на цедило
ти бе знајш да читаш ?? ај прочитај ми го постот добро и види шо пиши..и не ме цитирај веќе..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ох леле... од кога еден дел од градот живеел за рекреативниот клуб од периферијата. Од пред 3 години, со пауза од 2,5 години во меѓувреме. Абе 2 години ви ја нема нигде групата, со исклучок на поединци, и се појавивте на бараж изненадно. Така ли дише населбата со клубот!? Не лупетај глупости, те молам. Каква врска имаат другите навивачки групи од населбите со Комити!? Јас од сите населби што ги наброја, одма ќе ти набројам еден куп луѓе што се навивачи на Вардар. Не се занесувајте бе, светлосни години сте далеку!
Ок другар не ја свати поентата ...:) !! Само знаеш во што е разликата јас ви го почитувам клубот и историјата и шампионските титули и името и брендот и се ама баш се а вие не почитувате никој друг и мислите дека само вие постоите и никој друг... така неможе мораш да признаеш. Па од тоа потценување дојдовте до тоа дереџе... Не ја правете истата грешка два пати да потценувате други ова ви е лекција низ се што поминавте овој период... :) Позз

Член од
14 април 2010
Мислења
4.700
Поени од реакции
6.086
ти бе знајш да читаш ?? ај прочитај ми го постот добро и види шо пиши..и не ме цитирај веќе..
убаво те прочитав ја и видов што си пишал но сакав да ти кажам дека за овие што почнале сега да пишуваат на форум што викаш ти се криеле тие сите беа до крај со вардар ти може не ги познаваш но ние што идеме на утакмици се знаеме

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21
--- надополнето: Jun 17, 2011 10:05 AM ---

Respect за ова и многу убаво изгледа ама реалноста е малце поинаква... Обединето ??? Ѓорче има своја навивачка група, Аеродром исто, Автокоманда исто, новава генерација од Карпош и Центар сите се за Сити Парк... вака е обединето Скопје... Скопје со град од 750.000 жители неможе кај Комити на трибина да се соберат повеќе од 200 души. Башка ми зборат сељак од Ѓорче а трансовите Комити Драчево и Ченто, тие да ми викаат дека сум сељак WTF !!! Како и да е дај боже да се оправите еднаш и клубот да заличи на клуб како што му доликува на историјата. Само напред .. Позз
имаш право НЕ МОЖАТ;но кога ќе има ваква утакмицатогаш сите НАСЕЛБИ и Граѓани се Вардарци и Комити...

не се обидувај да ми објасниш ЈАС(петко,станко нз) нема да ОТИДЕТЕ или ќе отидете да го гледате другиот тим или чисто поради атмосфера

и Работнички,и Металург,и Македонија ЃП играа квалификации на ЛШ,но НИЕДНА ОД НИВ не собра толку ПУБЛИКА како што тоа го направи Вардар,....објасни ми го тој ФЕНОМЕН.
--- надополнето: Jun 17, 2011 3:06 PM ---
Ок другар не ја свати поентата ...:) !! Само знаеш во што е разликата јас ви го почитувам клубот и историјата и шампионските титули и името и брендот и се ама баш се а вие не почитувате никој друг и мислите дека само вие постоите и никој друг... така неможе мораш да признаеш. Па од тоа потценување дојдовте до тоа дереџе... Не ја правете истата грешка два пати да потценувате други ова ви е лекција низ се што поминавте овој период... :) Позз
...па со кој клуб/група сакаш Вардар да се споредува,со секоја малска и селска екипа,со секој градски клуб да биде Скопско Дерби ??
Вардар-Пелистер и Вардар-Слога се утакмици за споредба и коментирање на навивачка база,
ова не е потценување или нарцизам,ОВА Е РЕАЛНОСТА во МАКЕДОНИЈА,колку овие екипи да бидат катастрофа СЕПАК БУДАТ ТЕНЗИЈА и АТМОСФЕРА НА СТАДИОН

