Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.404
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
^ Општо познато е дека кога тепате некого во ситуација 10 на 1, сте јаките Шверцери, а кога го јадете сте невини жени и деца. Тоа е менталитет на ПИЧКИ.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Не сте свесни колку отекувате со тоа "на ваша прослава на нас мислите". Како бе ме интересира вие никогаш не сте го јаделе, никогаш не ве бркале да ве тепаат, а од вашите акции правите филм од рамништето на Football Factory, Green Street Hooligans и останатите!?

B

Beck's

Гостин
Komita Ultras nemoj da brises postovi samo radi toa sto pisuva Non Komita clen.A drugite postovi da stojat,se vodese diskusija,kakva takva .Nemoj taka ocigledno,ne ti lici kako "moderator"

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Komita Ultras nemoj da brises postovi samo radi toa sto pisuva Non Komita clen.A drugite postovi da stojat,se vodese diskusija,kakva takva .Nemoj taka ocigledno,ne ti lici kako "moderator"
А тебе како навивач не ти личи да пишуваш за акции на форуми ако ти фаќа кликерот знаеш кој се чита. Вистина со вас не се збори од причина што секогаш напаѓате 50 вс 1 и никогаш не ја зборите вистината. Прав навивач на форум не се докажува туку на трибина. Мене ми личи да бришам постови што не се за на форум, ама тебе тоа не ти личи да пишуваш за акции тука.

П

Паспарту

Гостин
Баш ваквите дискусии доведуваат до БАНИРАЊЕ на симпатизери на Вардар кои пишуваат во овој фан клуб, но тоа не е битно, битно е тоа што сами вие сте "обесправени", нели? Си имате тема па таму мерете си ги курињата... Ни ме интересира дали сте победиле вчера или завчера, ниту па ме интересира дали носите црни или бели чорапи, ова е фан клуб на ВАРДАР па никој не е должен да ги чита вашите шлајмови. Капак на се што 99,9% од постовите ви се провокации напишани од недоквакани членови, ист пост го пишуваат по 1000 пати и на крај задолжителното форза чкендија! Абе мене и сите што пишуваме овде не боли КУРОТ за вашиот клуб, така да одјебете и вакви "квалитетни" дискусии развивајте или во чајџилница, или пак во некоја од вашите теми, без разлика дали е тоа шкендија, слога, пелистер, тиквеш, треска, светлост, три чешми итн.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Ѓурѓевиќ кон потпис со Малме!
"Малме е прв клуб на Златан Ибрахимовиќ. Па, сигурно е прекрасно чувството да се биде тука", вели Ѓурѓевиќ
Репрезентативецот на Македонија до 19 години и досегашен член на Вардар, Фахрудин Ѓурѓевиќ е пред можност за потпис со шведскиот прволигаш Малме.
Ѓурѓевиќ веќе неколку денови ги одработува тренинзите со првиот тим на Малме ФФ, меѓутоа како што нагласуваат од клубот македонскиот напаѓач ќе треба најпрво да мине неколу денови на проба одигрувајќи и еден тест натпревар пред евентуалното официјализирање на меѓусебна соработка.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Инфо за Дарко Стојанов ?

Потпишал за нас!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
A oва инфо дека потпишал е од ?
Не те разбирам..... Дарко Стојанов е веке кај нас и тренира!
Вчера беше прозивката.

А пошто не го знам доволно играчот (или не се ни секавам) барам инфо за тоа каков играч е!

Инаку глеам помлад си од мене на Форумот , колку за инфо нас значи Брегалница Штип!
ПС. И Аксентиев е кај нас!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не те разбирам..... Дарко Стојанов е веке кај нас и тренира!
Вчера беше прозивката.

А пошто не го знам доволно играчот (или не се ни секавам) барам инфо за тоа каков играч е!

Инаку глеам помлад си од мене на Форумот , колку за инфо нас значи Брегалница Штип!
ПС. И Аксентиев е кај нас!
Па таков играч моментално нема во Вардар. Бар јас не сум чул. Не знам зашто бараш одговор од нас!?

M

MrzaRules

Гостин
ако е тој Дарко Стојанов од Велес....не е кузнае каков играч...солиден е..играше футсал подолго време...ако станува збор за истиот

Kajgana Shop

На врв Bottom