Bavarecot
Доле Влада !!!
- Член од
- 4 март 2008
- Мислења
- 2.813
- Поени од реакции
- 358
Е добро де таман работа,чисто онака ми падна интересно...Лажен е порталот не се пали толку...
Е добро де таман работа,чисто онака ми падна интересно...Лажен е порталот не се пали толку...
Класично, 30 на 5 <3
А тебе како навивач не ти личи да пишуваш за акции на форуми ако ти фаќа кликерот знаеш кој се чита. Вистина со вас не се збори од причина што секогаш напаѓате 50 вс 1 и никогаш не ја зборите вистината. Прав навивач на форум не се докажува туку на трибина. Мене ми личи да бришам постови што не се за на форум, ама тебе тоа не ти личи да пишуваш за акции тука.Komita Ultras nemoj da brises postovi samo radi toa sto pisuva Non Komita clen.A drugite postovi da stojat,se vodese diskusija,kakva takva .Nemoj taka ocigledno,ne ti lici kako "moderator"
Баш ваквите дискусии доведуваат до БАНИРАЊЕ на симпатизери на Вардар кои пишуваат во овој фан клуб, но тоа не е битно, битно е тоа што сами вие сте "обесправени", нели? Си имате тема па таму мерете си ги курињата... Ни ме интересира дали сте победиле вчера или завчера, ниту па ме интересира дали носите црни или бели чорапи, ова е фан клуб на ВАРДАР па никој не е должен да ги чита вашите шлајмови. Капак на се што 99,9% од постовите ви се провокации напишани од недоквакани членови, ист пост го пишуваат по 1000 пати и на крај задолжителното форза чкендија! Абе мене и сите што пишуваме овде не боли КУРОТ за вашиот клуб, така да одјебете и вакви "квалитетни" дискусии развивајте или во чајџилница, или пак во некоја од вашите теми, без разлика дали е тоа шкендија, слога, пелистер, тиквеш, треска, светлост, три чешми итн.Komita Ultras nemoj da brises postovi samo radi toa sto pisuva Non Komita clen.A drugite postovi da stojat,se vodese diskusija,kakva takva .Nemoj taka ocigledno,ne ti lici kako "moderator"
Не те разбирам..... Дарко Стојанов е веке кај нас и тренира!A oва инфо дека потпишал е од ?
Па таков играч моментално нема во Вардар. Бар јас не сум чул. Не знам зашто бараш одговор од нас!?Не те разбирам..... Дарко Стојанов е веке кај нас и тренира!
Вчера беше прозивката.
А пошто не го знам доволно играчот (или не се ни секавам) барам инфо за тоа каков играч е!
Инаку глеам помлад си од мене на Форумот , колку за инфо нас значи Брегалница Штип!
ПС. И Аксентиев е кај нас!