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
10 години не го ебете клубот 2%,ви испадна клубот во Втора лига и еве пак 90% ќе ве спаси Хари,човекот кој до вчера го плукавте...колку е ироничен животот нели ? ;)
Од неинформирани луѓе преку глава. Па како не го ебеме клубот кога ние бевме управа на истиот кога немаше пари, јас лично имам дадено повеќе од што имаш ти земено од вашата управа која што ве изманипулира и искористи за да дојде од позиција во Ффм, и на крај кога не успеа ви кажа чао.
КОМПЛЕКСОТ е голем, а боли појако токму поради тоа што кога испаѓаа вашите клубови(пелистер и македонија ѓп) вие ама баш ништо не превземавте.
За разлика од нас кои како што знаеме го оставивме Вардар во Прва Лига.
И за инат на душманите додавка нема да има, како?? НИ СЕ МОЖЕ !!!
Само да дојде Вардар до Лига на Шампиони сите душегрижници и судии што глумите ќе дојдете на Запад и како никогаш да не сте го рекле ова ќе се правите

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Од неинформирани луѓе преку глава. Па како не го ебеме клубот кога ние бевме управа на истиот кога немаше пари, јас лично имам дадено повеќе од што имаш ти земено од вашата управа која што ве изманипулира и искористи за да дојде од позиција во Ффм, и на крај кога не успеа ви кажа чао.
КОМПЛЕКСОТ е голем, а боли појако токму поради тоа што кога испаѓаа вашите клубови(пелистер и македонија ѓп) вие ама баш ништо не превземавте.
За разлика од нас кои како што знаеме го оставивме Вардар во Прва Лига.
И за инат на душманите додавка нема да има, како?? НИ СЕ МОЖЕ !!!
Само да дојде Вардар до Лига на Шампиони сите душегрижници и судии што глумите ќе дојдете на Запад и како никогаш да не сте го рекле ова ќе се правите
Вакви играчки на друг да му кажуваш не на мене,договорено ?
Прво,политиката го остави НАЈВЕРОЈАТНО Вардар во Прва лига,а не вие,па сеа ти тропај до утре и задутре без престан ако сакаш и глуши го овде без врска.
Јас од мојата управа не сум земал и нема ни да земам ниту еден денар,не сум со клубот од корист како некој од вашата група што се ;)
Во клубот сум од што го сакам,во срце ми е единствен и нема да го променам за ништо на светов !
Македонија Ѓорче Петров падна да,ама падна машки без да се цепидлачи како твојот мочан Вардар да моли за прашак за перење на дресовите.
Падна,ама и ескпресно се враќа назад мојот клуб,додека твојот 10 години пати и диши на апарати !
За болдираниот дел само ќе ти дадам палец горе и слатко ќе се насмеам,па сеа ти тапацирај ми го до утре на форумов и продавај ми муда за бубрези,кога се праиш будала со сила,како околу вас да се врти цел свет,ама пак за ваша несреќа,не е така како што мислите,ама не сте вие криви,нема со што да мислите,тоа јутубот и форумите ве уништија...
Ај бидете ми поздравени и не мора да ме цитирате повеќе,тоа што си имав си пишав,тапацирајте го на друг што не знае како навистина стојат стварите.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Прво,политиката го остави НАЈВЕРОЈАТНО Вардар во Прва лига,а не вие,па сеа ти тропај до утре и задутре без престан ако сакаш и глуши го овде без врска.
Јас од мојата управа не сум земал и нема ни да земам ниту еден денар,не сум со клубот од корист како некој од вашата група што се ;)
Во клубот сум од што го сакам,во срце ми е единствен и нема да го променам за ништо на светов !
Македонија Ѓорче Петров падна да,ама падна машки без да се цепидлачи како твојот мочан Вардар да моли за прашак за перење на дресовите.
Падна,ама и ескпресно се враќа назад мојот клуб,додека твојот 10 години пати и диши на апарати !
За болдираниот дел само ќе ти дадам палец горе и слатко ќе се насмеам,па сеа ти тапацирај ми го до утре на форумов и продавај ми муда за бубрези,кога се праиш будала со сила,како околу вас да се врти цел свет,ама пак за ваша несреќа,не е така како што мислите,ама не сте вие криви,нема со што да мислите,тоа јутубот и форумите ве уништија...
Ај бидете ми поздравени и не мора да ме цитирате повеќе,тоа што си имав си пишав,тапацирајте го на друг што не знае како навистина стојат стварите.
Абе и ние да го имавме К***** и да местевме секоја можна утакмица вклучувајќи го и баражот од прва до последна значи експоресно ќе се вратевме... И да ќе те поздравам со истиот поздрав како и ти нас, тапацариај го на друг што не знае како стаојат стварите...

