- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
Инфо за Дарко Стојанов ?
Потпишал за нас!
дарко стојанов е дете на вардар тренираше со првиот тим кога тренер беше ратко достаниќ а потоа беше на позајмица во маџари солидарност и локомотива
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инфо за Дарко Стојанов ?
Потпишал за нас!

Многу јасно дека НЕ...Ее да ве прашам барем вие што сте членови на Комити на форумов.. би прифатиле Вардар да влезе на местото на Тетекс во прва лига ?
на местото на тетекс никогаш.Ее да ве прашам барем вие што сте членови на Комити на форумов.. би прифатиле Вардар да влезе на местото на Тетекс во прва лига ?
Сомнително е ова што се случува, сега читам имало некои шпекулации да се носат бнекои играчи како Пеев, Филип Петров, Кировски (првиот минус играч, вториов којзнае колку стагнирал откако отиде од вардар, третиов најомразен), но и играчи како Пјер Боја, Амбурет и Лена. Пјер Боја во Вардар?
Незнам за Лена дали е странец али го ставив во оваа група на странци, ама во втора лига странци не смее да играат...
За каде се спремаат нашиве???
Нешто се крчка, али се е на база на шпекулации...
Се мислам дека на крај со младинци ќе се бориме за опстанок во втората лига...
Нешто маткаат нашиве со Миравци...
) беше шампион на Албанија се работи за многу квалитетен играч од средината на теренот..Лена се презива, само незнаев дека бил од Македонија, пошто на менаџер ми играше како странец од АЛбанијаKoлку што знам јас Џери има договор со Аполон (Кипар)..
Иначе Лена е македонец кој во минатото настапуваше во Макеоднија ЃП а минатата сезона со Фљаму.... (не ми текнуе на името) беше шампион на Албанија се работи за многу квалитетен играч од средината на теренот..
Пеев заглави у Турција а Петров грее клупа у Србија ми се чини во Јавор//

http://sportefe.com/index.php?option=com_content&view=article&id=641:-2011---&catid=46:2011-03-02-10-20-10&Itemid=162 Пукнете хејтери ВАРДАР У ПРВА ЛИГА ОФИЦИЛАЈНО !
Лена се презива, само незнаев дека бил од Македонија, пошто на менаџер ми играше како странец од АЛбанија
Лани во Фљамуртари играше, Пеев мислам за Ордуспор настапуваше. Кировски не ни сакам сда го гледам, повеќе би се израдувал ако го видам Марко Симоновски од Металуѕрг назад во нашиот тим, заедно со Ејупи и Костеноцвски
Незнам Симеон Христов колку напредувал али сигурен сум дека јне се изнаиграл баш во Унгарија...
Сакам Глигор Глигоров да го видам тука. Ќе ми се исполни ли некогаш оваа желба![]()