П

Паспарту

Гостин
Абе лавоvи, пишувајте малку на вашиот фан клуб, го отековте овде... Ни не боли за треска шишево / мкд џорче или како и да се вика, ни па не боли за тоа што вие мислите за Вардар. Тргнете ни се од пенисиве и заживејте си ги малку тие ваши мо*ани фан клубови, каде што освен добриот дух Каспер никој друг не е присутен.
--- надополнето: Jun 18, 2011 1:00 AM ---

Миравци не сака да згасне!

"Ни треба време за да се организираме и да видиме дали може да ги исполниме критериумите за настап во Првата лига", бели првиот човек на Миравци

По изнесените сe погласни шпекулации во домашната јавност за останување на ФК Вардар во прволигашкото
друштво преку фузија со ФК Миравци, од раководството на новиот прволигаш вчера со свој став и еден вид на демант на таквите информации.
"Ги демантираме информациите во вашиот весник дека сме дале согласност за некаква фузија со ФК Вардар
за негово останување во прволигашкото друштво. Тврдиме дека од раководството не е дадена согласност"

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Абе лавоvи, пишувајте малку на вашиот фан клуб, го отековте овде... Ни не боли за треска шишево / мкд џорче или како и да се вика, ни па не боли за тоа што вие мислите за Вардар. Тргнете ни се од пенисиве и заживејте си ги малку тие ваши мо*ани фан клубови, каде што освен добриот дух Каспер никој друг не е присутен.
--- надополнето: Jun 18, 2011 1:00 AM ---

Миравци не сака да згасне!

"Ни треба време за да се организираме и да видиме дали може да ги исполниме критериумите за настап во Првата лига", бели првиот човек на Миравци

По изнесените сe погласни шпекулации во домашната јавност за останување на ФК Вардар во прволигашкото
друштво преку фузија со ФК Миравци, од раководството на новиот прволигаш вчера со свој став и еден вид на демант на таквите информации.
"Ги демантираме информациите во вашиот весник дека сме дале согласност за некаква фузија со ФК Вардар
за негово останување во прволигашкото друштво. Тврдиме дека од раководството не е дадена согласност"
Neka ne se forsira gazdata nema pari!!!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Ќе ти кажам сега неколку работи и ако не сватиш значи се правиш будала со сила, битно во себе ќе си знаеш како стојат работите.
1. по неколку години ќе се заборави дали Вардар останал ради Комити или ради Вмро(п.с ако беше ради вмро ќе се десепе пред избори, али нема везе), ќе се памти само тоа што Вардар останал и живее, тоа и беше наша цел.
2. Македонија Ѓп беше искористена за некој да дојде до фотеља, каде бевте вие во сето тоа? Го напуштивте клубот(лавови) во истиот момент кога клубот испадна, јас не видов еден повик, еден протест за спас на Македонија Ѓп, па со тоа си давам за право да кажам дека вие навивавте за пари.
3. Дали на 20 годишнина на Комити, не дојдовте и побаравте ваше знаме да се стави на НАША трибина??
4. Дали ти си даваш за право да ги судиш Комити, а вие дозволивте вашиот клуб да се вика треска шишево?? Ние нема да дозволиме никогаш нашиот клуб да се вика Вардар Драчево, или пак Вардар Турново, единствено нешто е Вардар Скопје.
5. Најсмешно од се е што сега кога клубот ви се враќа назад, вие повторно се активирате :), ова да му го кажам на некој од друга земја нема да може да свати 3 дена да му објаснувам.
6. Воопшто не треба да ти реплицирам зашто секоја фудбалска навивачка група во Македонија е 1000 години зад нас, па ало вие дававте пари за пароли да ви пишуваат, и со кој памет ќе се споредуваш со Комити?
Ради вакви дечишта како тебе се расипаа односите меѓу Комити и многу други навивачки групи, постарите знаат како стојат работите, а вие со сила правите ривалство што не постои !

Kajgana Shop

На врв Bottom